Hva skjer i Norge?

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

Hva skjer i Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Tor Okt 29, 2009 4:16 pm

Tove Steinbo har skrevet bok om galskapen på Stortinget.

En debattbok fra den bekymrede borgeren som tar ordet.

Har folket og politikerne skilt lag her i landet? Lever politikerne i sin egen boble? Er det et folkelig opprør på gang, ikke nødvendigvis fra studenter og arbeiderklasse denne gangen, men fra middelklassen? Løftebrudd, pengeskandaler, korrupsjon, politiske spørsmål som blir fortiet eller tabuisert – hvordan er egentlig situasjonen i kongeriket foran valget i september?
Tove Steinbo er den bekymrete bestemoren som tar ordet, stiller ubehagelige spørsmål og maner politikere og byråkrater til ansvar.

http://www.steinbo-dialog.no/bok.aspBmOnline
ps:

Flere er det som synes at noe er totalt ute av liv og lære, våre rikspolitikere.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Siste landsmøtet i Høyre?

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tir Apr 12, 2016 8:22 pm

Norulv Øvrebotten
59 min ·

Siste landsmøte i Høyre?

Medlemskap i partiet Nasjonal Samling (NS) ble i sin tid erklært kriminelt, og NS-medlemmer ble i et rettsoppgjør etter 1945 kollektivt tiltalt for landssvik.

Høyre, som var med på å stjele statsmakten videre i et smart statskupp med virkning fra 10. januar 1940, med fremmed herredømme over landet til følge fra da av og fram til dags dato, enten det er skjedd i åpen tysk form eller fordekt sovjetisk og russisk form, har medvirket til en langt større forbrytelse mot statens selvstendighet og sikkerhet, enn Vidkun Quisling og hans Nasjonal Samling noensinne var i nærheten av.

Den dødsdømte og henrettede Vidkun Quisling kunne ikke i sin villeste fantasi ha drømt om et landssvik av så stort omfang og varighet, og kronen på verket fra Høyre, Arbeiderpartiet og de andre etablerte partiene har vært å medvirke til massedrap og kontinuerlig bedrag siden 22. juli 2011 for smart og indirekte å sikre egen politisk makt under videre forsterket og skjult fremmed herredømme over Norge.

Norge er et for lite land til å holde en slik forbrytelse hemmelig, og selv om regjeringen Erna Solberg bruker pisk på alt som heter lov og rett her i landet for å undertrykke sannheten, sprekker snart hele dette nederdrektige spillet mot egen befolkning, så Pandoras eske kan bli åpnet og all korrupsjonen og mafiavirksomheten bak fasaden av godhet og menneskerettigheter, kan komme for dagen. Det blir ikke noe pent syn.

Neste år bør medlemskap i partiet Høyre være erklært kriminelt. Slik medlemskap i Nasjonal Samling ble. De tillitsvalgte har sammen med særlig kolleger i Arbeiderpartiet gått alle landsforrædere i norsk historie fra før en høy gang.

Det er ikke mitt problem at utsendingene på Høyres landsmøte i helgen blir ført bak lyset av Erna Solberg og resten av ledelsen i partiet og henger etter i forståelsen av situasjonen.

Den glade latteren med champagne i glasset kan fort komme til å bli stivnede smil.

Spørsmålet er ikke lenger om, men når alle smil i de politiske partiene i Norge er borte. Hva de har vært med på, har vært et djevelsk utspekulert maktspill, og rikspolitikerne og deres partier fortjener ingen nåde etter sviket. Med så mange døde terrorofre.
Norulv Øvrebotten
 

Staten - stadig større fiende av eget folk

UNREAD_POST Norulv Øvrbotten » Ons Des 07, 2016 7:42 am

Norulv Øvrebotten

Staten - stadig større fiende av eget folk

Mafiaadvokatene for Kreml i Oslo følger tydeligvis opp 22. juli 2011 med en bølge av terror før jul for å feste grepet på vegne av Russland og underliggende doble system for staten.

Å spre frykt er i så fall målet.

Samt å avlede oppmerksomhet.

Du skal undertrykkes.

Marionetten Erna Solberg er en forkledd SV'er som Kreml plasserte i Høyre, etter å ha festet det gamle maskerte herrdømmet enda sterkere som følge av narrespillet som Lundkommisjonen var en viktig del av. Fra 1990-årene og utover.

Erna Solberg har derfor ikke sluppet inn horder av muslimer til landet uten mål og mening. Hennes modus operandi er lett å kjenne igjen. Signaturen er utenlandsk.

Nå vet vi jo alle hvor mye politiet er til å stole på etter 22. juli 2011 med ledere som Øystein Mæland og Odd Reidar Humlegård, som begge sammen med riksadvokat Tor Aksel Busch og utvalgte dommere har bedratt befolkningen etter noter.

Dette har de gjort for å oppnå det indirekte målet om å befeste gammelt og doblet system for staten, slik Josef Stalin grunnla det i mellomkrigstiden.

Sammenhengene er tydelige nok.

Sterke familier i Oslo føler makten truet.

Da blir det mer terror. Da blir det mer bedrag.

Hvis all denne vilkårlige knivstikkingen og drepingen holder fram, er eneste utvei å opprette borgervern og bevæpne seg. Etter amerikansk mønster.

Vi kan ikke godta å regelmessig bli slaktet som sauer.

Av en bande landsforrædere.

Staten er en større fiende av eget folk enn noen gang før.

Det positive er at staten nå er mer avslørt, så den ikke lenger kan kamuflere seg like lett som en venn overfor befolkningen i det kontinuerlige narrespillet som staten utgjør som følge av hvordan den er satt sammen fra sovjetkommunismens tid.

Den norske stat er konstruert som et organisert landssvik, med innlagt strukturfeil for Kreml. Slik har den vært i det meste av nasjonens levetid.

Terror og bedrag er hva den benytter for å holde seg sterk under fortsatt fordekt kontroll fra øst.

Målet blir alltid indirekte oppnådd i slike kommunistiske bedragopplegg. Enten de innbefatter drap eller ikke.

Liv betyr ingenting. Hensikten helliger ethvert middel.


Sist flyttet til topp av Anonymous den Ons Des 07, 2016 7:42 am
Norulv Øvrbotten
 


Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester

cron