Hvem skal ta oppvasken?

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Hvem skal ta oppvasken?

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Fre Aug 30, 2013 6:27 pm

Hvem skal ta oppvasken?
Hvem som gjør hva i sitt private hjem/ hus – har jeg ingen ting med. Selvsagt.

OPPVASKEN som imidlertid nå må utføres innenfor det offentlige, må ALLE derimot tenke på og forberede seg til. En ryddesjau i ”Det Norske Hus” står foran oss - før huset forfaller og råtner fullstendig. Det er min påstand – uansett hva politikere og andre mener. (I årevis har det hele foregått, uten at advarsler er blitt tatt alvorlig). For slike er blitt gitt. Fra flere hold.
BEHOVET for de nevnte gjøremål har vært innlysende i lang tid, men bare blitt skjøvet foran oss. Det gjelder både lokalt og sentralt. (Les: Stortinget – Norges nasjonalforsamling). Ja, for å si det folkelig: Man kan få fnatt av mindre!
APROPOS Stortinget: Alt som der inne har foregått – også i senere år – får neppe spalteplass i et kort leserinnlegg. Og det minner meg om noen fakta som i dag er enda mer aktuelle: Halden, for eksempel kunne for noen år tilbake fremvise to lokalaviser – der det i den ene var enkelt å få spalteplass. Advokat Kr. Almås var en av dem som benyttet seg av det.
FØLGENDE kunne man lese i ”Tistaposten” 30. juli 1980 – med adresse til Stortingets politikere: ”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man tilslutt nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle – som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket nås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser som kjent sine egne”.
ADVOKAT Kr. Almås hadde særdeles god oversikt over hva norske borgere i lang tid var blitt utsatt for, fikk spalteplass for disse sannheter og dermed belyst hvilket politisk SYSTEM vi alle allerede den gang var manipulert inn i. (Folkeopplysning om fakta er enda viktigere i dag, selv om den såkalte elite bruker mange knep for å hindre nettopp det). Internet, og andre sosiale medier vil være nyttig i den sammenheng. Jungeltelegrafen også. Et pussig paradoks?
NORGE er nå på en måte kommet til veis ende. Eller om man vil – til et vendepunkt. MEN det er galt å skylde bare på tradisjonelle sosialister, med Arbeiderpartiet i spissen for tilstanden. ”Andre” har ikke vært en tøddel bedre når det gjelder gjennomføringen av komplottet mot norske borgere. Nå kan vi derfor skylde på hverandre, alle sammen. Så, her kan det bli liv. Norsk ”tæl”, sunn fornuft - og mentalitetsforandring - er derfor svaret på galskapen i den forbindelse. Ingen tvil: Litt av en utfordring – for oss alle!

Thorbjørn Andersen. Halden.
Thorbjørn Andersen
 

September 2013 – et vendepunkt?

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Tir Sep 24, 2013 10:05 am

Spørsmålet bør oppta alle borgere i Norge, nå som det såkalte Stortingsvalget er over. ”Såkalt” – fordi det etter min mening ikke denne gang heller kom til syne et demokratisk, grunnlovsbasert, alternativ til statssosialismen. Derfor mange hjemmesittere. Igjen.

PÅSTANDEN gjør det fristende å gjenta noen ord som tidligere fylkesarbeidssjef i Oppland -Eiliv Bakke – uttalte i sin tid. (Ordene er minst like aktuelle i dagens situasjon): ”Den mest påtrengende oppgave i norsk politikk i dag er å få hindret fremkomsten av den totalitære stat. Men dette vil kreve en radikal omlegning av samfunnsforvaltningen”.

EILIV BAKKE – hedersmannen fra Skjåk – var samfunnsengasjert i hele sitt liv, og opptatt av demokratiets gjennomføring. Det siste er neppe merkelig – all den tid han opplevde nazismen/facismen, også i krigstid. Hva har imidlertid skjedd etter 1945? TENK!

HJERNEVASKINGEN – som nå i årevis har pågått og blitt foretatt – gjelder ikke bare her i landet. Hele prosessen – ofte kamuflert i demokratiets navn – er raffinert utført av de krefter som står bak det hele. (Det skal de ha. MEN heller ikke mer). For hvor er demokratiet?

LØSNINGEN? Eiliv Bakke kom dessuten med disse løsningsordene i den sammenheng: ”Denne skjebnesvangre politikk nytter det ikke å bekjempe med milde protester og detaljkritikk. Og det er galt å tro at Høyre representerer noe alternativ til den. Høyres tradisjon er å stabilisere utviklingen, ikke å bringe den inn i nye baner. Men de direkte statsinngrep er nu ført så langt at det ikke lenger er mulig å få stabilisert dem. Blir ikke statsadministrasjonen radikalt innskrenket, vil utviklingen av seg selv rulle videre mot den totalitære stat med stadig større fart. Under slike forhold vil bare et reformparti kunne mestre situasjonen. Men først må avviklingsprogrammet ligge ferdig.”

FORSLAGET til et slikt avviklingsprogram er observert. MEN: Hvor er det blitt av?

Thorbjørn Andersen. Halden.
Thorbjørn Andersen
 


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron