Nrks Valgskole 2009 (Geir Helljesen) LES Valgjuks

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Nrks Valgskole 2009 (Geir Helljesen) LES Valgjuks

UNREAD_POST BmOnline » Fre Jul 24, 2015 7:00 am

Nrk har startet en valgskole som har som formål at media skal være med på å holde politikerne i ørene, slik at demokratiet skal holdes på skinner?
Ser vi ikke her et bilde av den blinde som skal føre den benløse?

Hvor seriøst kan vi som velgere stole på at NRK er skikket til en slik seriøs oppgave? Hvis du tror at så er tilfelle, les mer her og bli forfær atter en gang! En e-post til Geir Helljesen viser oss hva som skjer. Geir Helljesen ble tatt med buksene nede- da han bedriver falskenspill mot det norske folk fra statskanalen Nrk. Hvis vi hadde et demokrati i Norge- da skulle stortinget nemlig avspeile folkets vilje. Gjør det det? Det viser seg at stortinget har flest ja til EU representanter- mens folkedypet sier klart NEI til EU. Hvorfor avspeiler ikke stortinget folkets mening all den stund de påberoper at Norge har verdens beste demokrati? Ser dere? Saken er den- Norge har ALDRI hatt noe demokrati- og dette er et av bevisene på det!

http://bmonline.no/html/nrk_1.html

Det viser seg at NRK driver med humbug, dvs helt på linje med lystløgnerne i Europabevegelsen.

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Jul 24, 2015 7:00 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest