BUNNOTERING for EU!

Selvskudd i organisasjonen NEI til EU! Hvorfor vil ikke nei til eu fortelle oss om Europabevegelsen inne på stortinget? http://bmonline.no/html/eu_69.html
Fhv Stm. Gro Harlem Brundtland måtte lyve for å innføre EØS-avtalen:
http://bmonline.no/html/eos_04.html Merk dere at Russland la ned sin union og opprettet en ny union, les EU.
Forumregler
Eu spørsmålet i Norge. Folket sa NEI til EU, følgelig skulle Gro H Brundtland og Støre ikke innført EØS avtalen, men beholdt fri-handelsavtalen. Hele AP har bidratt til en forbrytelse mot statens selvstendighet ved ikke å respektere Grunnlovens §§ 1 og 112.
http://bmonline.no/html/eos_04.html
De blir derfor automatisk rammet av Strl § 83.

BUNNOTERING for EU!

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 24, 2011 9:06 pm

EU-tilhengerne er historisk få
Bare 18,6 prosent av de spurte i en meningsmåling vil melde Norge inn i EU. Det er ny bunnotering for EU-tilhengerne i Norge.
- Du verden, det må være vanskelig å drive kampanje for norsk EU-medlemskap om dagen, var den lakoniske kommentaren til Heming Olaussen, leder i Nei til EU, da Nationen ringte for å be om kommentarer til målingen som nok en gang viser en historisk lav oppslutning om et eventuelt norsk medlemskap i EU.



Bunnotering
I en meningsmåling utført for Nationen og Klassekampen av Sentio sier 18,6 prosent av de spurte at de vil melde Norge inn i EU. 70,8 prosent svarte nei, og 10,6 prosent visste ikke. Andelen som vil melde inn Norge i unionen er den laveste siden noensinne i EU-barometeret.

- Nå har det jo vært nei-flertall i seks og et halvt år, men vi ser en tilleggseffekt som skyldes krisa i EU og EUs elendige håndtering av den. De færreste melder seg inn i en klubb hvor det bare er kaos, sier Olaussen.

EØS-motstand
Olaussen sier han har merket i lengre tid at trykket i debatten om et eventuelt norsk EU-medlemskap er borte. Men han mener at Arbeiderpartilandsmøtets avvisning av postdirektivet i våres og motstanden i fagbevegelsen mot vikarbyrådirektivet viser at et nytt trykk er i ferd med å bygge seg opp.

- Det manifesterer seg i form av en uro og til dels forbannelse over hvordan EØS-avtalen underminerer distriktspolitikken og et anstendig arbeidsliv i Norge. Det kommer til å bli den nye EU-debatten: Hvor mye innflytelse skal vi akseptere at EU har i Norge når vi har valgt å stå utenfor?

http://www.nationen.no/2011/10/23/polit ... u/7003314/

Les også: EUs ledere sikter mot kriseløsning innen onsdag
http://www.nationen.no/2011/10/23/polit ... e/7002661/

Les også: Organisasjon vil prøve datalagringsdirektivet for retten
http://www.nationen.no/2011/10/17/polit ... n/6990171/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2597
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Tyskland avviste datalagringslov

UNREAD_POST BmOnline » Man Des 29, 2014 6:16 pm

Tyskland sier NEI til DLD
som grunnlovsstridig.

Som den observante leser ser, globalistene selger sin arv for intet...Les mer.

http://www.folkets.info/component/conte ... ovsstridig



Seks EU-land har foreløpig avvist direktivet, og det har vært store debatter om personvern i flere land! Sitat fra Artikkelen:

“satt datalagringslover til side, med begrunnelse i at lovene er i strid med fundamentale borgerrettigheter.”

Sakset fra NRK 10.12.2010:
EUs datalagringsdirektiv, som regjeringen vil innlemme i norsk lov, ble avvist i Tyskland av personvernhensyn. Fredag la regjeringen frem sitt forslag for hvordan de vil innlemme EUs kontroversielle datalagringsdirektiv (DLD) i norsk lov.

De fleste EU-landene har sagt ja til direktivet, som omhandler lagring av trafikkdata fra elektronisk kommunikasjon som e-post og telefoni. Men seks EU-land har foreløpig avvist direktivet, og det har vært store debatter om personvern i flere land.

I både Romania og Tyskland har landets konstitusjonsdomstoler satt datalagringslover til side, med begrunnelse i at lovene er i strid med fundamentale borgerrettigheter.

LES: EUs datalagringsdirektiv (ekstern lenke)

Avviste og beordret sletting

Mest oppsiktsvekkende er kanskje motstanden i Tyskland, ett av EUs aller viktigste land. Det tyske parlamentet vedtok loven om datalagring som er basert på DLD den 9. november 2007. Loven trådte kraft 1. januar 2008. Etter loven må teleselskaper lagre data fra telefon- mobil- og e-postkommunikasjon, samt internettrafikk, for en periode på opp til et halvt år. Men Tysklands forfatningsdomstol avviste 2. mars i år loven. Domstolen mente loven var i strid med grunnloven, og at den måtte fjernes, ifølge Deutsche Welle. Domstolen mente bestemmelsene i loven i sin nåværende form var for vage, men avviste ikke datalagring i sin helhet. Alt som inntil da var lagret, måtte slettes. Ingen data kunne lagres videre, avgjorde domstolen.
Folkeaksjon mot lagring

Dermed må tyske politikere på nytt vurdere hvordan DLD kan innlemmes i det tyske lovverket. Bakgrunnen for at domstolen så på saken var en grunnlovsmessig klage fra som 35.000 tyskere leverte inn den 31. desember 2007, på initiativ fra en personverngruppering. Dette er det høyeste antallet personer involvert i å ta en sak til retten i Tyskland noensinne. Blant underskriverne var advokater, leger, journalister og politikere fra partiene De Grønne og Fridemokratene.
Kan bli situasjonsbestemt «datafrys»

Et fremtredende navn på listen var Sabine Leutheusser-Schnarrenberger fra Fridemokratene, som i 2009 ble justisminister i Angela Merkels koalisjonsregjering. Den tyske regjeringen er splittet i saken om datalagring. Eksempelvis hører innenriksminister Thomas de Maizière fra det kristendemokratiske partiet (CDU) med blant tilhengerne. Til tross for at folk har protestert i gatene, kan det nå gå mot en politisk løsning i datalagringsspørsmålet i Tyskland. Justisminister Leutheusser-Schnarrenberger hadde i november 2010 startet på arbeidet med et kompromiss, ifølge Deutsche Welle. Forslaget kan bli støtte til bruk av data fra situasjon til situasjon, hvor slike data kan bli «frosset» og gitt til myndighetene.
Flere er sene

DLD kan i stor grad tilpasses nasjonale lovverk, men et krav landene må oppfylle er lagring av trafikkdata knyttet til bruk av mobiltelefon, e-post og internett. Landene kan velge å oppfylle minimumskravene, som for eksempel en lagringstid på seks måneder. Til tross for den nasjonale friheten, er DLD foreløpig ikke innført i Østerrike, Belgia, Hellas, Irland, Luxembourg og Sverige. Sverige er riktignok på vei, da et lovforslag som støttes av Socialdemokratarna ble klart 9. desember 2010. Storbritannia har bare delvis innført direktivet. Samtidig har EUs datatilsynskomité slaktet DLD i sin nåværende form. Komiteen mener direktivet fungerer så dårlig at det må trekkes tilbake eller gjennomgå omfattende endringer.

LES OGSÅ: Slaktes i EU-rapport: – DLD må endres

EU har varslet at en evaluering av hele direktivet skal være klar våren 2011.
Ap vil ikke vente på EU

Som EØS-medlem må Norge forholde seg til DLD. Norge kan enten si ja og innlemme direktivet i norsk lov. Eller: Vi kan si nei, bruke reservasjonsretten og legge ned EØS-veto. Men både Arbeiderpartiet og Høyre har tidligere advart mot et EØS-veto. Nettopp Høyre kan bli partiet som sørger for at direktivet blir tatt inn i norsk lov, etter at regjeringen la frem et lovforslag fredag.

LES OGSÅ: Bekymret for lagring av trafikkdata

Arbeiderpartiet vil altså ikke vente på EUs evaluering av DLD: – Vi ser behovet for et regelverk om datalagring i Norge uansett, uavhengig av hva som kommer frem i EU-evalueringen, sa Anne-Marit Bjørnflaten (Ap), nestleder i Stortingets Transport- og kommunikasjonskomité til NRK før regjeringen la frem sitt lovforslag.

LES OGSÅ: Regjeringens lovforslag om DLD

Advart av EU-ambassadør

Bjørnflaten begrunner overfor NRK behovet for DLD med at politiet trenger verktøy til å gjøre jobben sin. Arbeiderpartiet ønsker heller å se på endringer senere, hvis EU vedtar endringer. EUs ambassadør til Oslo, János Herman, uttalte nylig at et norsk nei kan få uante følger for EØS-avtalen. Herman antydet nylig mer enn bare utkobling av de områder som er tematisk beslektet med DLD.

Når vi i dag vet at EU er et komplett Stalinistisk CCCP- dødt løp- så er det sannelig på tide å våkne opp!


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Des 29, 2014 6:16 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2597
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til NEI TIL EU

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron