Den "høytidelige" åpningen av frimurer redet

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Den "høytidelige" åpningen av frimurer redet

UNREAD_POST Bazooka » Søn Mar 07, 2010 10:30 am

I dag, fredag den 9. oktober blir lystløgnerne å åpne det 154 storting.

Merk dere at kongen hele veien snakker om å ivareta norske interesser. Dette er en illusjon, det er det motsatte som nå skjer hele veien. Eøs-avtalen er et gyllent bevis på landsforræderiet som er begått imot folk og land.

Regjeringene har siden krigens slutt, løyet folket opp i ansiktet. Det er verdt å merke seg den storslåtte omtale vi ser i kongens tale, men merk dere- dette er en illusjon. Regjeringen skal sier kongen i flere avsnitt.

Men det er det motsatte Regjeringen gjør av det kongen sier. Dette er et stort skuespill og en meget trist sannhet.

Det hele blir super lykke ved at Muslimen Barak Obama har fått Nobels fredspris, ja galskapen er komplett!
Da Obama ikke bare er et menneske, han er elitens utvalgte persident en muslim, så skjønner dere alle hvor Adolf Hitlers nærmeste allierte, muslimene nå stormer Norge. Sonja har allerede prøvd hijaben.

Bazooka


Sist flyttet til topp av Anonymous den Søn Mar 07, 2010 10:30 am
Bazooka
 

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron