MINNEORD om HUSFREDEN

Hvor skal du lete etter husreden? Hos ottar.no?

MINNEORD om HUSFREDEN

UNREAD_POST BmOnline » Ons Des 27, 2023 11:18 am

Du glemmes ei min kjære kone, som døde brått den 14. sept 2023 ved Narvik sykehus, medisinsk avd, hvor du hadde jobbet og slitt hele ditt yrkesaktive liv som Sykesøster ved mange andre avdelinger. Du ville ikke til Sykehuset, men være hos meg, min kjære.
Fordi du visste om hva dagens sykehus drev på med. Derfor sa du til meg, ikke ring Ambulansen! Ja, når jeg så hva ambulansepersonellet gjorde, kjørte i deg en stor dose Sodium Chloride, så angret jeg på det. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... i=89978449

Jeg tok vare på sprøyten m/ en rest inni- som nå blir tatt med i saken!
TIL dem som ikke har fått med seg hva som skjedde med den gode gamle sykehusreformen, kan lese her:

Vil lovfeste en reform som ingen vil ha!!

https://bmonline.no/html/helse.htmlFred over ditt minne.

Bjørgulf
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2599
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: MINNEORD om HUSFREDEN

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jan 20, 2024 8:46 am

Her er Min kjære kones yndlings vise:

Har du fyr, har du løkte langs din vei? Har du fyr, et signal om riktig lei?

Ei lampe som gløde i mørket og lose dæ ut og frem, som tar deg bort og hjemmefra, men også får deg hjem.

Bjørgulf i Herren.

Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2599
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: MINNEORD om HUSFREDEN

UNREAD_POST BmOnline » Søn Feb 04, 2024 7:16 am

Statsforvallteren i Norland har nå gitt Legene med ansvar beskjed om å ta kontakt med meg.
Det er noen grusomme "nelliker" vi har med å gjøre!

Og ja, jeg har fått beskjed om å snakke med en "høyt på strå" innen denne grusomme gesjeften.

Men hva hjelper vel det, mine venner?
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2599
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: MINNEORD om HUSFREDEN

UNREAD_POST Eva » Lør Feb 17, 2024 5:21 pm

Minneord om Alfhild fra Eva.

Minneord om vår søster Alfhild, som døde plutselig i midten av September 2023. Ennå er det sånn for meg, at jeg kan tenke om noe nytt jeg hører, så må jeg huske på å fortelle Alfhild det. Det kom så uventan at ho var borte, ho var jo i sitt 90 ende år, og ho var jo ikke helt så bra etter hvert.- Men likevel.

Vi var jo 3 søstre som var fødd og vaks opp på gården ”Nerstua” på Tannøya. Foreldrene våre hadde gårdsbruk- eller småbruk som det heter. Vår far var jo også på Lofotfiske på vinteren. Når vi kom i skolealderen måtte vi jo til Nordkil på skola. Ingen på øya hadde motorbåt da. Så da rodde våre foreldre med oss på mandags morran.Trur det var sånn da at det var skole ei uke, så da måtte vi bo privat hos en familie. På lørdag kom dem jo fra Øya og henta oss –heim.

Det kunne nok være kaldt å sitte i bakskotten på robåten, vi var godt kledd, med ekstra klær over oss. Men om dem spurte oss unger om vi frøs, så sa vi bare nei- vi brukte visst ikke å beklage oss til våre foreldre. – Vi hadde stor respekt for dem. Vel vi fikk visst ikke noen varig men av disse skoletimene. Vi hadde alle fått være friske i et langt liv- så.

Når vi var ferdig med 7 års folkeskole, var vi jo heime til å begynne med og hjelpe til med gårdsarbeid. Ennå var det ikke helt vanlig at jenter tok noen utdannelse, men Alfhild var jo skoleflink. Alfhild var jo stille av vesen, og sa ikke så mye, litt merkelig kanskje- men uten at noen påvirka ho, hadde jo ho bestemt seg for å bli sykepleierske. Så først kom ho på en folkehøyskole og deretter tok ho Røde Kors utdannelse i Tromsø og Narvik og arbeidet som sykepleierske hele sitt yrkesaktive liv, på Narvik Sykehus. Ho gifta seg etter hvert og fikk ei datter. Dessverre døde mannen plutselig, dattera var vel bare ca i 10 års alderen da. Men Alfhild hadde jo sitt arbeid å gå til.

Da ho var blitt pensjonist var ho jo mye turer på Tannøya. Jeg var jo da heime. Jeg var jo da heime og hjalp våre foreldre som var blitt gammel og skrøpelig etter hvert. Når noe alvorlig skjedde, med de gamle, for eksempel mamma, fikk jo 2 ganger hjerneslag – da kom jo Alfhild med en gang for å hjelpe meg. Vår yngste søster var jo gift og bodde i Harstad. Ho fikk jo etter hvert 4 barn og var mer opptatt. Da de gamle etter hvert var borte, reiste jo jeg og Alfhild flere turer sørover i landet på besøk hos familie og venner. Ellers brevvekslet vi mye med hverandre. Så vi hadde jo mye kontakt. Ikke rart at jeg savner henne, synes det er mye vi skulle ha snakket om ennå.Ho fikk jo en mann etter hvert, som har hus her på bygda, sjøl flytta jeg jo til fastlandet etter hvert. Alfhild og mannen reiste ofte fra Narvik til Hamarøy og var innom hos meg. Det var jo trivelig, Alfhild var bestandig i godt humør, og sa aldri noe stygt eller galt om noen. Jeg kan ærlig talt ikke huske at vi noen gang har vært sinte på hverandre. Vi som andre kunne være små-irritert på hverandre men aldri noe alvorlig. Alfhild lagde mange fine småting, når ho hadde tid, som ho gav bort til meg og andre. Nå på sine eldre dager sydde ho jo løpere og duker i søm lappeteknikk. Ho va flink og ho gjorde jo nøyaktig og fint arbeid. Men Alfhild du er borte for alltid, men ikke glemt-.

Vi lyser fred over ditt minne. Søstrene Eva og Liv.
Eva
 

22. juli ble hun lagt inn på UNN Narvik, ISOLAT

UNREAD_POST BmOnline » Tir Apr 09, 2024 8:44 am

Her er tildragelsen før kona døde, skjedde i juli, og frekk som flatlusa er de- da var det de gjorde henne dårlig. Så som med så mange andre- drepe dem i skyggen av en falsk pandemi, ja en PLANDEMI!

Til slakterbenken » 22 Jul 2023 12:25 pm

Ja, det er ikke til å tro- jeg trodde at hun skulle bli tatt på alvor av sykehuset i Narvik, men den gang ei!

De nektet meg adgang til å besøke henne, da de hadde fått en fix ide i skolten, hun hadde Covid 19, tenk det mine venner.

Hva skal man med uvenner, når man har Narvik UNN "skyld" sykehus??
De krevde at jeg måtte ha maske og hansker på, da hun lå på ISLOAT, tenk det for noen BEDRAGERE!!!
Jeg fikk ikke lov å komme med roser til kona, fordi hun hadde Covid 19 og var på ISOLAT, hørte dere?

Ser dere for noen "nydelige nelliker" det er vi har i HELSELAUS SEKTOREN i dag? Helt borte vekk er de.

Jeg gav de beskjed om å slutte å tulle å lyve og bedra oss våkne mennesker om Covid som ikke er annet enn et oppkonstruert trussel mot vanlige mennesker for å drepe dem i neste stund med ROTTEGIFTEN Graphene Oxid.


Så dere kan glemme sykehus, det er nemlig stikk motsatt, slakterbenken er rette benevnelsen, mine venner!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2599
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Husfreden, hvor finnes den?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron