Okkupert og annektert

Den norske stat har brutt sin kontrakt med individet -å skulle sikre, forsvare og ivareta ens interesser.
Grunnlovens §§ 110.
Det paaligger Statens Myndigheder at lægge Forholdene til Rette for at ethvert arbeidsdygtigt Menneske kan skaffe sig Udkomme ved sit Arbeide.
Forumregler
http://www.lovdata.no/all/hl-18140517-000.html#110

Norges Grunnlov er vårt forsikringsbevis!

Okkupert og annektert

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Man Nov 02, 2015 9:05 pm

Norulv Øvrebotten
Okkupert og annektert

Mens norske tv-seere blir distrahert av fiksjonen "Okkupert" på TV 2, dukker det stadig opp flere unge, sterke og våpenføre menn overalt i landet, og nå skal det bygges brakkeleirer for dem rundt de største byene, slik tyskerne gjorde under krigen.

Langsomt blir landet noen andres. Hvor mange muslimske krigere fra afghanske Taliban og den islamske staten IS som de hemmelige russiske tjenestene trenger for å redde det politiske kartellet i Oslo ved hjelp disse leiesoldatene som skjuler seg som flyktninger, vet ikke jeg.

Når samarbeidet går så glatt med regjering, storting, politi, forsvar og resten av forvaltningen som nå, er det ikke sikkert at Putin & Co trenger å sette inn så mange mann for å befeste overherredømmet.

Når det etter hvert er kappet noen hoder av nordmenn rundt om, blir nok de fleste skremt fra motstand.

Jeg har lenge varslet at Putin kunne komme til å gjøre et 85 år langt fordekt overherredømme åpent, når spillet fra skyggene og terroren og bedraget fra 2011 og fremover, er avslørt. Det er nå i ferd med å skje.

I likhet med de stadig flere små grønne menn på Krimhalvøya for noen år siden, som ikke viste sant flagg og lurte en hel verden, er kreativiteten innen uortodoks krigføring i Norge også stor. De hemmelige tjenestene i øst har alltid vært gode på krigslist.

Kommentar BmO:
Ja, despoten "sputnik" Putin vil gjerne vise seg ned til Lyngsalpene. Nå får vi se om kruttet fra 40-45 e brukbart ennu?

Dere kommer vel i håg den ubåtbunkeren i Ramfjorden, som russekatankene nå leier av Gunnar Wilhelmsens, tidligere TIL styrer i Tromsø- og Eier av Sparess klesbutikk i det gamle meieribygget i Tromsø.
Norulv Øvrebotten
 

Gå til Den norske stat

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron