Re: Ny kurs i Norge

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Re: Ny kurs i Norge

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jun 11, 2016 10:10 am

Som dere ser, disse folkene som har hatt høyt betalte og betrodde stillinger er egentlig landssvikere.

De hverken bryr seg om oss eller våre verdier, kultur eller familiebånd, tro eller liv. Hva har vi til felles med disse landssvikerne? Her er en liste som viser oss TYDELIG hva som skjer i Norge og hvem som blir ivaretatt:

1. Innvandrere og unnasluntrere
2. Muslimer og uønskede kriminelle elementer og mordere
3. Muslimene og deres uønskede hijad
4. Muslimske extremister
5. Muslimske terrorister

Alle må ha id papirer, tenk det dere. Mordere er det.
Hvor mange hadde id- papirer av de som kom over Storskog ved Kirkenes. Svar noen få 67 av ca 3000 personer fikk bli.

Hva er fellesnevneren for alle disse? SVAR: Uønsket.

Hva får vi?
Svar: INTET.

Her kan dere lese om fra mange år tilbake i tid- hva de har gjort for å rive ned Norge som nasjon. Og akkurat det samme skjedde i Sverige og Danmark.

Denne listen viser dere vanviddet fra 1981 og utover hvor vi mistet en av våre kjære pga dette som skjedde og nå skjer i ennu større tempo:
http://bmonline.no/html/dods.html

Når jeg skrev i Nordlys, Bladet Tromsø om denne agendaen, så fikk jeg høre at jeg spredte fremmedfrykt- tenk det dere? Jeg har aldri gjort det. Og jeg har aldeles ikke noe imot noen andre mennesker som lever i fred på jorden. Men her kan dere lese HVEM det er som virkelig har spredd fremmedfrykt i alle år- ved media, som dags-pressen og NrK pluss moms.

http://bmonline.no/html/terror_3.html

Trodde dere at disse politikerne lyttet til folket? Nei!
De kjører en egen agenda som går helt tilbake til 1920 tallet-(AP- å fjerne kristendommen) ja ikke for det disse kreftene var i sving også på 1800 tallet. (Mørkemenn)

Og i 1940 skjedde statskuppet- hvor de stjal nordmenns rett til å velge inn nye stortingsrepresentanter hvert 3. år etter Grunnlovens prinsipper- som sier at det ER folket som skal bestemme og lage lover i Norge. INGEN andre. Ser dere? Når de så kuppet makten i 1940 ved å nekte folket sin rett, har vi da et demokrati? NEI!


Ser dere hva de har gjort? De forlenget stortingsperioden i 1939, da det skulle være stortingsvalg, med 1 år uten å spørre folket som bestemmer dette. Hva har vi da? Har vi fått et nytt storting ihht § 112 i Grunnloven som sier at INGEN kan sitte lenger enn 3 år? Nei!

Kongen rømte til England

Akkurat- de er ulovlig ved makten, et statskupp. Således har folket NÅ 100 prosent PLIKT og RETT til å få disse opp mot muren på AKERSHUS Festning.
Straffelovens § 83 er laget for å beskytte Grunnloven mot nettopp slike banditter og mordere som sitter ved makten på dagens storting uten at FOLKET har godkjent dette. Nå ser dere tegningen. Sett i gang.- Her kan dere lese dere opp, mine venner om at de som sier at de kjenner demokratiet, lyver oss opp i ansiktet:

viewtopic.php?f=43&t=200

8-21 års fengsel for dem som har utført statskupp, jfr Strl § 83.
Alt de har gjort imot våre lover og regler, er brudd på Norges Grunnlov- og de premieres med en kule på Akershus Festning. Slik de var så gavmilde med kuler mot gode nordmenn i 1945. En reprise, med en bismak??

De samme ildsjelene som omtales over her driver i dag en intens lefling av det dere får se under her, som kan legges for dagen slik, de får sin egen "medisin": Merk dere at disse bandittene og morderne vil utrydde oss, pga vår kristne tro. La ikke dette skremme dere, men bli i bønn.

http://www.nettavisen.no/nyheter/3248867.html

Hør de skjeller vanlige nordmenn ut for å være høyreekstremister, tenk det dere-. Men det er MEDIA og politikerne som innehar denne benevnelsen, IKKE folket- fordi MAKTEN ble stjålet fra folket- av disse som i dag opererer i skyggen av akkurat de samme stygge tendensene. Å ikke kjenne demokratiet de skryter av. Våkn opp, kjære venner!


Sist flyttet til topp av BmOnline den Lør Jun 11, 2016 10:10 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron