SKAL NAV-KASSA TØMMES TIL BUNNS?

Kommunene og Terra gambler med våre midler på børs.
Skal ikke staten sikre våre verdier?
Forumregler
Regjeringen innskrenker banktjenester i bankene. Nå kan du ikke sette inn penger når du selv vil, men når banken vil. De har også kommet med forslag om å avvikle banktjenester i posten. Tenk for noen nazi metoder vi nå begynner å få på "brødskiva".

SKAL NAV-KASSA TØMMES TIL BUNNS?

UNREAD_POST Amund G » Fre Okt 14, 2016 9:00 pm

Amund Garfors, Trålvn. 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206

SKAL NAV-KASSA TØMMES TIL BUNNS?

Staten ber nå norske fattige kommuner om å bosette 13.000 ”flyktninger” neste år, mot 15.000 i inneværende år. Ser ut som disse folka innafor UDI/IMDi tror at det bare er å pøse på. Der vi bare skal ta imot, og der kynismen og galskapen ikke ser ut til å ha de minste sperrer. En kan virkelig lure på hvordan et norsk statsbudsjett vil se ut om bare 10 år fra nå, når vi allerede har beskjed om at 100.000 såkalte asylsøkere og inntrengere, vil koste oss 433 MILLIARDER kroner! Ja, om bare 15 år, da er det årlige NAV-budsjett større enn hele statsbudsjettet. Og jeg er ikke i den minste tvil om at da vil disse politikerne legge all skyld for galskapen, på eldrebølgen!

Nei, det er liten tvil om at det vil bli mange økonomiske NAV-klienter der de går fullstendig til dekket bor. Dette vil selvfølgelig gå kraftig utover den norske befolkningen, og særlig de eldre og sjuke. Og der andre vanskeligstilte her i landet får svi kraftig. Der de alle rede står bakerst i køen til kommunale boliger. Ja, der de t.o.m blir kastet ut av disse boligene for å gi plass til de fremmede. Da disse økonomiske immigrantene skal stille aller først i køen. Mens de aldri har betalt 5 øre inn til felleskassa.
Vi vet også at mange norske kommuner her i landet allerede er helt på felgen, økonomisk sett, ja der de nærmest er omtrent konkurs. De det strammes inn på alle typer velferdstjenester til våre egne innbyggere. Mens de fortsetter å bosette økonomiske immigranter, fordi her er det NAV/Staten som tar utgiftene i første omgang. Men hva etter 3 år, når kommune sjøl må ta disse utgiftene?
Finansminister Siv Jensen har nylig uttalt og tydelig sagt i fra, at denne oljefesten er fullstendig over nå! Og Statsminister Erna Solberg har uttalt at det kommer til å bli minst 10 magre år nå framover! Så det burde vel være klare nok ord for at klokkene burde ringe både hos NAV og UDI? Ja, ikke minst hos de ansvarsløse politikerne som spiller russisk rulett og hasard med vår økonomi? Ethvert menneske med grunnleggende økonomiske ferdigheter, de ser jo fort at dette sakte selvmordet for Norge, det MÅ stanses nå! For vi har aldeles ikke råd til å spille Bør Børsson særlig lenger!

Eller er det blitt slik at vi skal ofre hele velferdsstaten, tryggheten og sikkerheten til landets befolkning på disse økonomiske immigranter? Norge kan ikke lenger kan ta ansvaret for all verdens galskap, der massene overføres nordover. Og der dette vil bli vår egen undergang, om vi bare lar humla suse!

ANKENES, 13.oktober 2016 AMUND GARFORS
Amund G
 

Re: SKAL NAV-KASSA TØMMES TIL BUNNS?

UNREAD_POST BmOnline » Man Nov 04, 2019 10:21 am

Rune Fardals opplysninger om Nav`s spionering på Ola og Kari slår ned som en bombe!


https://youtu.be/T38PGOimdB0Hvilke hensynsløse banditter er det som sitter og nyter hverdagen i NAV?


Kommentarer:


John Conner
For 3 dager siden
Du har begynt å nærme deg den dype sannheten Rune.
6
Frank Overå
Frank Overå
For 3 dager siden
Har NAV spesielle unntak fra loven slik at det som ville være et brudd på loven for en etat ikke ville være et brudd på loven for NAV?
5
Roy Nilsen
Roy Nilsen
For 3 dager siden
hør min historie Rune Fardal, en skikkelig skrekk historie om nav, politi og helsevesen i Norge , ta gjerne kontakt
3
Ståle Skogen
Ståle Skogen
For 2 dager siden
Ikke bare dette, men jeg blir mer og mer overbevist om at av de store pengebeløp som blir ført ut av landet, sitter det noen i hierarkiet og melker en viss prosentandel tilbake. Leste for en tid siden at av 52 regimer som Norge støtter økonomisk med million og milliard-beløp, er 48 korrupte regimer. Klart det, ved å gi donasjoner til legitime regimer, vil det nok være vanskelig å "forlange", tja, skal vi si "10%" til en "liberia" konto. Saken om en bank i Sveits for en måneds tid siden, forsterker bare mistanken min.
3
Eirik Eirik
Eirik Eirik
For 2 dager siden
Spørs om denne saken kan være symptom på at psykopatiske individer styrer verden. Skremmende utvikling som må endres.
2
ja sten
ja sten
For 23 timer siden
i korporasjonen NORGE blir de mest korrupte sparket
men hvor ?
jo, oppover i systemet !
som tidligere statssekretær Norulv Øvrebotten sier :
" de fleste land har en mafia, men i Norge har mafian hele staten"
2
ja sten
ja sten
For 1 dag siden
må leses med omhu :
https://highlevelteam.files.wordpress.c ... matikk.pdf
Asaheid Hird
Asaheid Hird
For 7 timer siden
Dette skulle ha vært tekstet på Engelsk
1
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Økonomi

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron