Hvor legitimt er Stortinget?

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Hvor legitimt er Stortinget?

UNREAD_POST BmOnline » Fre Aug 02, 2019 6:41 am

Hvor legitimt er Stortinget?

POLITIKERE – både i og utenfor Stortinget – anbefales å reflektere over spørsmålet, og tenke inngående – selv om dette tydeligvis er en vanskelig disiplin. Også her i Norge.

MANGE år med grundig hjernevask har gitt resultat. (Dette gjelder selvfølgelig også for de som har møtt frem, og valgt politikerne). For det som i årevis har foregått i Stortinget - er rett og slett et vidtrekkende narrespill med den øvrige befolkning. Eller som vår dikterhøvding. Bjørnstjerne Bjørnson, i sin tid skal ha sagt: Et folk i valg, er et folk i vrøvl.

OGSÅ ordet ”landsforræderi” har jeg sett brukt i den forbindelse. Se nettsidene: (http://www.grunnlovens-vektere.com), og (https://bmonline.no). Spørsmålet i overskriften er derfor helt på sin plass. Svaret – hvis det kommer – bør få den største oppmerksomhet. Mange ser det hele også ut fra denne vinkling; (http://www.endtime.net).


NETTSTEDET http://www.riksavisen.no er et forum som viser til ytterligere steder der opplysninger og avsløringer om tidens galskap (les; sosialisme) kan hentes. Det samme gjelder nettstedet http://nyhetsspeilet.no – og flere andre nettsteder. Det er bare å lese….

OPPLYSNINGSVIRKSOMHET er nødvendig i denne forvirringens tid, og også mange forskjellige synspunkter og definisjoner. For eksempel om SOSIALISME. Denne isme er definert i STORE NORSKE LEKSIKON: (https://snl.no/sosialisme). Ønskes den – egentlig?

POLITIKERE er prestisjebundet, og mange avisredaksjoner er tydeligvis meget forsiktige i sin omtale av hva som i virkelighetens verden har foregått gjennom lang tid - selv om redaksjonene i mange år har blitt orientert om en del lite hyggelige fakta. (Eksempelvis at det slett ikke bare er tradisjonelle sosialister som har bygget opp det enorme byråkratiet, det som nå er i ferd med fullstendig å legge en klam hånd over mye av all virksomhet).


SPØRSMÅLET i overskriften minner meg forresten om advokat Kr. Almås, som tidlig sto frem og advarte oss andre mot de kollektive, destruktive krefter (også i Stortinget) som står bak det hele. Han skrev i klare ordelag i avisen ” Tistaposten”, Halden, allerede 30. juli 1980 – adressert til politikere i Stortinget:

”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man til slutt nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle – som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket nås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser også som kjent sine egne”.

MEN: Nå bør undertegnede kanskje slutte. For jeg har sett Halden Fengsel – bare utenfra…..

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Hvor legitimt er Stortinget?

UNREAD_POST Humlens flukt » Fre Mar 26, 2021 10:56 am

Ja, Thorbjørn Andersen- så rett du skriver.

Hvordan er det mulig å komme så laaangt ut på viddene som Norge har gjort politisk, nasjonalt og lokalt?

Kan Hans Majones underskrift i 1945 ha noe med akkurat det du påpeker- å gjøre?Men hvorfor er det ingen som reagerer?

Kan vi nå trygt glemme god folkeskikk og 17. mai? JA.

Og nå kommer APs sang om å samles i et ganske så mørkt og trist lys- på Hvalen...Hva folket stemmer? Uansett hva folket stemmer, så skjer det absolutt null og nix, det hele er Hollywood tilstander i hele kabalen på tinget. De rører selv i alle gryter- hvor folket har NULL påvirkning. Dere skal bare tro at dere har det, intet mer.

Og drapene på Utøya den 22. juli like så...en insidejobb av AP. Og nå fortsetter de jobben som på Utøya 22. juli- kun med den forskjellen at de skal drepe mange ganger 77 med skitne vaksiner. Derfor IKKE LA deg tukle med av massemorderne på dagens storting- som nå kommer i legefrakken til Mengele for å ta livet av deg, jfr Helselaus foretaket som ble innført i 2012. Slakterbenken, der har dere det- Vipps helt gratis!


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Mar 26, 2021 10:56 am
Humlens flukt
 


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest