Kritiserer du Islam- blir du anmeldt til purken

Dette er miljøkriminalitet av verste sort, Lisbeth Hansen!
STOPP denne kriminelle aktiviteten NÅ!
Forumregler
Nå må det bli slutt på forurensingen av våre vakre fjorder, Fiskeriminister Lisbeth Hansen!

Admin

Kritiserer du Islam- blir du anmeldt til purken

UNREAD_POST Garfors Amund » Tor Sep 24, 2020 5:44 am

Jeg trodde knapt mine egne ører og øyner i dag, da vi fikk høre på nyhetene at nå skal nordmenn få munnkurv og bli kneblet, ja t.o.m bli politianmeldt dersom vi kommer med de minste negative utsagn eller kritikk av islam og muslimer.

Ja, er det virkelig mulig at dit er vi nå kommet? Går det virkelig an? Nå må folk flest begynne å forstå at denne regjeringen med Erna Solberg i spissen må snarest fjernes, og så fort som mulig! Det er tydelig at makteliten vil frata oss ytringsfriheten. Og det kan vi IKKE akseptere. Ytringsfriheten er hjemlet i Grunnloven og i internasjonale konvensjoner som Norge har ratifisert.

Nå vil Erna Solberg bruke 10 millioner kroner for å få folk til å slutte med å si sannheten om denne skremmende berikelsen. Og som holder på å ødelegge vårt kjære fedreland. Enten har det klikka for henne, eller så har hun fått klare instrukser om å vedta en politikk som FN og Brussel har bestemt. Når jeg så Solberg stå der sammen med muslimen Abid Raja, og som hun satte inn som kulturminister, da grøsset jeg av det synet. For her kunne vi se to lystløgnere hvor skamvett, moral og oppførsel er total mangelvare.

Ja tenk det, nå skal det bli straffbart om man kritiserer verdens farligste ideologi som er forkledd som religion? Høyre sammen med Venstre, de skal ha særskilt forbud mot såkalte "hatytringer" mot muslimer. Der de skal sees på som en særskilt gruppe, og som skal vernes mot all kritikk.

Men hva med ur-befolkningen i Norge og andre vestlige land som har måttet tåle utrolig mange knivstikkinger, voldtekter, drap, overfall og ran fra muslimske ungdomsgjenger som herjer i hver eneste større by i Norge? Ja, ikke minst på skolene der muslimene sørger for vold både mot lærere og elever? Som ofte rømmer klasserommene for å berge liv og helse, både elever og lærere.

Og hva med de hatefulle ytringene fra den "hellige" Koranen. Ei forferdelig hatefull bok som muslimer blir hjernevasket og indoktrinert fra? Full av påbud, hat, ondskap og klare påbud om å drepe og brenne alle som ikke tar imot denne ondskap. Der vi blir karakterisert om hunder, griser og vantro svin som kun fortjener døden. Hvor vi skal bli beleires og massakreres. Hva om denne frekke, farlige og freidige muslimen Raja, og som sto der på pressekonferansen med sitt hatefulle blikk, kunne gå inn og beklage islamsk ondskap og feie for sin egen islamske dør. Ei dør som dessverre er åpnet opp, og der muslimer strømmer inn i vårt land med sine onde hensikter.

Jeg håper og ber om at dette svikerpartiet Venstre med Raja og resten av disse forræderne forsvinner ut av norsk politikk ved neste års stortingsvalg. Ja at de blir liggende langt under sperregrensa. Og at hele denne gjengen av imamer som er betalt av den norske stat også forsvinner fra Norge. Ja der dette episenteret av hat, ondskap og drapspåbud, også må komme inn under den samme loven som nå skal gjelde for oss nordmenn!

Ankenes, 23. sept. 2020 Amund Garfors
Garfors Amund
 

SKAL NORDMENN STRAFFES FOR Å SI SANNHETEN?

UNREAD_POST Garfors Amund » Tir Sep 29, 2020 8:21 am

Sist onsdag innkalte statsminister Erna Solberg, sammen med muslimen og pakistaneren Abid Raja til pressekonferanse. Denne Abid Raja som Solberg utnevnte til landets kultur og likestillingsminister, og uten den minste skam, da FrP endelig trakk seg ut av denne lite ærefulle regjerningen. Ja, der sto Solberg med dette frekke gliset sitt, den svakeste lederen Norge har hatt i moderne tid, og der hun er fullstendig frakoblet fra virkeligheten.

I tillegg ser vi denne hoverende og tydelig fornøyde Raja. For endelig skal nordmenn få munnkurv eller bli hardt straffet, og der han har fått det som han vil. Jo, der han jobber for islamsk ondskap, og tydelig ønsker oss nordmenn som advarer mot denne forferdelige og skremmende utviklingen vi har fått i landet, skal anmeldes og etterforskes. Altså, vi skal knebles selv om vi bare følger Grunnlovens paragraf om ytringsfriheten og som er hellig. Der ingen politiker bør prøve seg på tilstander vi hadde i landet under nazistene!!!

Hva er dette slags sprøyt, denne såkalte handlingsplanen mot diskriminering og hat mot muslimer? En hatkrimparagraf som skal innrettes mot oss nordmenn og er grovt diskriminerende etter hva jeg kan se. For denne loven, den skal altså gjelde bare for såkalte minoriteter som utsettes for hat. Mens en norsk kvinne som blir rammet av gjengvoldtekt eller en nordmann som blir angrepet med kniv og machete, blir ranet og slått ned så blodet spruter, der skal ikke denne paragrafen gjelde? Hva er det slags omvendt apartheid-politikk Solberg og Raja prøver seg på? Eier de ikke anstendighet eller skam, disse to tølperne?

Kan jeg få spørre Erna Solberg om når hun sist viste den minste bekymring for alle nordmenn som blir utsatt for hat og diskriminering fra muslimene? Ser hun absolutt ingenting som fortjener litt oppmerksomhet? Hva med noen handlingsplaner, noen nye lover og bestemmelser som gjelde for at vi nordmenn kan føle oss trygg i vårt eget land? Lurer på om denne dama ikke bare sliter med dysleksi, men at hun også er blind og døv? Ja der hun lever i en verden helt for seg sjøl? Eller later hun bare som at det ikke finnes diskriminering, rasisme, trusler og vold som daglig rettes mot nordmenn i stadig større omfang?

Jeg kan fortelle Solberg at det finnes etniske kristne nordmenn som nå er blitt til en minoritet på Oslos østkant. Og disse nordmenn, de mobbes til stadighet av muslimer. I tillegg ranes de og får slengt etter seg "jævla hvite fanen - og kom deg vekk fra vårt muslimske område"! Men disse nordmenn, de skal ikke omfattes av den nye hatkrimloven! Derimot, dersom de svarer tilbake med samme mynt, da slår denne loven som Solberg og Raja var så begeistret for, jade slår da inn for fullt. Dette er jo den totale kapituleringen overfor pøbelen!

Likhet for loven er et prinsipp som går ut på at lover skal gjelde likt for alle, og at alle har krav på samme behandling av offentlige myndigheter og av domstolene. Men dessverre, dette gjelder ikke lenger i kongeriket Norge. Her er det en lov for oss nordmenn og en helt annen lov dersom du er muslim. La det være klinkende klart!

Men dette kan vi IKKE finne oss i! Vi må spørre høyt og tydelig hva Erna Solberg og Abid Raja personlig mener om muslimenes måte å være takknemlige for at de fikk bosette seg her, og der vi bruker 300 milliarder på dem i året? Ja, det mens voldtekter, raner, knivstikker, setter biler i brann, overfaller, narkotikadistribusjon, mens slag og vold går sin gang. Burde ikke denne planen deres som er satt inn mot nordmenn snus 180 grader? Hvordan ville Norge i dag sett ut dersom vi hadde blitt spart for denne "berikelsen" som vi aldri ble spurt om vi ville ha? Å nei, det er det ingen som vil snakke om...

Sannheten er den at Erna Solberg har med dette siste og skammelige stuntet sitt, erklært krig mot nasjonalstaten Norge, ja krig mot oss nordmenn og alt som er norsk! Absolutt ALT som denne svikefulle regjeringen vil forby, er det heller en god grunn til å støtte og slutte seg til. For Erna Solberg & Co, de har herved erklært at ytringsfriheten skal TILSIDESETTES når det gjelder å kritisere islam.

Selvfølgelig bryter Erna Solberg Grunnloven ettertrykkelig. Og der jeg ser på henne som nok er forræder som har kommet seg til maktens tinder.

For det er strengt forbudt å nekte oss å kunne kritisere, skrive, uttale eller si vår hjertens mening om hva det enn måtte være innenfor rimelighetens grenser! Og der islam IKKE skal ha noen særrettigheter - og uten at vi skal bli kriminalisert av denne feige og motbydelige regjeringen! Ja som oppfører seg som de rene Quislinger!

Norge.jpg
Her er Amund og Jeg samlet om Norges selvstendighet. Nei til EF.


flagg-ani2.gif
Vårt vakre Flagg
flagg-ani2.gif (9.22 KiB) Vist 38847 ganger


Ankenes, 28.09.2020 Amund Garfors
Garfors Amund
 

Re: Kritiserer du Islam- blir du anmeldt til purken

UNREAD_POST BmOnline » Tor Jan 07, 2021 4:26 am

Jada Amund, det skal være sikkert og visst- dagens statsminister- om vi kan omtale vedkommende med en slik tittel? Det likner ikke grisen, kort og godt-.
Det vi har vært vitne til oppigjennom- 60- 80- og 90 tallet- jo disse pkerne slikker nå muslimene der ryggen skifter navn. Og det er dessverre lite hyggelig lesning for gode nordmenn. Og da tenker jeg slett ikke på pappskallene inne i hverken regjeringen eller på stortinget, da de har rasert fedrelandet vårt akkurat slik galningen Løfven i Sverige har gjort med "du gamla du fria".

Så vi har mye å snakke om Amund, takk for dine meget velplasserte leserinnlegg mot galskapen og ødeleggelsen av Fedrelandet vårt.

Men vi har President Donald Trump i ryggen- og nå skjer det noe som kommer til å snu om på svineriet på løvebakken og verden.
Her kan dere lese mer om Mr. Potus cal 45 President Donald J Trump.
Takk og lov!

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: SKAL NORDMENN STRAFFES FOR Å SI SANNHETEN?

UNREAD_POST Garfors Amund » Fre Mar 26, 2021 4:25 am

Garfors Amund skrev:Sist onsdag innkalte statsminister Erna Solberg, sammen med muslimen og pakistaneren Abid Raja til pressekonferanse. Denne Abid Raja som Solberg utnevnte til landets kultur og likestillingsminister, og uten den minste skam, da FrP endelig trakk seg ut av denne lite ærefulle regjerningen. Ja, der sto Solberg med dette frekke gliset sitt, den svakeste lederen Norge har hatt i moderne tid, og der hun er fullstendig frakoblet fra virkeligheten.

I tillegg ser vi denne hoverende og tydelig fornøyde Raja. For endelig skal nordmenn få munnkurv eller bli hardt straffet, og der han har fått det som han vil. Jo, der han jobber for islamsk ondskap, og tydelig ønsker oss nordmenn som advarer mot denne forferdelige og skremmende utviklingen vi har fått i landet, skal anmeldes og etterforskes. Altså, vi skal knebles selv om vi bare følger Grunnlovens paragraf om ytringsfriheten og som er hellig. Der ingen politiker bør prøve seg på tilstander vi hadde i landet under nazistene!!!

Hva er dette slags sprøyt, denne såkalte handlingsplanen mot diskriminering og hat mot muslimer? En hatkrimparagraf som skal innrettes mot oss nordmenn og er grovt diskriminerende etter hva jeg kan se. For denne loven, den skal altså gjelde bare for såkalte minoriteter som utsettes for hat. Mens en norsk kvinne som blir rammet av gjengvoldtekt eller en nordmann som blir angrepet med kniv og machete, blir ranet og slått ned så blodet spruter, der skal ikke denne paragrafen gjelde? Hva er det slags omvendt apartheid-politikk Solberg og Raja prøver seg på? Eier de ikke anstendighet eller skam, disse to tølperne?

Kan jeg få spørre Erna Solberg om når hun sist viste den minste bekymring for alle nordmenn som blir utsatt for hat og diskriminering fra muslimene? Ser hun absolutt ingenting som fortjener litt oppmerksomhet? Hva med noen handlingsplaner, noen nye lover og bestemmelser som gjelde for at vi nordmenn kan føle oss trygg i vårt eget land? Lurer på om denne dama ikke bare sliter med dysleksi, men at hun også er blind og døv? Ja der hun lever i en verden helt for seg sjøl? Eller later hun bare som at det ikke finnes diskriminering, rasisme, trusler og vold som daglig rettes mot nordmenn i stadig større omfang?

Jeg kan fortelle Solberg at det finnes etniske kristne nordmenn som nå er blitt til en minoritet på Oslos østkant. Og disse nordmenn, de mobbes til stadighet av muslimer. I tillegg ranes de og får slengt etter seg "jævla hvite fanen - og kom deg vekk fra vårt muslimske område"! Men disse nordmenn, de skal ikke omfattes av den nye hatkrimloven! Derimot, dersom de svarer tilbake med samme mynt, da slår denne loven som Solberg og Raja var så begeistret for, jade slår da inn for fullt. Dette er jo den totale kapituleringen overfor pøbelen!

Likhet for loven er et prinsipp som går ut på at lover skal gjelde likt for alle, og at alle har krav på samme behandling av offentlige myndigheter og av domstolene. Men dessverre, dette gjelder ikke lenger i kongeriket Norge. Her er det en lov for oss nordmenn og en helt annen lov dersom du er muslim. La det være klinkende klart!

Men dette kan vi IKKE finne oss i! Vi må spørre høyt og tydelig hva Erna Solberg og Abid Raja personlig mener om muslimenes måte å være takknemlige for at de fikk bosette seg her, og der vi bruker 300 milliarder på dem i året? Ja, det mens voldtekter, raner, knivstikker, setter biler i brann, overfaller, narkotikadistribusjon, mens slag og vold går sin gang. Burde ikke denne planen deres som er satt inn mot nordmenn snus 180 grader? Hvordan ville Norge i dag sett ut dersom vi hadde blitt spart for denne "berikelsen" som vi aldri ble spurt om vi ville ha? Å nei, det er det ingen som vil snakke om...

Sannheten er den at Erna Solberg har med dette siste og skammelige stuntet sitt, erklært krig mot nasjonalstaten Norge, ja krig mot oss nordmenn og alt som er norsk! Absolutt ALT som denne svikefulle regjeringen vil forby, er det heller en god grunn til å støtte og slutte seg til. For Erna Solberg & Co, de har herved erklært at ytringsfriheten skal TILSIDESETTES når det gjelder å kritisere islam.

Selvfølgelig bryter Erna Solberg Grunnloven ettertrykkelig. Og der jeg ser på henne som nok er forræder som har kommet seg til maktens tinder.

For det er strengt forbudt å nekte oss å kunne kritisere, skrive, uttale eller si vår hjertens mening om hva det enn måtte være innenfor rimelighetens grenser! Og der islam IKKE skal ha noen særrettigheter - og uten at vi skal bli kriminalisert av denne feige og motbydelige regjeringen! Ja som oppfører seg som de rene Quislinger!

flagg-ani2.gif
Et av de vakreste Flagg i Verden i Kristus-.
flagg-ani2.gif (9.22 KiB) Vist 38847 ganger


Ankenes, 28.09.2020 Amund Garfors
Garfors Amund
 

Re: Kritiserer du Islam- blir du anmeldt til purken

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 29, 2022 2:25 pm

Emne: DEN VANSKELIGE SANNHETEN OM DEN GALE VERDEN.

Dato: 28.11.2022 22:32

Fra: Amund Ingvar Garfors <igarfors@online.no>
Til: spikeren@spikerscorner.no

Ja sannelig er det mye å undre seg over i disse tider, der det meste er ute av kontroll, der alle dominante krefter - fysiske, intellektuelle, åndelige, kulturelle, emosjonelle og kommersielle drar i den samme og gale retningen. For da vil framtidsutsiktene for vårt demokrati og vår sivilisasjon være nokså dystre. Pengene vil heller ikke redde oss, der kapitalismen og et oljefond på 12500 milliarder kroner neppe vil bli til den minste hjelp i slaget om Europa. Et slag som vi trolig nå står overfor i kjølvannet av krigen i Ukraina, som vitterlig er ønsket av USA og NATO. Men for all del, ikke undervurder Russlands slagkraft! Spørsmålet som jeg har slitt med fra 24.februar i år, det er om det kan bli en krig med mye større ringvirkninger, og som på kortere sikt, også kan være eller bli en fare for NATO-landet Norge? Et land med evneveike og totalt ansvarsløse politikere som nå også har gitt bort mesteparten av Forsvarets våpen til Ukraina. Ja selv luftvernet rundt hovedstaden er fjernet. Bare spør Forsvarssjef Eirik Kristoffersen fra Bjerkvik som var svært bekymret her om dagen. Da han uttalte seg på Dagsrevyen. Vi har tross alt ikke lært spesielt mye av 9.april 1940 vil jeg påstå!

Jo alt henger sammen med alt, for vi har allerede fått en forsmak på hvordan politikerne våre vil at samfunnet vårt skal være. Det begynte med den berømte Covid-19, "vaksinesprøyter" nedstengninger og munnbind, der folket skulle skremmes til underkastelse. Og vi som ikke ville la oss underkaste, vi fikk stygge blikk og lite hyggelige kommentarer kastet etter oss. I tillegg ble ytringsfriheten innskrenket, manipulasjonen av fakta ble nokså omfattende. Der vi alle skulle bli utsatt for en utbredt manipulasjon av fakta. Og det mens media, landets godt betalte journalister og redaktører holdt kjeft og ble sittende i sine redaksjoner stille som østers.

Samtidig som en liten elite på toppen av regjering og FHI skulle bestemme alt, der en vettskremt befolkning måtte være lydige, der de satt i lange køer og gladelig tok sprøytene. For ellers kunne de bli fratatt retten til å reise til utlandet, handle i visse butikker og nektes adgang til restauranter og barer. Ja, nedstengningen den ble massiv, og det var helsedirektør Bjørn Gullvåg som fikk den "ære" og jobben av Erna Solberg, som sjøl ikke turte det. Da det ville minne for mye om rent diktatur. Men vi fikk en nokså massiv overvåkning mens befolkningens tilgang til informasjon var sparsom. Og det mens alle bedrifter måtte lyde eliten og være underlagt kontroll. Noe som ble praktisert på en helt annen måte i vårt nærmeste naboland Sverige, der de beholdt både vett og forstand.

Ja våre ledere har etter min mening et forferdelig menneskesyn. Både Gahr Støre og Erna Solberg la seg flate for en galning i Davos som heter Klaus Schwab, som er leder av noe som heter World Economic Forum (WEF) som vi først trodde bare var en konspirasjonsteori og ledet av en ond gammel mann på 83 år. Men faktisk var det en realitet. Og det som forundrer meg, det er hvorfor NRK eller MSM har gått så stille i dørene, og ikke hatt særlig mye omtale av denne skumle skurken med sine farlige planer? Han har jo også fått tidligere Utenriksminister Børge Brende som sin nestkommanderende. Nok en fordekt sosialist som sier han er Høyremann, men som gikk inn i politikken for å gjøre egen karriere. Og som aldri har hatt den minste omtanke for Norge eller nordmenn!

Har mange ganger lurt på om Børge Brende, Bart Eide, Erna Solberg, Gahr Støre pluss denne merkelige mannen, kronprins Haakon Magnus, hva de egentlig har der borte i Davos å gjøre? Ja der de også tydelig viser fram denne globalist-ringen på jakkeslaget, den runde ringen i alle disse fargene som er FNs Agenda 2030, og som disse lite nasjonale typene, sammen med næringslivsledere og en rekke utenlandske politikere som tilhører alt fra ytre venstre, venstre liberale og til tradisjonalt konservative politikere, kan se i denne galningen Klaus Schwab? Ja hans lite hyggelige budskap, der Kina skal være rollemodellen for vestlige land. Hva er det som fenger slik med denne farlige fyren? Skal vi ende opp i en ufri verden med sinnssyke ideer som han og Børge Brende legger fram der nede i Davos?

Ja, at verden skal forandres til et galehus, det ser det ut til å være lite tvil om. På kveldens Dagsrevy fikk vi se et lite opptak fra et mørklagt Kiev, der denne lite oppegående utenriksminister Annikken Huitfeldt uttalte seg. Hun som hentet til Oslo, en bande med Taliban-forbrytere (unnskyld politikere) som ble hentet hit i et privatfly, booket inn på Oslos dyreste hotell i Holmenkollåsen, der regninga kom på over 7 millioner kroner. Jeg hadde i det minste ventet at hun ville foreslå at nå, når 7 millioner ukrainere sitter der uten strøm, fryser halvt i hjel og har nesten ikke vann, da skulle hun ha såpass intelligens og guts, at hun hadde foreslått at russiske og ukrainske diplomater kunne bli med henne til Oslo. Og deretter sette seg ned for å forhandle om å få slutt på denne vanvittige konflikten. Men dessverre, der var det kun løfter om mer våpen og milliarder av kroner fra Norge til enda mer våpen. Hørte lite om mat til et sultende og frysende folk. Men våpen, ja det skulle komme, slik at krigen, døden og lidelsene på slagmarka og et iskaldt helvete i et land uten strøm, kan gå sin gang. Mens "fredsnasjonen" Norge som ellers aldri har betenkeligheter med å lytte til å invitere Hamas, PLO og terroristene når det kommer til å sverte Israel. Men nå hadde de ingen planer om å arrangere en fredskonferanse. Ja, er det ikke typisk for AP?

Sånn sett er visse ting ikke forandret. Dersom det blir krig også her, så vet vi hvem som er ansvarlig for ikke å ha gjort oss beredt. Sammen med svikerpartiet Høyre, som mer og mer har blitt like sosialistisk som Ap, eller kanskje mer riktig, sosialist-globalistisk.

Løgn, svada og feilinformasjon er nå blitt daglig kost, der vi får stadig nye eventyrfortellinger, og der folket skal holdes i limbo, mens Nakstad står på Dagsrevyen og forteller oss om at vi over 65 år, vi må ta den fjerde dose med vaksine, men der han også måtte innrømme at denne vaksinen ikke hjelper det minste mot å bli smittet av Covid-19. Der han også holder kjeft om at de fleste som dør av Covid, de ER vaksinerte! Og det mens NRK har drevet kampanjejournalistikk for denne syke koronapolitikken og vaksinene - og der vi nå vet 100% sikkert, der myndighetene må innrømme at det er de VAKSINERTE og ikke de uvaksinerte som nå kjøres til sykehusene med blålys og opptar sengeplassene på våre sykehus.

Det er som kjent bonden sin skyld, dersom reven tar livet av alle hønene - ikke revens!Ankenes, 28 november 2022.


Amund GarforsDemokratene

Nordland.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

KOKKORONA globalistenes massemord på folket

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 29, 2022 2:55 pm

Ja, Amund, vi har mye å snakke om, for ikke å nevne snakkstad og FHI, Folkehelselaus Instituttet.

Det er djevelskap disse politikerne holder på med, intet annet. Og det har de også betalt HELE pressen i Norge til å være en del av- massemordet på det norske folket. Adolf Hitlers maskingevær er nå blitt byttet ut med giftige vaksiner, hvor du ikke hører smell, men likevel er mer dødelig enn en geværkule.

Nå er det hele avslørt og samtlige som har bidratt SKAL i kasjotten. Jeg vet det kommet til å skje fyldest. Og de kan bare gjøre EN ting nå- å grue seg!!

Dødsvaksinene.png
Adolfs kuler blir blåbær i forhold til disse BIOVÅPEN som nå er tatt i bruk for å drepe eget folk!
Dødsvaksinene.png (49.07 KiB) Vist 127 ganger


Forums-administrator
Red.

Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Fiskeoppdrettsanlegg

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron