MAKT og AVMAKT - i Stortinget.

Her blir makten manipulert ved hvert valg. Det illusoriske demokratiet ved v-h-aksen inne på Stortinget er i praksis et parti-diktatur. Dette er valgjukset ingen tar på alvor. Hvorfor er det et flertall for EU på Stortinget, mens folket sier NEI med 70%? Var ikke demokratiet synlig ved at Stortinget skal gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt demokrati ved å lytte til losjen.
Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

MAKT og AVMAKT - i Stortinget.

UNREAD_POST BmOnline » Søn Nov 11, 2018 11:16 am

MAKT og AVMAKT - i Stortinget.

Arne Strand – tidligere sjefsredaktør i Dagsavisen – gjorde seg noen tanker om ”Huset på Løvebakken” – allerede 17. juli 2007 - med følgende kraftsalve:


Jeg har fulgt Stortinget på nært hold i mange år, men jeg har aldri opplevd Stortinget så slapt, kjedelig og maktesløst som nå. Drivkraften i det parlamentariske systemet – maktbalansen mellom Stortinget og regjeringen – har gått i stå. Johan Sverdrups ”all makt i denne sal” kan omskrives til ”avmakt i denne sal”.


RESTEN av artikkelen var heller ikke nådig, og avdekket noe av det enorme narrespillet som i årevis har foregått – og fremdeles foregår - i Norges nasjonalforsamling. (Til skam for oss alle). Det siste minner meg om ordene til advokat Kristofer Almås. (lokalavisen ”Tistaposten”, Halden, 30. juli1980 – adressert til politikere i Stortinget. (Ordene gjelder også i dagens situasjon. Dessverre :shock: ):


”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man til slutt nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle – som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket nås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser også som kjent sine egne”. (Utviklingen må betraktes i et tidsperspektiv).


FLERE fakta kan og bør etterlyses. For skal det norske folk få et begrep om tingenes VIRKELIGE tilstand – er det folkeopplysning som må til. Derfor står mange redaktører og journalister foran en særdeles stor oppgave - med avsløring av den mangeårige sosialdemokratiske galskap (Les: Fortsatt nazivirksomhet - i demokratiets navn).
MEN: Sosialisme - uansett farge - er IKKE demokrati! BEDRAG – er et riktigere ord.


APROPOS avsløringer: Klikk inn på for eksempel http://www.bmonline.no – ett av mange nettsteder der kunnskap, faktaopplysninger og avsløringer fremkommer i klartekst.
.


NEVNES, må også nettstedet til Kristen Informasjonstjeneste - med de innledende ord som ”Den Globale Eliten” IKKE vil at vi andre skal vite om, (Heller ikke formidle videre til flere lesere). Men – det er akkurat det som må gjøres:

Det foregår en Omfattende Sammensvergelse for å ØDELEGGE selvstendige nasjoner. EN EUROPEISK OG GLOBAL REVOLUSJON ER PÅ GANG.
Thorbjørn Andersen.
Halden.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: MAKT og AVMAKT - i Stortinget.

UNREAD_POST Aushalten » Tor Des 12, 2019 7:37 pm

Hva er egentlig WTO og GATT- Norsk Landbrukssamvirke..

https://www.landbruk.no › internasjonalt › hva-er-egentlig-wto
5. jun. 2018 - Det betyr at alle medlemmer må være enige for at en avtale skal gå ... GATT-avtalen omfatter regelverk for handel med jordbruksprodukter og ...

Her ser dere folkens- avtaler som begynte like etter "freden" (1948) å illudere at man skulle ha avtaler som skulle gjøre det lønnsomt? Men hvem tror dere det skulle bli lønnsomt for? Jo, kun makte-eliten- ingen andre.

Alle disse avtalene oppigjennom- hvor den ene avtalen innløser den andre- er KUN en ting de har til felles- å stjele hvert lands interesser- å implementere det globale helvetet-, nøyaktig. Lønnsomt for eliten, ingen andre.

BmOnline
Aushalten
 


Gå til Stortingsvalget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest