Side 1 av 1

Vindmøller og bøller

UNREAD_POSTSkrevet: Ons Mar 24, 2021 10:41 am
BmOnline
Innlegg BmOnline » 19 Feb 2019 10:39 am

Vindmølleparkene i Norge- en tragedie!


Å sloss mot vindmøller er intet nytt fenomen- forskjellen nå er at de spretter opp som "paddehatter" les "nye landsmenn" over hele landet.

Nå er det nesten ikke en dag uten at en av disse bortreiste salgskonsulentene sydpå nedringer oss om "billig" vind-møllestrøm. Snakk om galskap. Bare søppel som forpester vår fauna og dreper tusenvis av fugler.

Hvor er DYRE-Miljøvern-organisasjonene nå? Har de fått billig strøm for å holde smella??

Her skriver Espen om tildragelsen vindmøller- som viser helt klart at dette er et tasken-spill. Null lønnsomt!!

http://espensirnes.blogspot.com/2016/03 ... utikk.html

En bil som kjørte ned fra Riksgrensen på tur til Narvik, plukket opp ei ørn som hadde blitt svimeslått av ei vindmølle på fjellet der vindmølleparken er etablert. Bilden stoppet opp og tok ørna inn i bilen, men etter 4 min begynte ørna å våkne til liv og de måtte bare stoppe og slippe ørna ut. Den tok til vingene straks etterpå. Så disse vindmøllene skulle vært fjernet omgående.

Re: Vindmøller og bøller

UNREAD_POSTSkrevet: Ons Mar 24, 2021 10:43 am
BmOnline
Vindmøller og bøller

Innlegg Auschalten » 01 Okt 2019 06:20 pm
I dagens samfunn med illegale og sinnsyke topp-politikere og propaganda eksperter, hagler det med Vindmøller over det ganske land.

Hvor har Naturvernforbundet tatt veien? Er de døde og begravet eller har de mistet stemmen sin i vindmølle-debatten??
Det er meget illevarslende det vi ser- hvor bandittene i PST sørger for å forhindre at demonstranter oppholder seg i nærheten av områder som står i fare for å bli ødelagt av nettopp disse meget skadelige vindmøllene. Til dette er å si, ikke gi opp kampen om å rive ned og få bort enhver møllepark som forsøkes bygd i norsk fauna. Det finnes INGEN lovlige holdepunkter eller statlige vedtak som holder vann i sin argumentasjon om at slikt svineri skal settes opp i vår natur. Naturen i Norge er FOLKETS eiendom hvor intet firma, foretak eller særinteresser for globale selskap, har noen forrang.

For å ta en liten positiv parallell fra fotball, det blir heller øde uten Ødegaard- hvor Vindmøller sannelig er negative og bidrar til en øde gård og et øde landskap.

Derfor er det av meget stor betydning at både PST og Vindmøllene fjernes pr. omgående!

Auschalten