Full nedsmelting i Norge

Det er et kobbel med "kaklende høns vi har til bords" i Regjeringen.no i dag. http://bmonline.no/html/stortinget.html

Moderator: BmOnline

Forumregler
Regjeringen.no er som kaklende høns: http://bmonline.no/html/riksrett.html

De har forbrutt seg mot statens selvstendighet, §1 i Norges Grunnlov

Full nedsmelting i Norge

UNREAD_POST BmOnline » Lør Apr 15, 2017 7:40 pm

Norulv Øvrebotten
Full nedsmelting i Norge

Det skal nå gå mange rykter om avsløringen av terroren i Norge, ettersom regjering og storting er i ferd med å bli tvunget til å gi seg i narrespillet mot det norske folk som er pågått siden 22. juli 2011.

Så langt jeg har fått opplyst fra kilder innen etterretning, er nedsmeltingen av den norske dobbeltstaten i full gang, og bare militær intervensjon fra Moskva kan redde den.

Det vil si også redde landsforræderne i embetsverk, regjering og storting, samt Kongehus, som har medvirket til denne forbrytelsen mot den norske befolkningen i over fem og et halvt år nå.

For å bygge en brannmur og isolere en avsløring i Norge til Norge, så den politiske brannen fra nord ikke sprer seg videre til Europa ellers og ikke minst USA, har president Vladimir Putin i samarbeid med president Donald Trump satt i gang en global bedragoperasjon som hittil har inneholdt fabrikkert gassangrep i regi av CIA i Syria, og 59 kryssermissiler mot den syriske regjeringens militære anlegg, noe som bare er fabrikasjon.

Videre er det sprengt en ekstra stor bombe i Afghanistan og sendt en stor flåte til Nord-Korea, og satt i verk en rekke andre tiltak for å skape en illusjon om konflikt mellom øst og vest, mellom Russland og USA ikke minst, for å skjule at Kreml har den fordekte makten over begge kontinentene.

Dette er også grunnen til at den sikkerhetspolitiske rådgiveren til Donald Trump, Steve Bennon, er satt på sidelinjen i Det hvite hus, og at Trump har gjort helomvending og tatt Jens Stoltenberg inn i varmen i et desperat forsøk på å unngå at 22/7 i Norge skal avsløre at 9/11 var samme opplegget som i Norge, nemlig indirekte å lure patriotiske amerikanere til å slutte opp om en doblet stat under hemmelig russisk herredømme i generasjoner.

Mens denne prosessen med tilstramming av russisk makt fra skyggene over USA er blitt maskert med krig på falskt grunnlag i muslimske land i hittil snart 16 år.

Det hvite hus og det politiske kartellet i Washington, DC, er åpenbart livredde for eget folk, men har valgt å bløffe og lage nye bedragopplegg sammen med Kreml, Kina og Nord-Korea, samt NATO, for å lure egen befolkningen enda en gang.

I stedet for å fortelle sannheten og legge kortene på bordet overfor den.

De seneste års terrorangrep med IS som falskt flagg i Sverige, Belgia, Storbritannia og Frankrike er samme opplegget som 22/7 i Norge og 9/11 i USA, for å nevne noen av de mange bedragoperasjonene som nasjonale myndigheter har gjennomført rundt om mot egne befolkninger for indirekte å styrke seg selv, slik du har sett i Norge siden 2011.

Nå tyder alt på at ingen andre enn Putin kan redde norske rikspolitikere, og slett ikke Jens Stoltenberg og Erna Solberg, og denne realiteten er nå i ferd med å synke inn hos dem, og det skal ha vært sterke scener i ulike politiske forum i Oslo tidligere i dag, da disse som har medvirket til massemord og bedrag, samt landssvik, har fått panikk og oppført seg som små unger, ifølge de rapporter som jeg har.

Det er ingen grunn til å synes synd på dem. Ingen har begått verre kriminelle handlinger noensinne enn disse menneskene i Norge.

Det samme er den sentrale påtalemakten, politiledelsen og forsvarsledelsen, som alle har medvirket til terror og kontinuerlig bedrag i saksbebehandlingen som er spunnet på 69 lik i seks år til sommeren.

Det ble for noen uker siden gjort nye forsøk på å bringe meg til stillhet, og for å unngå at jeg skulle bli drept, ble det arrangert en flukt fra Førde og via Oslo ut av landet som var vellykket.

Siden alle medieledere har medvirket til terroren mot det norske folk for å beholde et gammelt fordekt herredømme med underliggende maktstruktur, og vet de vil bli straffet hardt for det hvis spillet sprekker, vil du ikke få troverdig informasjon om noe som helst i norske medier.

Det vil du heller ikke få i den etablerte pressen ellers heller i Vesten, siden situasjonen er den samme der, og som i Norge med skjulte mafiasyndikater under russisk kontroll som reelle eiere i stråmannsopplegg.

NRK og TV 2 er kun fronter for Moskva.

En gammel venn av kommunistiske Øst-Tyskland er sjef for NRK.

Den beste kilden til informasjon er i USA, nemlig Infowars, som nå har enorm oppslutning fra lesere, lyttere og seere, siden den etablerte pressen i USA spiller med på den nye bedragoperasjonen i global skala fra Kreml og Washington DC, og som er nå den mest troverdige nyhetskanalen i Vesten, selv om ikke journalistene der ennå har den sanne konteksten for hendelser om dagen klart for seg.

På linken helt nede i dette innlegget finner du Infowars, og ved å bla deg litt ned på siden finner du "Watch Now" og direktesendinger på TV.

Jeg befinner meg trygt i Israel og er godt infomert om det som skjer bak kulisssene, og skal følge med.

Du finner meg både på Facebook og Google+, og for motstandsarbeidets skyld er det fint om du kan bidra til å spre dette innlegget videre på nettet.

Alle må gjøre sitt hvis nasjonen nå skal berges.

https://www.infowars.com/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Våren i Norge etter fremmedstyret

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 05, 2019 8:52 am

Norulv Øvrebotten

Våren i Norge etter fremmedstyret

Da skulle et snart seks år langt makabert skuespill siden 22. juli 2011 for å holde Norge under fordekt fremmed herredømme snart være over. I alle fall er det å håpe.

Jeg har fortalt sannheten om 22. juli 2011 hele tiden, og er blitt terrorisert, torturert og forsøkt drept flere ganger i denne perioden.

Jeg måtte rømme landet for noen uker siden for ikke å bli drept nok en gang, og jeg kommer til å holde meg til det mer fredelige Midtøsten i uoverskuelig fremtid.

Med så dype røtter som russisk mafia har i Norge, er det ikke gjort i en håndvending å renske hagen etter en vinter som har vart i 77 år, etter Stalins smarte statskupp fra skyggene med virkning fra 10. januar 1940.

Selv den lengste reise begynner med det første skritt, noe jeg vet alt om, så det er bare å begynne med oppbrettede ermer og få bort bermen.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Stupid is as Stupid Does – Into Chaos and Death in Norway

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mar 01, 2020 5:21 pm

Norulv Øvrebotten

Stupid Does – Into Chaos and Death in Norway

In a dual state like Norway, under the control of the Russian Mafia and Intelligence since a coup d'etat by Stalin's mafia lawyers on January 10, 1940, the elected politicians on the surface continuously masking the underlying real power of the Kremlin and its oligarchs, are in general not the sharpest knives in the drawer.

Both the members of the national assembly and two governments have since the 2011 terror attack against their own people been accomplices in the Norwegian state's mass slaughter of 69 kids and 8 adults by spinning deceptions on the bodies in the Communist way.

Days, weeks, months, and years on end.

Norway is the best example that making the best solidarity thinkable between politicians, regardless of color, is to them to commit huge crimes together and, in consequence, get clued more and more together against their people.

Days, weeks, months, and years on end.

The steady waves and the stream of young male Muslim migrants into Norway since the terror attack in 2011 of the state to prepare a coming invasion from abroad and a coming-up of more terror, soon became a catastrophe for the homogenous ethnic population who are now being terrorized more and more.

Nevertheless, the Norwegian politicians on the surface have been competing in promising more incompatible Muslims into the country, and last year the Norwegian state of five million inhabitants spent 250 billion NOK on the project.

The massive import of people from the third world has turned into an ethnic cleansing of Norwegians in several parts of the country. Norwegians have already fled large parts of the capital of Oslo.

This Norwegian politician of a party that pretends to be Christian promised to take 10 000 more Syrian Muslims than planned into Norway during an election campaign some years ago.

Welcome to Scandinavia. Welcome to Europe.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Regjeringen.no

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron