NRKs valgomater

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

NRKs valgomater

UNREAD_POST Admin » Lør Aug 24, 2013 8:24 am

Her blir makten manipulert ved hvert valg.

Hvem passer på at de rette stemmesedlene ligger i rett skuff i avlukket på valglokalet etter at en sosialist har fjernet samtlige sedler hos en konkurrent? Og i stedet fylt opp med sosialistiske sedler? Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvem skal se etter i valglokalet etter at en person har levert sin stemme? Sjekke at alle lister er på plass i avlukket?

Tror du at valgomatene var til for å få det rette valgresultatet for Nrk og Globalistene i CCCP-US ROME?

Det stemmer på en prikk.

Bare se hvor stum Geir Helljesen ble i 2009 da han holdt på med NRKs valgskole- snakker om villfarelser..

Valgjuks 2009

http://bmonline.no/html/nrk_1.html
Admin
 

Valgfusk og demokrati

UNREAD_POST BmOnline » Lør Sep 07, 2013 7:33 am

Om våre velgere visste at de hadde blitt lurt og bedratt av den sittende makteliten på Stortinget i over 70 år- hva kommer da til å skje?

Makteliten har som kjent aldri drevet vår pengesekk etter noe demokrati. Folket er blitt holdt for narr i alle disse år. Om du lurer, så er det en diktator som har sittet som saus sjef.

Og her kan du finlese om hva det er de egentlig bryr seg om.

http://grunnlovens-vektere.com/html/eu_01.html

Om du tror at de bryr seg om Norge, så har du nå lest at de gir seg katta i Norge.
Hele dette preiket om å få bukt med både det ene og det andre er selvpåførte og nøye planlagt i lang tid- for nettopp å få landene avviklet som nasjoner. Det er bare en ting som står i hodet på disse folkene som holder hemmelige møter bak vår rygg, nemlig å innføre det globale helvetet.

Og i vårt land har de allerede gjort dette, forskjellen med feks Sverige er bare den at svenskene har goder fra EU, mens vi IKKE har det. Så ja, landsmoderen Gro H Brundtland ødela Norge på linje med "Lycliga gatan du fins inte mer", Olof Palme i Sverige- som rev ned Sveriges og Europas største økonomi på 3 år.

Her kan du høre hva Thorild Helliesen i Kystpartiet forteller og disse femtekolonnene på stortinget, vår galehus.

Les om alle lovene som blir innført imot folkets vilje. Var det noen som sa at mørket oss knuger?
http://bmonline.no/html/vn.html

Så kan dere undre over hvorfor de sender vakter for å observere valgene i Iran og slike steder, når det i Norge er 4 ganger så kurrupte tilstander- hvor det burde vært 5 valgobservatører ved hvert skrivebord i Norge med Ag3.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Globalistenes vilje i valgurnene

UNREAD_POST Valgurna » Søn Sep 15, 2013 8:41 am

Stemmesedler fra Tromsø havner i søpla

Flere forhåndsstemmer fra Hamar, Bergen, Vadsø, Tromsø og Sør-Varanger ble aldri talt opp på valgnatta.

Grunnen er at de ennå ikke hadde kommet fram til Tana da tellekorpset gjorde jobben sin på valgkvelden, skriver Finnmarken.

Den tykkeste konvolutten kom fra Tromsø.

Totalt ni konvolutter poststemplet i blant annet Hamar, Bergen, Tromsø, Vadsø og Sør-Varanger kom først fram til rådhuset i Tana tirsdag. Det var ett døgn for seint, og nå makuleres stemmene.

– Hvert år er det noen stemmer som kommer for seint, men det er uvanlig at det er så mange som denne gangen, forteller ordfører i Tana, Frank M. Ingilæ, til Finnmarken.

Han er ikke først og fremst opprørt fordi stemmene kunne gått til hans eget parti, men av langt større grunner.

– Det kan være en trussel mot demokratiet hvor dette er status i mange kommuner. Jeg kan ikke forstå at det blant annet skal ta fire dager fra Tromsø, skriver han på sin åpne Facebook-profil.

Fordi brevpost fra Øst-Finnmark sorteres i Tromsø, fikk stemmesedlene en langt lengre reise fra Vadsø til Tana, enn de knappe sju milene det faktisk er mellom de to kommunesentrene Vadsø by og Tana bru.
Går ut over unge

Ordføreren understreker at den tykkeste konvolutten kom fra Tromsø kommune, som er en stor studentby. Han frykter at de utelatte stemmene går ut over ungdommen.

– Det som gjør dette ekstra ille, er at vi har jobbet mye med å få ungdommen til å deltap å valg, og så skjer dette, sier han.

Minst én av konvoluttene inneholdt stemmer til sametingsvalget.

– Dét er også bekymringsfullt, når vi vet at det i verste fall kan være små marginer som skiller hvem som kommer inn på sametinget og ikke, sier Ingilæ.
Argument for e-valg

Stemmene i de for seint ankomne konvoluttene blir ikke talt opp, for å sikre prinsippet om hemmelig valg. Derfor får man aldri vite om nettopp disse stemmene var avgjørende for utfallet.

Ordfører Ingilæ er derimot ikke ferdig med saken.

– Vi kommer til å skrive brev til kommunal- og regionaldepartementet for å gjøre dem oppmerksom på dette, så får vi se videre, sier Ingilæ.

Han ser ikke bort fra at slike seine postleveranser kan være nok et argument får å innføre elektronisk stemmegivning.

– Slikt er veldig ergerlig. Prinsippet er at alle stemmer skal telle, men det gjør de ikke nå, sier han.

Kommentar fra Valgurna:
Merk dere at det er globalistenes vilje at flest stemmer uteblir. Således gjøres også flere kommuner til èn stor-kommune ved sammenslåing, med den samme effekt, nemlig mer uoversiktlig og mindre kontrollerbart.

Dette hadde aldri skjedd om det var nordmenn som regjerte i vårt land. Men det skjønner ikke "almuen". Stalins håndjern ble satt på i 1938, og russernes vilje er nå synlig i Kirkenes, hvor russefangeveien fra Storskog på et øyeblikk er ferdig, så tanksene deres kan kjøre på ny asfalt når de kommer på besøk, som i 1945. Den kalde krigen har begynt, nå er den virkelige kalde krigen i gang.
Valgurna
 


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron