Natriumbenzoat E211 i kombinasjon med askorbinsyre

Natriumbenzoat E211 i kombinasjon med askorbinsyre

UNREAD_POST Geir Bolgen » Tor Sep 17, 2020 2:18 pm

Geir Bolgen
23 t ·
Vær obs på dette: Natriumbenzoat E211 i kombinasjon med askorbinsyre eller syntetisk C-vitamin som det også heter former Benzene, og slik dreper de oss via mat-tilsetningene. Hva skal vi med over tusen forskjellige mat-tilsetninger...? Sannheten kan være enda mer skremmende enn vi aner.

Og den store hemmeren av produksjon av testosteron i menneskekroppen heter MSG /Natriumglutamat (monosodium glutamate) som all gatekjøkkenmat /fastfood er full av.. men du finner det i nesten all behandlet mat. Suppeposer, buljong osv.
Hvem har ikke sett og hørt svært overvektige menn med damestemme.. Det er alt du trenger å vite. MSG forandrer potensielle mannfolk til feite kjærringer. Dessuten er det et alvorlig neurotoxin Alle trenger å vite det her før alle er sterile og har katastrofalt ødelagt arveanlegg!
I sentralnervesystemet er glutamat et stimulerende signalstoff.
I høye konsentrasjoner har glutamat toksisk virkning på nervecellene, og dette tillegges stor betydning ved enkelte degenerative nervesykdommer.
Vær også obs på at statlige organer helseinstitutt og universiteter ofte påstår at det IKKE er noen holdepunkter som støtter denne påstanden. Men hvorfor lager de sak av det da?
Vi er nødt til å begynne å tenke selv folkens!

https://no.wikipedia.org/wiki/E-nummer

https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumbenzoat
Geir Bolgen
 

Gå til Kost og velvære

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron