"Søppel" til gjenbruk

Ja, det virker som om man bedriver gjenvinning, men gjør alle kommuner i Norge dette? Hvorfor kan ikke folk hente seg gamle møbler, som de kan benytte, i stedet for å knuse møbler som andre har skrotet?
Mange steder i verden setter folk gamle ting de har byttet, i stedet ut på gaten der de bor. Slik at andre bare kan hente det. Det er jo en mye bedre måte å ha gjenvinning på.
Forumregler
Her er det gjennvinning som diskuteres.

Er det rett at alt som samles inn MÅ til sentrale steder, og at ikke folk som kan ha nytte av det kan ta det uten vederlag? Dagens ordning er på mange vis nonsens, fordi man kaster brukbare saker i stedet for å ta vare på det. Og det er KUN penger som ellers, masse penger- som igjen er årsaken og den ønskede effekt. Hadde miljøet stått i fokus, da hadde folk bare overtatt det andre kastet.

Admin

"Søppel" til gjenbruk

UNREAD_POST Primusen » Man Nov 29, 2010 1:25 pm

Mange ganger ser vi at fullt brukbare ting blir kastet på dynga. Hvorfor er det ikke en bedre håndtering av fkes møbler og andre bruksgjenstander? Det er mange ganger intet som feiler mye av det som "leveres inn". Noen steder kan man faktisk hente saker, og det er også en meget god måte å ivareta ressursene på.

Men kanskje du ikke er enig i alt dette?
Primusen
 

Gå til Gjenvinning i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest