Grunnlovsjubileum i 2014

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Grunnlovsjubileum i 2014

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Ons Feb 19, 2014 2:18 pm

Grunnlovsjubileum i 2014.

Irene Johansen – Stortingsrepresentant for Østfold Ap – minnet allerede i en tidligere kronikk om at vi står overfor et grunnlovsjubileum i året 2014. (Halden Arbeiderblad, 12.5.11).
MENNESKER har lett for å glemme – enten det er snakk om kort- eller langtidshukommelse. I denne sammenheng mener jeg at alle - kanskje spesielt partipolitikere – må undersøke hva de selv har bidratt med - bevisst eller ubevisst. Og hva som egentlig har foregått.
KRONIKKEN til Stortingsrepresentanten hadde overskriften; Fred, demokrati og frihet. Ytringer omkring akkurat de tre punktene bør bli gjenstand for videre debatt - nettopp for at tidens alvor og uføre - skal komme ytterligere til syne.
TIDLIGERE Stortingspresident Dag Terje Andersen kom også inn på 200-årsjubileet i sin artikkel i Aftenposten, så tidlig som 16.mai, 2011, der han blant annet skrev følgende:
Når Norge skal feire 200-årsjubileet for Grunnloven om tre år, er jeg opptatt av at det blir en markering som skuer fremover. Som skaper debatt om folkestyrets fremtidige utfordringer og som bidrar til engasjement og deltakelse i de demokratiske prosesser. 17.mai er Grunnlovens festdag. Oppslutningen om lovens demokratiske verdier måles først på valgdagen. Det er verken regjering eller storting som er det høyeste politiske organet i Norge. Det er velgerne i valg. Hele grunnlaget for demokratiet er folkelig deltagelse. Uten den har ikke vårt styresett legitimitet. For hvem er det da politikerne skal representere?
SPØRSMÅLET til tidligere Stortingspresident var for så vidt meget interessant og godt formulert. MEN – velgerne i valg – har de sett noe demokratisk, norsk alternativ til sosialismen og den globalisering som i virkeligheten har funnet sted? Neppe.
GALSKAPEN som har foregått, er etter også min mening raffinert planlagt, og skjult bak de politiske kulisser. (Riktig nok i demokratiets navn, MEN sosialisme og demokrati er som ild og vann – og er derfor fullstendig utenkelig). Bare en illusjon!

Thorbjørn Andersen.

Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest