Gi dem en paraply og sivile klær og få dem ut av historien

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Gi dem en paraply og sivile klær og få dem ut av historien

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tor Jul 07, 2016 5:38 pm

Norulv Øvrebotten

Gi dem en paraply og sivile klær og få dem ut av historien


Norge har litt av en ledelse for sikkerhetssystemene i landet. Odd Reidar Humlegård i politiet, Marie Benedicte Bjørnland i PST og forsvarssjef, admiral Haakon Bruun-Hanssen, medvirker alle til en falsk flaggoperasjon for indirekte å befeste fordekt russisk hegemoni over Norge.

Deres aktive handlinger og unnlatelser er motsatt av hva som er eksistensgrunnlaget deres i disse stillingene. Hvor de er vist den aller største tillit fra befolkningen.

Stikk motsatt av hva de skal gjøre, er hva de gjør.

Den falske flaggoperasjonen har kostet 77 liv og mange skadde, og samtlige lik og maltrakterte barn, ungdommer og andre, er det kynisk spunnet bedrag på i fem år for å lure, tvinge og svike den norske befolkningen til fordel for vår store nabo i øst og underliggende russiskstyrt mafiasystem i Norge.

Nå skal forsvarssjefen være med på toppmøte i NATO for å maskere hvordan det står til enda mer.

Kong Olav fortalte at da han som kronprins og faren, Kong Haakon, stilte i full militær uniform om morgenen 9. april 1940, ble de ganske sjokkert og ikke så rent lite oppgitt over å treffe kommanderende general Kristian Laake. Han var i sivile klær og gikk rundt med en paraply!

Noen dager senere var han borte for godt fra bildet og ute av historien. Med paraplyen sin.

Haakon Lie var antikommunist og levende opptatt av forsvar og sikkerhet, og han var partisekretær i Arbeiderpartet fra 1945 til 1969.

Den aller nærmeste medarbeideren til Haakon Lie, byråsjef John Sundhagen, lærte meg opp i politikk som ung mann i Forsvarsdepartementet fra 1978 til 1979, og Holst og jeg brukte ham flittig som rådgiver da vi ledet Forsvarsdepartementet fra 1986 av.

Så la meg bruke Haakon Lies direkte betegnelser på hva slags ledere som politi, sikkerhetspoliti og forsvar har om dagen.

De fremstår som rene undermålere. Odd Reidar Humlegård er direkte dum. Han kan ikke en gang det mest elementære om ledelse. Politidirektoratet er derfor et eneste stort rot. Med armer og bein i alle retninger.

Denne totale udugeligheten i ledelsen av statens sikkerhetssystemer fritar imidlertid ikke for straff i det kontinuerlige narrespillet mot egen befolkning i alt som har med forsvar og sikkerhet å gjøre i landet.

Noen burde gi dem hver sin paraply og sivile klær. Som en begynnelse ut av historien. Især topplederne for politiet har løyet befolkningen huden full om terroren i Norge og skaper falsk trygghet, og er kort sagt en skam for både uniformen og fedrelandet.

https://www.nrk.no/.../forsvarsministeren-avviser...
Norulv Øvrebotten
 

Re: Gi dem en paraply og sivile klær og få dem ut av histori

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 31, 2016 9:42 am

Ja, Norulv- de har alle forrædere og landssvikere fått sin paraply- men uten at folket har godkjent det, nemlig det ulovlige kartellet på stortinget- som har løyet og bedratt det norske folk siden 10. januar 1940.

Dette kartellet er det som ved hvert valg teller alle stemmene som folket har lagt sin elsk over hvert 4. år siden statskuppet i 1940, dvs over 76 år nå har et fremmed herredømme hatt sin klamme hånd over samtlige 17. mai feiringer etter statskuppet- da selveste fhv stm Johan Nygaardsvold kuppet statsmakten, dvs stjal makten fra folket og overlot den til KGBs tjenester i stedet. Da de samtidig forlenget stortingsperioden til 4 år, etter Stalins ønske- ble forbrytelsen fullbyrdet i 1938- med virkning fra 10. januar 1940. Men Grunnlovens §112 sier at det er KUN folket som kan endre på Norges Grunnlov, INGEN andre! Og det ved stortingsvalg hvert 3. år. INGEN kan sitte over 3 år, ser dere? Derfor er kasjotten neste stopp for samtlige stortings-representanter som er med i Kartellet.

Hvor stortingsvalget ble tryllet bort. Se bildet under.

Under her ser dere PARAPLYEN de tok til seg uten folkets samtykke, nemlig det ulovlige Kartellet på stortinget under navnet europabevegelsens stortingsgruppe:

Statskuppet.jpg
Europabevegelsens stortingsgruppe er et ulovlig KARTELL som er etablert ULOVLIG på stortinget mot Nasjonen Norge, det norske folket og Grunnlovens § 1. Norge er et fritt og uavhendelig rike..


Slike stortingspolitikere kan vi ikke ha ved makten, da 142 stortings-representanter er medlemmer av kartellet av 169 stortings-representanter. Dette er grunnen og årsaken til at nordmenns stemmer ved samtlige stortingsvalg i 76 år er blitt gjort til skamme, ved at en fremmed makt har tatt dem til sin fordel.

Vi har med andre ord ikke noe demokrati i Norge.
For at disse landssvikerne skal få sin straff og Norge skal få sitt eget direkte-demokrati, stem ALDRI på noen innenfor dagens V-H akse.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Gi dem en paraply og sivile klær og få dem ut av histori

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 25, 2019 6:08 am

BmOnline skrev:Ja, Norulv- de har alle forrædere og landssvikere fått sin paraply- men uten at folket har godkjent det, nemlig det ulovlige kartellet på stortinget- som har løyet og bedratt det norske folk siden 10. januar 1940.


Kartellvirksomhet= Narkokartell= KASJOTTEN, dvs direkte i kasjotten!!

En kartellvirksomhet som ulovlig besitter stortinget- kan etter noter kastets i kasjotten- slik man gjør med narkokartell.

Ergo får vi således en laaang liste:

Stortinget
Departementene

Alle som er involvert i saksbehandlingen jfr forvaltningsretten, som opphører for samtlige.

Politistaben
PST
Forsvarsstaben

Der er således bare noen få som kommer til såkaldt vurdering etter Grunnlovens prinsipper- som også FOLKET skal si sitt om.
Men ALT under kartellet blir frøset fast, i påvente av aksjon.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jun 25, 2019 6:08 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest