Hvor legitimt er Stortinget?

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Hvor legitimt er Stortinget?

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Lør Jul 15, 2017 12:57 pm

Hvor legitimt er Stortinget?

POLITIKERE – både i og utenfor Stortinget – anbefales å reflektere over spørsmålet, og tenke inngående – selv om dette tydeligvis er en vanskelig disiplin.

Også her i Norge.

MANGE år med grundig hjernevask har gitt resultat. (Dette gjelder selvfølgelig også for de som har møtt frem, og valgt politikerne).
For det som i årevis har foregått i Stortinget - er rett og slett et vidtrekkende narrespill med den øvrige befolkning.

Eller som vår dikterhøvding. Bjørnstjerne Bjørnson, i sin tid skal ha sagt: Et folk i valg, er et folk i vrøvl.

OGSÅ ordet ”landsforræderi” har jeg sett brukt i den forbindelse. Se nettsidene: (http://www.grunnlovens-vektere.com), og (http://www.bmonline.no).
Spørsmålet i overskriften er derfor helt på sin plass. Svaret – hvis det kommer – bør få den største oppmerksomhet. Mange ser det hele også ut fra denne vinkling; (http://www.endtime.net).


NETTSTEDET http://www.riksavisen.no er ett forum som viser til ytterligere steder der opplysninger og avsløringer om tidens galskap (les; sosialisme) kan hentes.
Det samme gjelder nettstedet http://nyhetsspeilet.no – og flere andre nettsteder. Det er bare å lese….


OPPLYSNINGSVIRKSOMHET er nødvendig i denne forvirringens tid, og også mange forskjellige synspunkter og definisjoner.
For eksempel om SOSIALISME. Denne isme er definert i STORE NORSKE LEKSIKON: (https://snl.no/sosialisme).
Ønskes den – egentlig?


POLITIKERE er prestisjebundet, og mange avisredaksjoner er tydeligvis meget forsiktige i sin omtale av hva som i virkelighetens verden har foregått gjennom lang tid - selv om redaksjonene i mange år har blitt orientert om en del lite hyggelige fakta.
(Eksempelvis at det slett ikke bare er tradisjonelle sosialister som har bygget opp det enorme byråkratiet, det som nå er i ferd med fullstendig å legge en klam hånd over mye av all virksomhet).


SPØRSMÅLET i overskriften minner meg forresten om advokat Kr. Almås, som tidlig sto frem og advarte oss andre mot de kollektive, destruktive krefter (også i Stortinget) som står bak det hele. Han skrev i klare ordelag i avisen ” Tistaposten”, Halden, allerede 30. juli 1980 – adressert til politikere i Stortinget:


”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man til slutt nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle – som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket nås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser også som kjent sine egne”.

MEN: Nå bør undertegnede kanskje slutte. For jeg har sett Halden Fengsel – bare utenfra…..

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Re: Hvor legitimt er Stortinget?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 16, 2017 8:33 am

Ja, jeg har også postet denne artikkelen på Facebook.

Takk Thorbjørn for velvalgte ord i en meget trangsynt tid med vide globale og steingale politikere.

Mvh
BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Kjedelig valgkamp, men du verden for en thriller

UNREAD_POST BmOnline » Tor Sep 07, 2017 7:20 pm

Kommentar

Med det lille forbeholdet en må ta om at ting fortsatt kan ta fyr de neste fire døgn, må dette beskrives som en kjedelig valgkamp i vårt fylke. Ingen av listetoppene som kjemper for å overbevise østfoldingene om at de fortjener en plass på Stortinget de fire neste årene, har greid å sette dagsorden. Dessverre. For valgkampen 2017 skriker virkelig etter en sak eller to som ville fått opp temperaturen og engasjementet – og ikke minst fått frem tydeligere skillelinjer mellom partiene i saker som direkte berører østfoldingen.

Disse 16 partiene kjemper om velgernes gunst i Østfold.

Partibarometer+september.jpg
Her ser dere sirkuset hvert 4 år som ikke er godkjent av Ola og Kari. Det er kun lov å avholde stortingsvalg hvert 3. år, jfr Grunnlovens § 112.


Nær sagt alle jeg har møtt de siste dagene er enige: Valgkampen i Østfold mangler nerve og trøkk! Her i Fredriksstad Blad ser vi det også på lesingen av saker. Selv om så å si alle nyhetssaker, kommentarer og debattinnlegg som omhandler valget er lagt åpne tilgjengelig for alle (altså ikke plusset stoff) på våre nettsider, er det jevnt over begrenset hvor mange som velger å klikke seg inn på sakene og lese. Unntakene er temaene Rygge flyplass og bompenger. Innføringen av flyseteavgiften og Rygge-saken er uten tvil den rikspolitiske saken som har engasjert og forarget østfoldingene mest i denne Stortingsperioden. Det har både Venstre og Fremskrittspartiet smertelig fått erfare.
•Les også: Knallhard kamp mellom Ap-Siv og Frp-Erlend

Ser man på de tre Infact-målingene som er gjennomført for Fredriksstad Blad og de andre Amedia-avisene i fylket i juni, august og nå i september, peker riktignok pilen den rette veien for Frp. Men med 14,8 prosent på målingen som er tatt opp tirsdag denne uken, ligger partiet likevel langt bak valgresultatet i Østfold ved sist stortingsvalg (19,6 prosent).


https://www.f-b.no/debatt/valg-2017/kom ... -59-860492


Thorbjørn Andersen

Halden

Kommentar BmO:

Som den observante leser kan se, så er dette feshowet ikke annet enn et dårlig skuespill. Hvis folket fikk viten om at der sitter et hemmelig Kartell på tinget og gjør som dem vil, da hadde det blitt liv kan jeg tenke meg. Hvor lenge skal dette gå før FOLKET våkner opp??
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest