Hvordan frimureriet bygde opp kommunismen

Den norske stat har brutt sin kontrakt med individet -å skulle sikre, forsvare og ivareta ens interesser.
Grunnlovens §§ 110.
Det paaligger Statens Myndigheder at lægge Forholdene til Rette for at ethvert arbeidsdygtigt Menneske kan skaffe sig Udkomme ved sit Arbeide.
Forumregler
http://www.lovdata.no/all/hl-18140517-000.html#110

Norges Grunnlov er vårt forsikringsbevis!

Hvordan frimureriet bygde opp kommunismen

UNREAD_POST BmOnline » Lør Sep 15, 2018 2:15 pm

Hvordan frimureriet bygde opp kommunismen

Innlegg Mayharriet » 19 Feb 2011 01:39 pm
Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, konstruert av Frimureriet og implementert over hele verden under navnet Globalisme.

De bedriver er undergraving og splittelse av familiebånd, tradisjon , kultur og alle verdier som er nedarvet gjennom generasjoner i landet vårt.

De driver frem et horribelt system fundert på sine ideologiske prinsipper. Disse krefter er en skamplett i det norske samfunn.

De kjører sitt politiske system fundert på bl.a. ren undergraving av det bestående fundament, nemlig kjernefamilien som samfunnets minste byggesten.
Hvordan skal man kunne kjempe juridisk mot et slikt ideologisk fundert system som har skrevet lovene til sin fordel. Som har dommere og ordensmakten på sin side i dette ideologiske helvete?

Spørsmålet er ytterst aktuelt fordi tid og krefter går med for de som i dag sliter og drar i denne juridiske sirupen. Som ikke leder til noen som helst rettferdighet i noen som helst form.

Hver og en av oss som kjemper for det grunnleggende i dette samfunnet - bl.a. Norges Grunnlov og Kjernefamilien - må nå gå en runde med oss selv og forstå at hele det bestående politiske systemet må plasseres på historiens søppelhaug.

Dette toppstyrte system må nå erstattes med folk fra grasrota, som kan skrive om lovene til vern av folket, og ikke som i dag til vern om eliten.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre dere alle til å se denne filmen av Jüri Lina og forstå at dette forferdelige systemet som vises opp, lever i beste velgående den dag i dag, under merkelappen GLOBALISME.

Det sitter ca. 140 av disse Gale Globale i vårt Storting, som arbeider intenst for å undergrave samfunnet vårt.

Se denne filmen og ditt verdensbilde vil forandre seg for all ettertid.

Vær også forberedt på at du vil bli kvalm, men dette er også nødvendig Folkeopplysning på et høyt nivå. I dag arbeider gærningene mot det samme mål - bare litt mer sofistikert - ennå så lenge.

Vi trodde vi kjente verdenshistorien, men dette er så flass at jeg må advare på det sterkeste før du tar fatt på denne serien i 12 deler a ca 10 minutter. Vær vitne til hvordan Frimureriet bygde opp kommunismen. Vær vitne til hvordan verdens gjennom tidene største slaveri ble organisert, gjennom terrorisme, tortur og drap av ufattelige millioner av mennesker.

Hitler Tysklands galskap er som en parantes i forhold.


Denne galskapen lever i beste velgående som parasitter på våre rygger, uten at vi er i stand til å hverken se eller merke det.

Superglobalistene Jens og Jonas bør dere være særdeles oppmerksom på. Pluss resten av Globalist gjengen i norsk politikk. Ca 140 stykker i Stortinget, pluss en hel armada i offentlig forvaltning.Bestill filmen i original mens det ennå er mulig. Denne filmen er allerede et historisk klenodium, så se til å sikre deg et original eksemplar. Bestill gjerne til venner og familie samtidig. Prisen er 30 euro. Jüri Lina behøver all støtte han kan få, slik at han kan produsere flere filmer.

Send e-post til jyrilina@yahoo.com. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og avtal betalingsmåte.

Her er hans hjemmeside: http://www.jyrilina.com/

iskuggen av Hermes.jpg
En grusom video, ikke for barn.
iskuggen av Hermes.jpg (22.16 KiB) Vist 3950 ganger
skuggen av Hermes.jpgSist flyttet til topp av BmOnline den Lør Sep 15, 2018 2:15 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Den norske stat

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron