Holde dere borte ifra urent, og Jeg skal ta imot eder,

Her kan det hende at du finner noen gode ord

Moderator: BmOnline

Forumregler
Bibelhenvisninger og salmeversj

Holde dere borte ifra urent, og Jeg skal ta imot eder,

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 13, 2017 5:47 pm

sa Jesus. Ha ikke samfunn med individer som ikke lever under Lyset og Herrens sti. De troende er "et annet folk" hold dere som Er sammen i Herren borte fra tullprat, lettsindighet, bannskap og vulgært språk. (Efes. 5 og 5;18.)
Det sømmer seg ikke en Guds tjener å ta del i slikt. En Guds tjener gjør aldri den Hellige Ånds sorger.

Paulus i Efesos

19 Mens Apollos var i Korint, reiste Paulus gjennom innlandet og kom til Efesos. Der møtte han noen disipler 2 og spurte dem: «Fikk dere Den hellige ånd da dere kom til tro?» De svarte: «Vi har ikke engang hørt at det er noen Hellig Ånd.» 3 «Hva slags dåp er dere døpt med da?» spurte han. «Johannes-dåpen» svarte de. 4 Da sa Paulus: «Johannes døpte med en dåp til omvendelse og sa til folket at de skulle tro på ham som kom etter ham; det er Jesus.» 5 Etter å ha hørt dette, lot de seg døpe til Herren Jesu navn. 6 Og da Paulus la hendene på dem, kom Den hellige ånd over dem. De talte i tunger, og de talte profetisk. 7 Det var omkring tolv menn i alt.
8 Han gikk så til synagogen og talte fritt og åpent der i tre måneder. Han førte samtaler med folk og overbeviste dem om det som har med Guds rike å gjøre. 9 Noen gjorde seg harde og ville ikke tro, men snakket nedsettende om Veien mens alle hørte på. Da brøt Paulus med dem og holdt disiplene borte fra dem, og siden ga han hver dag undervisning i skolen til Tyrannos. 10 Dette fortsatte han med i to år, slik at alle som bodde i Asia, fikk høre Herrens ord, både jøder og grekere.

Som dere ser, disiplene hadde en gang ikke hørt om den Hellige Ånd, da de var blitt døpt med Johannes dåp.

Nå kan vi lese i Bibelen hva vatikanet gjorde, jo de lagde seg en regle, dogme og den er i Matt 28:19 Misjonsbefalningen. Den ble satt inn av vatikanet etter kirkemøtet i Nikea år 325 e. kr. Og her passer det å nevne Herrens Ord om dette. Han kom til Sine egne, men de ville ikke ta imot Ham. Verden ville ikke ta imot Ham. Hva er det? Jo, Kirkene i verden, verdensordningen ville ikke ta imot HAM. Tenk det, kirkene. De hatet Ham værre enn drankeren. Der har dere årsaken til hvorfor vatikanet lagde denne dogmen i Matteus 28:19. De vil gjøre seg penger på dette, vatikanet. Bli stor og mektig. Dogmen i Matt 28:19 er at de fjernet "å la seg døpe på Herren Jesu Kristi navn til syndenes forlatelse. Ved full neddykking i vann. "Babtizo". Så skevetter paven i stedet på hodet. Og samtidig lagde de seg tre personer i guddommen, hvor Bibelen sier at Sønnen og Faderen er ETT. Joh 10:30.

Alle som er blitt døpt på denne måten som DKK hadde beordret, var feil. Det var IKKE bibelsk, men en katolsk doktrine. Mange er det som har blitt lurt av dkk. Det har intet med Herren Jesus Kristus å gjøre. For det var nettopp denne organisasjonen som forfulgte kristne og er skyldig i å ha drept ca 70 millioner kristne. Og Jesuittene i vatikanet har avlagt sin ed om å drepe protestanter i hele verden.

Forførende ånder:
NOR55-0724 Forførende ånder VGR.pdf
Forførende ånder får mange til å tro at de har det rett
(173.86 KiB) 6 ganger


Om du leser i Åp 16.13- så omhandler dette Dragen og Dyret og den falske profet på jorden. Det er Den Romersk Katolske Kirke. Og les versj 13 om de tre urene ånder, der har du dogmen til den Romersk Katolske Kirke, som er skjult for de vise og forstandige. Men Herren har åpenbart det i de 7 segl, hvor noe av disse hemmelighetene, mysterium- står her. De tre personene i guddommen er avslørt som løgn her- og det er de tre urene åndene som kommer ut av Dragens munn. De likner på frosker, og de ser seg alltid tilbake, slik som kona til Lot gjorde. Hun ble til en saltstøtte. Dere husker at man ikke skal se seg tilbake når man en gang er omvendt.

Herren sier, kom ut av henne så dere ikke får del i hennes plager, henne er denne verdslige, organiserte og vrange kirken. DKK. Åp 18,4. Det er akkurat som Babylon, sjøgen. Horkarer, horer og vin. Dette er vantroens egenskaper.

De troende er ikke lunkne, nei de tror på hele Bibelen, på Herrens fylde, Hans hellige uttalte Ord.
For Herren sier, fordi dere hverken er kald eller varm, men fordi dere er lunkne, vil jeg spy dere ut av min munn, j.f.r. (Joh. Åp. 3,16)

Ha olje på lampene, Amen!

Hvem er jøder? Du har sikkert hørt om mange som forteller at de er jøder, men de lyver. Her er sannheten:

The use of the Smart-TV as a future means of surveillance, I remember first reading about many years ago, in the 1976 interview of Harold Rosenthal, by Walter White Jr.

"What you are about to read should act as a WARNING to all non-Jews throughout the world.

Before reading this interview, it is very important to be aware that there are three types of people who call themselves Jews:

1. True Torah [Sephardic] Jews: these are the descendants of Prophet Jacob-Israel (Jacobites or Israelites) (about 5%-10% of all Jews)

2. Khazarian or Ashkenazi Jews: these are the descendants of a Turkic idol/phallic worshiping tribe who migrated to Russia in the 7th Century A.C. and whose nobility converted to Judaism in the 8th Century A.C. and now inhabit mostly Europe. (about 90%-95% of all Jews)

3. Zionist Jews: these are the ones from the 2 above who are pretending to be Jews for political reasons but who’re are actually Illuminists-Luciferian-Masonic-Satanists as Harold Wallace Rosenthal admits in this interview."


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Holde dere borte ifra urent, og Jeg skal ta imot eder,

UNREAD_POST BmOnline » Man Des 24, 2018 2:53 pm

Så leser vi i Herrens Ord hva Han sier om frafallet.
I Apostelen Paulus andre brev til Tess. 2,7 står det skrevet:

For ondskapens mysterium er allerede i virksomhet; det er det at han som nå holder holder igjen, vil gjøre det inntil han blir tatt bort. 8. Og da skal den onde bli åpenbart, han som Herren skal fortære med Sin munns ånde og ødelegge ved Sitt kommes glans. 9. Ja han, hvis komme er etter Satans virksomhet, med all kraft, tegn og løgnaktige undere. 10 Og med all urettferdighetens bedrag i dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst.
11. Og av denne grunn skal Gud sende dem kraftig villfarelse, så de skal tro løgnen,
12. for at de alle skal bli fordømt som ikke trodde sannheten, men hadde behag i urettferdigheten.

Formaninger og råd

13. Men vi er alltid forpliktet til å takke Gud for dere, brødre, dere som er elsket av Herren, fordi Gud fra begynnelsen har utvalgt dere til frelse ved Åndens helliggjørelse og ved tro på sannheten,
14 til den kalte Han dere ved vårt evangelium, for at dere skal få del i vår Herre Jesu Kristi herlighet.

I Første Tessalonikerbrev 5,9 står det skrevet:
For Gud har ikke utpekt oss til vrede, men til å oppnå frelse ved vår Herre Jesus Kristus.

Hva står det skrevet i Heb 4 kap? Jo, det står skrevet, I en uke må det ikke forekomme syret brød blandt eder.
Hva er syret brød? Jo, det er vantro- som er synd. I en uke må vi holde oss adskilt fra vantro. Merk dere at dette ikke har noen verdens ting med ukedager å gjøre, men 7 dager å gjøre. Og husk, Herren hvilte på den 7 dagen. Hva var det? Jo, da mottar de som er omvendt det nye Livet. 7 tallet betyr at man har mottatt hvilen, den Hellige Ånd er denne hvilen, ingen ukedag slik som adventistene dikter om lørdagen. Herren har aldri sagt eller ment at lørdag eller søndag er hviledag- det er noe Roma, Vatikanet og skjøgen har diktet ihop. Husk, Herren forlanger 100 % adskillelse fra Vantro og synd- som er å tro på døde sekter som PV, AT, JV, Læstadianere osv osv. Herren har advart sitt folk om å gå ut av dette og inn i Kristus Jesus, Amen!

I Herren Jesus Kristus

Bjørgulf


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Des 24, 2018 2:53 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Bibelhenvisninger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron