OMEGA 3 skadelig for hjertet

Øst- vest- hvem er best, nord og sør dør som før?
Forumregler
Mange tror at Helsevesenet vil oss det beste, men nei ikke nå lenger. Bare se på hva som har skjedd, det er pengene som pleies i stedet for pasientene i verdens rikeste land. EN SKAM!!

OMEGA 3 skadelig for hjertet

UNREAD_POST BmOnline » Man Mai 30, 2022 10:39 am

Visste du at de har tilsatt skadelige stoffer i Omega 3 ampullene? Syre er tilsatt, og det er meget skadelig.

Forskning
Omega-3 er ikke effektivt for å forebygge hjerteinfarkt men kan øke risikoen for hjerteflimmer viser ny norsk studie
Andrea Schrøder Karlsen | 28.08.2021
I følge den norske OMEMI-studien har ikke omega-3 effekt på hjertehelsen til eldre pasienter som nylig har gjennomgått et hjerteinfarkt. Nå har kardiologer på Akershus universitetssykehus gjort nye analyser av OEMI-dataene og fant at de to fettsyrene som finnes i omega-3 har både positive og negative effekter på hjertet. Nå er studien publisert på den europeiske kardiologikonferansen ESC.

OMEMI-studien ( OMega-3 fatty acids in Elderly patients with Myocardial Infarction) er en stor norsk studie på omega-3 tilskuddet. Studien, som har foregått i åtte år, så på eldre pasienter som nylig har gjennomgått et hjerteinfarkt. De ble i studien behandlet med en relativt høy dose, i dette tilfellet 3 kapsler eller 1.8 gram med omega-3 tilskudd og sammenlignet dem med en gruppe som fikk placebo. Pasientene stod i tillegg på moderne behandling etter infarkt som statiner, dobbel blodplatebehandling, betablokkere og annen antihypertensiv behandling. Studien ble publisert i Circulation i fjor.


-Hovedresultatet av studien var at omega-3 tilskudd hadde ingen effekt. Dette er i tråd med andre studier som har blitt gjort på samme felt.

Det forteller Peder Langeland Myhre som har presentert studien på årets European Society of Cardiology (ESC) konferanse. Han er lege ved Hjertemedisinsk avdeling på Akershus universitetssykehus og postdoktor ved Universitetet i Oslo.

Les alle nyhetene fra ESC her.


https://www.healthtalk.no/alle-artikler ... sk-studie/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Helsevesenet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron