DEMOKRATIET er på vidvanke.

Våre rikspolitikere skryter av at vi har et demokrati. Men så viser det seg at vi aldri har hatt det.
Forumregler
Når det viser seg at våre folkevalgte ivaretar fremmede interesser i stedet for nasjonens, hva skal vi så gjøre? Jo, vi har plikt på oss å forsvare våre grunnlovgitte rettigheter, §1 i Norges Grunnlov.

Derfor MÅ vi gå til Riksrett, som har tilbakevirkende kraft!

DEMOKRATIET er på vidvanke.

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Man Okt 21, 2013 2:38 pm

DEMOKRATIET er på vidvanke.

Den påstanden mener jeg leserne skal ta innover seg og tenke grundig igjennom. Derfor kan ordene til Odd A. Sæthre (Halden Arbeiderblad, allerede 19.10.10.) – være et greit utgangspunkt: Demokrati betyr ifølge Fremmedordboken Folkestyre.
DAGENS system – er det imidlertid snakk om et REELT demokrati?
SPØRSMÅLET er høyaktuelt, og stilles derfor til alle – både til politikere og til de som har valgt politikerne. Min påstand er at ordet ”demokrati” til de grader er blitt misbrukt i senere år. Det har blitt så mye ”demokrati” at det ligger til rette for røster som etterlyser en ”sterk mann” eller ”sterk kvinne” som kan rydde opp i alt vrøvlet. (Altså en diktator). MEN det er en dårlig løsning! Det som i stedet må til, er at mange sterke kvinner og menn griper ondet ved roten, og går inn for en fornuftig helhetsløsning i tråd med Grunnlovens intensjoner for det enkelte menneske. (Man skal være klar over at våre forfedre så litt lengre enn til egen nesetipp). De var kloke – i motsetning til senere tids røvergløgge maktmennesker. Våre forfedre så med den største skepsis på maktkonsentrasjoner. De var dessuten klar over at makt lett korrumperer. Systemet de gikk inn for, var derfor et desentralisert system. Nettopp for å unngå problemet.
HVOR har vi imidlertid havnet? Svar: Det stikk motsatte systemet!
FOLKEOPPLYSNING om tingenes virkelige tilstand er det som fortsatt må til. For som jeg har sett fremhevet på en nettside: Dessverre er det slik i dag at vår største folkesykdom heter UVITENHET.
FREMOVER er derfor flere fakta nødvendig – fakta som må videreformidles via ”jungeltelegrafen”. (Det er mitt råd, etter skremmende og negativ erfaring med mange profesjonelle redaksjoner i årenes løp). Pressestøtte vil de imidlertid ha! Amatørskribenter får ingen ting - humre...
DET som nå må til, er en seriøs og omfattende diskusjon, om spørsmålet: Hva må gjøres?
SPØRSMÅLET fremkom i et innlegg i nevnte lokalavis 2. mars, 2012. Åse M. B. Kristiansen skrev under denne overskriften ”Noe må gjøres før motløsheten tar oss”. De innledende ordene er det all grunn til å gjenta - for det var også klar tale: ”Velgerne ville ha forandring, åpenhet og opprydding. Hva får vi? Skittkasting og mer skittkasting, alle skylder på alle, akkurat som før!”
EKSEMPLET er hentet fra min hjemby – etter mange år med politisk og administrativt kaos på det kommunale plan. (Kaos kan man se også i større sammenheng – både nasjonalt og internasjonalt – og det hele er raffinert satt i scene. Det er min påstand).
AV HVEM OG HVORFOR? Noe av svaret er kommet frem etter hvert - og mer antar jeg kommer - hvis flere pressefolk våkner. Det siste gjelder nemlig slett ikke alle! Og spesielt vil jeg i den sammenheng fremheve Per-Aslak Ertresvåg med en av sine bøker ”Makten bak makten”. I den boken er det mye å hente, for noen og hver. (Det kan vises til også flere som har utført et imponerende arbeid for å opplyse oss andre om SYSTEMET vi alle er manipulert inn i – og advart oss om mot samme).
UNDERTEGNEDE har i mange år gjort et forsøk på å ta en kikk bak politiske kulisser. Det har til tider rett og slett vært nedslående, for å si det forsiktig. Men jeg anbefaler likevel andre til å gjøre det samme - for da tror jeg flere må innse at noe fornuftig må gjøres.

APROPOS det siste. Nye politikere er kommet til, og har inntatt sine posisjoner i Stortinget – etter ”valget -2013”. Om det blir store forandringer, gjenstår selvsagt å se. Men det er fristende å minne hele forsamlingen om noen ord som er minst like aktuelle i dag - og som kunne leses i en lokalavis, så langt tilbake som 30. juli 1980. Jeg sikter til advokat Kr. Almås som i ”Tistaposten” skrev følgende, med adresse til Stortingets politikere: ”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man til slutt nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle - som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket nås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser som kjent sine egne”.
EILIV BAKKE – en annen, og sterkt samfunnsengasjert hedersmann – skrev også for noen år tilbake det som nå er særdeles aktuelt: ”Den mest påtrengende oppgave i norsk politikk i dag er å få hindret fremkomsten av den totalitære stat.”
SITATET over er hentet fra den tidligere fylkesarbeidssjefens mange politiske betraktninger - også det følgende: ” Målet nu må være å få avviklet statsadministrasjonen inntil den bare omfatter rettsforvaltningen.”
SAMMENFATNINGEN av det som foran er nevnt, er absolutt verdt å ta innover seg. Det bør gi et bilde av situasjonen, som må diskuteres med det største alvor. Grensen for politikeres utførte manipulering av den øvrige befolkning er overskredet, for lengst!
OPPGAVEN fremover blir å fri oss fra ”det moderne slaveri”, og den lenge omtalte ”Formynderstaten”, som har blitt resultatet etter mange år med politisk og økonomisk galskap. Og først da kan man snakke om DEMOKRATI. (Politikere og byråkrater liker det neppe). Men de om det.

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Re: DEMOKRATIET er på vidvanke.

UNREAD_POST Glattisen » Fre Des 27, 2013 2:20 pm

Dagens politikere snakker over seg når de fremstår som oppegående mennesker på løstløgner kanalene NrK, tv2 og "celluloseutgavene" til globalistene. (Les Schibstedt classified media.)

De tror selv at folk flest "svelger" deres løgner i beste sendetid, men det stemmer ikke. At mange gjør, er sikkert ingen bombe, men mange er indokterinert av globalist-doktrinen til disse satans disipler.

Nå er deres agenda 21 avslørt som svindel og globalt bedrageri, ja organisert kriminalitet, utført av AP, V, H, SP, KRF, SV og FrP. De er medlemmer av fremmede losjer og sverger til disse i stedet for å sverge til Norges Grunnlov og folket de var satt til å tjene, så tjener de fremmede makter i stedet. Landsforrædere er hva de er. De rammes således av Straffelovens § 330, som sier at det ikke er tillatt for nasjonalforsamlingen å ha en fremmed agenda i nasjonalforsamlingen- og binde seg på tvers av nasjonens og det norske folks interesser. Helt klart er det å ha ei fiendlig holdning til eget folk, når man lar fremmede avtaler få overstyre norsk suverenitet på norsk territorium, les EU.

Europabevegelsen har således hatt tilhold inne på Stortinget siden 1948, og er således ulovlig etablert på Stortinget, jfr Straffelovens § 330.

Demon-krati.jpg
The democracy is a warm welcome from the nazis in US?Nå er det på tide å få disse illojale menneskene dømt for sitt landsforræderi, slik vi ser det i Libya, hvor de nå har til hensikt å innføre det samme globale blodbadet som i USA og Norge.

Erna Solberg (H) følger opp der Jens S (AP) slapp opp for krutt.
Glattisen
 

Re: DEMOKRATIET er på vidvanke.

UNREAD_POST BmOnline » Tor Nov 20, 2014 6:56 pm

Sannelig er det ikke "gode gamle Adolf" som sitter inne på det norske stortinget!? Og Stalin og Adolf var egentlig gode busser.

Dette hadde neppe folket trodd den frigjøringsdagen i 1945...bedrag på bedrag... :cry:

De Røde anmelder Jens Stoltenberg, Grete Faremo og Jonas G Støre for brudd på internasjonal rett.

På tide at noen tar lusriva fatt!!!

Anmelder Jens, Jonas og Grete for krigsforbrytelser
OSLO (Nettavisen): Partiet Rødt varsler at de i forbindelse med en markering 22. mars vil anmelde statsminister Jens Stoltenberg og statsrådene Jonas Gahr Støre og Grete Faremo til politiet for krigsforbrytelser og medvirkning til forbrytelser mot menneskeheten i forbindelse med Natos militæroperasjon i Libya i 2011.

- Vi har hatt advokat til å se på dette, og vi mener det skjedde klare brudd på internasjonal rett, sier Rødts nestleder Marielle Leraand til Nettavisen.

Hun mener det er svært betenkelig at den norske offentligheten ikke har fått en gjennomgang av den norske deltakelsen i Libya-krigen. Rødt har tidligere krevd en full gransking.

Viser til FN-rapport
Rødt mener den norske regjeringen og Nato seilte under falskt flagg i sin ordbruk om militæroperasjonen over Libya. FN-mandatet gikk ut på å beskytte sivilbefolkningen, mens kritikerne mener det i realiteten var en krig for å styrte Mummar Gaddafi.

Nye opplysninger viser at de norske pilotene selv var delaktig i å velge ut bombemål.

- Hvordan kan det være slik at norske piloter får blankofullmakt til å velge ut sine mål og hva innebar egentlig det norske bidraget i Nato-operasjonen? Dette mangler vi en redegjørelse på, sier Leraand.

http://www.nettavisen.no/politikk/anmel ... 93717.html

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tor Nov 20, 2014 6:56 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Har vi et demokrati?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester