Valg-2013 – FØR og ETTER.

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Valg-2013 – FØR og ETTER.

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Tor Aug 01, 2013 9:17 pm

Valg-2013 – FØR og ETTER.
Dette innlegget er skrevet FØR det såkalte valget. ”Såkalte” - fordi jeg har til gode å se offentlig et norsk alternativ til de bestående politiske partier, som i likhet med mye annet må sies å være ødelagt av sosialistisk tankegods.

UANSETT hva som vil skje, er ordene til vår store dikterhøvding – Bjørnstjerne Bjørnson – verdt å tenke på, også fremover: ”Et folk i valg er et folk i vrøvl.”

LENGE – i månedsvis - har det ved denne anledning vært mange spekulasjoner. Stort sett har disse spekulasjonene handlet om hvem som skal samarbeide med hvem - om hva? Dessuten spørsmålet om kommende statsminister: Blir det Erna Solberg eller Jens Stoltenberg?

HVEM av de to som er best til å gjennomføre tidens sosialdemokratiske politikk – blir vel egentlig hipp som happ. MEN – er det virkelig et slikt SYSTEM nordmenn egentlig vil ha, når alt kommer til alt?? Tvilsomt – tror jeg.

SPØRSMÅLET mener jeg imidlertid må opp til en bred og gjennomgripende debatt. (Såpass voksne bør vi være i den utfordrende situasjon vi alle nå er havnet. Etter mange år med skikkelig hjernevask av befolkningen - er det igjen på høy tid å tenke edruelig, og nettopp… norsk!). FOR: I et VIRKELIG demokrati er det viktig at forskjellige synspunkter kommer frem. Uansett – enig eller ikke.
ORDENE til Bjørnson må derfor anspore alle til å stille seg selv spørsmålet: Trenger vi politiske partier?

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron