Har stortinget meldt avgang?

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Har stortinget meldt avgang?

UNREAD_POST Inspektør snusen » Man Nov 30, 2015 7:39 pm

Har Stortinget meldt avgang?
Det ser ut som UDI har overtatt finansministerposten med diktatoriske og ubegrensede fullmakter.
De utvider nå mandatet også til å bli brannvesen der de kan fravike brannkrav:


Brannvesenet har hatt tilsyn ved hotellet og anser brannsikkerheten for å være god nok – selv uten sprinkleranlegg.
– Vi anser at dette bygget er lett å evakuere, og godkjente derfor en slik ordning selv om det manglet automatisk slokkeanlegg, sier brannmester Håvard Bye i Brannvesenet Midt IKT. - skriver Trønder-Avisa.

Men det tilfredsstiller ikke forsikringsbransjens krav. Hva ved bruksendring av hotellet senere? Er det da godt nok for Brannvesenet? Er det blitt slik i landet her at vi har ett sett lovverk med påbud og krav for etnisk norske hardtarbeidende mennesker og et annet for asylbaronene, som tjener seg søkkrike på denne menneskehandelen? Betalt av befolkningens skattepenger?

UDI ser ut til å ha blitt kommunal planmyndighet også, som kan tilsidesette plan og bygningsloven med hensyn til nabovarsel etc:


http://wwwlivogleven.blogspot.no/2015/1 ... vgang.html
Inspektør snusen
 

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron