Stortingsvalget- september 2013

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Stortingsvalget- september 2013

UNREAD_POST DE KRISTNE » Tir Aug 20, 2013 7:30 am

De etablerte partiene i dagens Norge har ved sitt landsforræderi siden 1945, vist oss at de ikke hegner om norsk velstand og kultur. De har sogar hatt en hemmelig agenda inne på Stortinget, jfr Europabevegelsens Stortingsgruppe, les mer:
http://bmonline.no/html/eu_69.html

Derfor er det av stor betydning at samtlige av disse mørkets krefter blir forkastet fra nasjonalforsamlingen i år.
Her kan du lese om dagens lystløgnere på Stortinget:
http://www.dagen.no/2013/06/06/samfunn/ ... get/139320

Merk dere at det er media som styrer ved hjelp av globalistene hvem som er størst på meningsmålingene. Alt er et gedigent skuespill. Om det blir H eller AP spiller ingen rolle, fordi det blir pest og kolera uansett.
Tenk, det var Erna Solberg som åpnet for Eiendomsskatten, vi har fått "tredd nedover våre hoder"- og det skjedde etter at hun åpnet for at kommunene kunne spille Bingo med fremtidige midler, dvs på børsen. Vi vet resultatet, vi ble robbet til skinnet, jfr Terra saken. Botemidlet var Eiendomsskatten. Folket er blitt voldtatt igjen og igjen. Hvor skal dette ende? Til vi er husløse?

Tenk hvilke negative, mørke krefter det er som styrer dette landet i dag. Nå har folket en gyldig sjanse til å ta landet tilbake til friheten på ordentlig, STEM DE KRISTNE.


Ved at folket enstemming velger det nye friske alternativet, De Kristne- så kan det skje.
DE KRISTNE
 

Re: Stortingsvalget- september 2013

UNREAD_POST EX-Journalisten » Søn Sep 08, 2013 2:30 pm

Nå hyler ulvene i kor like før valgurnene skal tømmes..

Legg nøye merke til skuespillerne, akkurat som de holder på i hollywood. Nå finner man valglokalene i ustand, full av asbets.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/0 ... ges-i-oslo

Ja, var ikke høyblokka i Oslo (22. juli) som ble sprengt innenfra også full av asbets? Det betyr vel at hele statsadministrasjonen i Norge er udugelige og sterkt forkomne asbets-skadde syke mennesker?

Kan det være årsaken til at landet vårt er blitt ranet via bakdøren av Eu?
EX-Journalisten
 


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron