Deep state taken away.

Multikulti, dvs kniv og gaffel må du minst ha dobbelt opp av for å klare å konkurrere med massemorderne som er importert hit av blodbadsglobalistene. Nå skal de slakte ned masse gode nordmenn med vaksiner. Det er et siste stikk de tar, før de alle blir kastet inn i Guatanmo fengselet.

Har dere skjønt tegningen? Mordere skal overta husværene som nå planlegges å bli ledige i kjølvannet av Corona drapene på det norske folket. Husk det er ikke en pandemi, men en PLAN-demi.

Deep state taken away.

UNREAD_POST BmOnline » Tor Sep 21, 2023 8:55 am

Randi Sandnes

Hold deg hjemme - og hold deg unna 5G master og mobiltelefoner 23.9 - 24 timer sies det fra flere hold. Det er lørdagen. Reis på hytta, kom deg ut av byene, gå en lang tur i naturen - bruk blå hatter og blå klær.
Mange rykter går om at Martial Law er innført i alle FN land, og at bevis for landssvik er dokumentert av samtlige regjeringer. Rykter om at hele det norske Stortings ledere m.fl. skal settes foran en militær domstol: "The Military is the only way!".
Mange rykter om at 3-4. oktober vil bli den neste store omveltningen. FED har overforbrukt sine verdier, basert på falske dokumenter - og vil bli tatt ned. Derfor sikre deg nok kontanter, beredskap og mat nok for minst 14 dager. Dette kan se ut som en LOCKDOWN - men er i virkeligheten overgangen fra det gamle til det nye systemet. Samtlige banker fikk innført ISO20022 /QFS fra 11.9, og offentliggjøring vil skje. Men slike rykter har vi hørt før, så kanskje dette bare er advarsler om at du selv må våkne opp - og ta ansvar for ditt eget liv, din familie og nærmeste - og ikke tillate at slike trusler fremmes av politikere som skaper frykt.
Jeg holder meg i ro.

Ha en fin dag.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2599
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Der ingen kunne tru at nokon kunne bu

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron