PUTIN teller stemmeseddlene ved stortingsvalgene, ikke VI

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

PUTIN teller stemmeseddlene ved stortingsvalgene, ikke VI

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jun 11, 2016 10:11 am

Husk dere alle sammen, DA statskuppet skjedde, så skjedde også forbrytelsen mot FOLKET i NORGE. DE stjal vår stemmerett den gangen! Den som teller stemmene i dag er Putin, ikke vi.
Vi er blitt grundig bedratt, dagens V-H akse på tinget er 100 prosent i baklomma på Putin.

For mange år siden het han Stalin, massemorderen.

Det skjedde den 10. januar 1940. Da de forlenget stortingsperioden til 4 år, uten først å spørre folket. Etter dette gikk Jens C Hauge rundt og skjøt ned alle som kjente til denne sannheten. Han prøvde også å drepe Kaptein Ola Fritzner fra Halden som var politisjef i Oslo 1940-45, hvor min far arbeidet sammen med ham. Jeg har den boken som Fritzner skrev etter at morderen Jens C Hauge tapte rettssaken imot Fritzner, dere kan laste ned den boken her:

http://bmonline.no/html/Ola_F.html

Derfor må dere samle dere alle imot dette tyrranniet som vi ennå sloss imot. AP er fandens verktøy intet mindre.

Altså er dagens V-H akse i politikken en ILLUSJON om at vi har et demokrati, noe som slett IKKE eksisterer på tinget. Sannheten er vond å ta inn over seg. Mordere og banditter er det som besitter stortinget i dag. Les mer om dette russe kartellet under her.

Her kan dere lese fordypningen om saken:

viewtopic.php?f=43&t=200


Sist flyttet til topp av BmOnline den Lør Jun 11, 2016 10:11 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron