CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

Dette er miljøkriminalitet av verste sort, Lisbeth Hansen!
STOPP denne kriminelle aktiviteten NÅ!
Forumregler
Nå må det bli slutt på forurensingen av våre vakre fjorder, Fiskeriminister Lisbeth Hansen!

Admin

CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jul 24, 2021 4:57 pm

SISTE NYTT:
Høyesterett i USA har bestemt at Covid-patogenet ikke er en vaksine, er utrygt og må unngås for enhver pris –
Big Pharma og Anthony Fauci har tapt et søksmål innlevert av Robert F Kennedy Jr og en gruppe forskere!
MERK:
OPPDATERING OM HØYESTERETT SOM AVLYSER UNIVERSELL VAKSINASJON:
Vårt globale rettssystem har blitt coopted av corporate criminal cabal den samme kabalen som har produsert Covid-spøken!
Denne avgjørelsen vil ikke bli håndhevet
Biden har fjernet og kansellert denne avgjørelsen!!
Det er opp til oss, folket, å nekte å overholde disse tyranniske fascistiske reglene som IKKE er lover!! VI KAN FORTSATT SNU DETTE!!
https://wp.me/p19seq-aQB
ANGST!!! NÅ MÅ DERE SNU!!!
DE GLOBALE CORPORASJONENE KJØRER ET RÅTT LØP MOT DEG OG DINE - OG DE HAR KJØPT OG BETALT ROLLESPILLERE SOM LEGER; HELSEPERSONELL; ANSATTE I ALLE ETATER SOM VIL DREPE DEG!!!

DU MÅ VÅKNE!!!

Vivi Ann Sandnes
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST Helge Hammer » Tir Aug 10, 2021 9:02 pm

Dr Hoffe: 62% av de vaccinerade riskerar att dö inom några års tid av små ackumulerande blodproppar och dessförinnan kommer de sakta men säkert få allt mindre ork och allt svårare att andas.

“The blood clots we hear about which the media claim are very rare are the big blood clots which are the ones that cause strokes and show up on CT scans, MRI, etc. The clots I’m talking about are microscopic and too small to find on any scan. They can thus only be detected using the D-dimer test.”

Dr Hoffe explains he has been performing D-dimer tests on his mRNA ‘vaccinated’ patients and he has worryingly identified that 62 percent of them had these microscopic blood clots.

https://www.bitchute.com/video/HzFryvUuryVS/

https://principia-scientific.com/doctor ... st-people/

En längre intervju med Dr Charles Hoffe:

https://www.bitchute.com/video/0xnKYGe3LFUn/
Helge Hammer
 

Re: CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST BmOnline » Søn Aug 07, 2022 5:22 pm

Erklæringen tar for seg fire hovedpunkter:

Alle lovendringer som har kommet i kjølvannet av «covid-fiaskoen» må avvikles omgående.
Strategien med testing, isolasjon, karantene og maske-påbud for friske individer må avvikles omgående.
Myndighetenes massevaksinering mot SARS-CoV-2 må avvikles omgående.
All bruk av koronapass må avvikles omgående.

Det finnes legitime debatter rundt punktene 1,2 og 4 som er viktige å ta. Her finnes det legitime spørsmål rundt myndighetenes inngripen i våre demokratiske rettigheter, vårt personvern og vår frihet som vi må diskutere for å finne ut hvor grensene går.

Hva gjelder punkt 3 om massevaksinering så kan man naturlig nok diskutere blant annet om det er viktig å vaksinere barn og om det er viktig med en tredje dose til friske voksne. Men i erklæringen er det et krav om at all massevaksinering skal stanses. Uansett alder. Uansett risikoprofil. Uansett hvilken vaksine.

Og hvorfor? Fordi de mener at vaksinene er farlige og ikke virker.

Da er man ikke bare på ferie i «stille spørsmål rundt noen sider av vaksinasjonsprogrammet«-land, men har derimot meldt permanent adresseendring til antivaksinefolkets kongerike.

Før vi går videre kan det da være interessant å se hvilke nordmenn som har signert erklæringen. Signaturlisten har et skille mellom leger og «vanlige folk». Følgende norske leger har signert erklæringen:

Torkel Snellingen, Dr. med, Oslo
Anna Marlene Scheitz, lege og ernæringsfysiolog, Namsos
Kjetil Johansen, allmennlege, Harstad
Martin Tufteland, allmennlege, Kristiansand
Christian Coucheron, allmennlege, Oslo
Åse Marie Michaelsen, pensjonert privatpraktiserende lege, Ålesund
Almina Vilimiene, psykiater, Hamar
Migle Helmersen, lege og forsker
Andreas Johannes Heck, allmennlege, Hamar
Michael Bork, legespesialist, Råde
Dmitri Svistounov, MD, Phd, forsker, Universitetet i Tromsø
Thomas Alexander Skog, legespesialist, Oslo
Victoria Overgaard, allmennlege, Stavanger
Marie Gunnestad, allmennlege, Oslo
Annegret Baumann, legespesialist
Ewout Clotscher, legespesialist
Geir Østby, allmennlege, Hamar
Cecilie Tveteraas Hauge, legespesialist
Erling Hilmersen, legespesialist
Katarina Sedeniussen, allmennlege
Teo Jacobsen, allmennlege, Aksdal – (Kontaktet meg 18.05.2022 for å informere om at han IKKE er lege, og at han har blitt bedt om å bli fjernet fra listen hos Nordisk Covid Erklæring)
Thomas Ring, allmennlege
Håkon Dyrli, allmennlege, Flekkefjord

Einar Eskeland, allmennlege, Drøbak
Marius Høye Steen, allmennlege, Bergen

Bernt Halvard Sleire, legespesialist, Stavanger
Gunvor Lunde, legespesialist
Ragni S Handberg, allmennlege, Kongsvinger
Sigurd Nes, allmennlege
Halvor Næss, legespesialist
Gunn Marit Bergstrøm, lege
Inger Annie Olsen, allmennlege
Kai Uldal, legespesialist
Karen Margrethe Richter-Hanssen, legespesialist, Hamar
Ellen Cathrine Pritzier, legespesialist, Kristiansand
Davor Baros, legespesialist
Anne Christine Bjørnebye, allmennlege
Terje Eugen Holthe, alternativmedisiner og lege, Tønsberg
Anna Valanova, tannlege, Bergen

( Og ser man på øvrige signaturer er det flere duplikater, så tallene på antall signaturer må man åpenbart ta med en klype salt.)

Utover disse legene finner vi nordmenn av alle yrker, fra sykepleiere og psykologer, til lærere og gartnere, og selvsagt en bråte alternaive behandlere og «coacher».

Mitt spørsmål til legene som har signert erklæringen blir da: Mener dere virkelig at covid-vaksinene er totalt ineffektive og direkte farlige/dødelige?

Jeg forstår at man kan ha ulike meninger om graden av smittevernstiltak, «lockdown», koronapass, vaksinering av barn osv, men kan virkelig disse legene skrive under på det som hevder i erklæringen?

La meg gi noen eksempler på hva disse legene har valgt å legitimere og gå gode for gjennom sin signatur:

(Fra selve erklæringen) «We – the signatories of this declaration – find the veritable explosive increase of adverse reactions and deaths from the Covid-19 mass vaccination campaigns in our societies – that now includes children and young people – to be unacceptable.«
«[…] there is still a lack of data from the clinical phase three trials that can confirm the requirements needed that these products can be defined as vaccines«
«There is absolutely no evidence from the clinical trials that these products reduces viral transmission or reduces the risk of severe or fatal disease outcome from SARS-Cov-2 – Covid-19 disease.«
«Pfizer’s own data, after 6 months follow-up, shows that these mRNA products do not contribute to reducing Covid-19 Deaths but point to a possible overall greater burden of disease as seen with greater incidence of morbidity and mortality in the vaccinated group compared to the unvaccinated group.«
Misbruk av VAERS-data for å hevde at enorme antall mennesker har blitt skadet og dødd av covid-vaksiner
Påstand om at mRNA-vaksinene er «eksperimentelle»
Påstand om at covid-vaksinene ikke egentlig er vaksiner
Påstand om at det er svært høye antall unge som får hjertesykdom fra vaksinene
Påstand om at det er betydelig økning i unge som får nyresvikt fra vaksinene
Påstand om at mange, spesielt idrettsutøvere, har fått hjertesvikt fra vaksinene
Påstand om at PCR-testng av SARS-CoV-2 er upålitelig og har gitt en enorm overtelling av faktiske smittetilfeller

Selv om motstand mot massevaksinering bare er ett av fire hovedpunkter i erklæringen, er 90% av teksten på nettsiden dedikert til feilaktige påstander om vaksiner.

De skriver at de støtter seg til arbeidet gjort av ulike organisasjoner, nettsider og ad-hoc grupperinger som Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, Doctors for Covid Ethics, World Doctors Alliance, Hart Group, American Frontline Doctors, Covid 19 Assembly, Brownstone Institute, the German Corona Investigative Committee, Daily Expose, Collateral Global, og Covid-19 laissons les médecins prescrire.

Flere av disse er rene svindelforetak dannet for å tjene penger på salg av alternative (og ineffektive) «covid-medisiner» som ivermectin og hydroksyklorokin, rene antivaksine-grupperinger, eller nettsteder som har blitt opprettet for å spre konspirasjonsteorier rundt pandemien. Mange leger assosiert med enkelte av disse organisasjonene har allerede mistet jobben i andre land grunnet deres spredning av konspirasjonsteorier og farlig feilinformasjon. Likevel velger norske leger å støtte opp om disse.

For øvrig baserer erklæringen seg i stor grad på Great Barrington Declaration (GBD), et opprop om å følge en strategi basert på å la flest mulig bli smittet for så å oppnå «naturlig immunitet» og blir ferdig med pandemien. En strategi det er vanskelig å hevde var fornuftig både tidlig i 2020, men spesielt i 2021 når vi ser at nye varianter (som forventet) dukker opp slik at folk smittes på nytt, helsevesenet i flere byer og land kollapser selv med smittevernstiltak, millioner av mennesker har dødd, og det har vist seg å være praktisk umulig å isolere eldre og utsatte – slik GBD forutsatte.

På nettsiden kan man lese flere påstander som er fullstendig løgn og faktafeil, og mange av disse har jeg gjennmomgått i tidligere bloggposter. For at ikke denne bloggposten skal bli for lang skal jeg ikke gå inn på hver av dem igjen, men kort sagt viser de til dårlige kilder, uttalelser fra enkeltpersoner («eksperter»), data fra pandemiens start som senere er tilbakevist av nyere og bedre studier – uten at de nevner dette, YouTube-videoer, påstander som ikke er i tråd med kilden de lenker påstanden til, konspirasjonsteorier som for lengst er tilbakevist, og så videre.

Altså alle de klassiske grep man forventer fra pseudo-/antivitenskapelige nettsider.

Så hvis en av dere leger som har signert erklæringen leser dette: Står du virkelig inne for disse påstandene? Det er helt greit at du kanskje er uenig i myndighetenes håndtering av pandemien, men kan du virkelig skrive under på en erklæring som er ren antivaksinepropaganda full av vitenskapelige feil?

Mener du at covid-vaksinene ikke er vaksiner? Mener du det ikke finnes noe evidens for at de hindrer smitte? Mener du at flere titusener av amerikanere har dødd som en direkte konsekvens av vaksinen? Mener du at vi heller burde behandlet covid-pasienter med ivermectin og hydroksyklorokin? Mener du at pandemien er en konspirasjon iscenesatt av myndighetene i samarbeid med legemiddelindustrien?

Jeg må si at jeg blir særdeles skeptisk til – ja, til og med sint på folk som har tatt en medisinsk utdannelse men ikke forholder seg til faktisk forskning og vitenskap – eller streber etter å formidle og støtte korrekt informasjon.

Hvis en av disse legene som har signert var min lege ville jeg umiddelbart byttet til en lege som forstod seg på faget sitt. Hvis jeg var arbeidsgiver til en av disse legene ville jeg tatt en prat med vedkommende. Fordi man skulle tro at man ønsket ansatte som jobbet for helsen til pasientene sine, ikke mot den.

En lege som gjennom sin offentlige signatur av en antivaksineerklæring aktivt promoterer medisinsk feilinformasjon som er skadelig for sine pasienter og for folkehelsen, er ikke en lege dette landet trenger.

NB: Jeg vet ikke om samtlige av disse legene selv har signert, selv om noen av navnene på listen er kjent fra antivaksine-aktivisme fra før. Jeg vet heller ikke om de alle faktisk er leger, eller bare velger å kalle seg det fordi de selger homeopatisk behandling eller annet kvakksalveri og tror de kan kalle seg leger.

Det er selvsagt mulig at noen av signaturene kan være falske, og i så fall vil jeg oppdatere bloggposten og skrive en egen bloggpost om det problemet. Vi vet at slike signaturlister sjelden kvalitetssjekkes godt, noe vi ser når enkelte navn står flere ganger i listen.

Det er også lett å melde på falske navn, noe jeg demonstrerte da jeg selv signerte som belgisk lege på et opprop mot 5G i fjor. Den historien kan du se her:https://tjomlid.com/2021/12/19/norske-l ... ropaganda/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST Leger uten genser » Søn Aug 21, 2022 9:26 am

Nå er det på høy tid at Leger som har bidratt med Rottegift og MRNA, får dette på rullebladet sitt.

Det finnes ikke noe som heter korona, men der finnes svineri, ja gift i injeksjonene- som bidrar å drepe.
Folkehelase laus instituttet burde ta "sin hatt" og melde seg for nærmeste fengselsmyndighet. Det er straffbart å sette gift på folk- ved å kalle det vaksiner.

https://www.helsenorge.no/vaksiner/om/
Samtlige HELSELAUS FORETAK I NORGE bør nå komme under lupen!

De dyktige Legene som startet egen interesseorganisasjon mot BRUK av ROTTEGIFT på sine pasienter.

NLHF https://www.nlhf.no/

Leger uten genser
 

Re: CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST Du slette tid » Søn Aug 21, 2022 12:09 pm

KOKKORONA kommunen Narvik.

Selvutslettede gale leger og uansvarlige politikere må settes bak lås og slå-.

Massemord er ikke lovlig selv om det kalles korona. Vaksineringen er HELT uetisk og direkte LIVSFARLIG!


Nasjonale smitteverntiltak er opphevet - pandemien er i en ny fase

Pandemien er nå i en annen fase, men vi må fortsatt leve med koronaviruset. Regjeringen har utarbeidet en strategi og beredskapsplan for videre håndtering av pandemien, og følger situasjonen nøye. God overvåkning, gode planer og vaksinasjon er de viktigste forutsetningene for å leve med covid-19 framover.

Oppdatert informasjon om relevante smitteverntiltak, råd og smittesituasjonen publiseres på Helsenorge.no:

Helsenorge.no

Du finner også detaljert informasjon på regjeringen.no
Smittestatus i Narvik

Narvik kommune avsluttet 4. april rapportering av nye bekreftede tilfeller av koronavirus.

Smittetrykket er nå så lite at det har liten hensikt med kontinuerlige oppdateringer om antallet nye tilfeller av koronavirus.

Hvis det blir markant økt smitte vil vi vurdere å gjenoppta rapportering. Selv om vi ikke lengre vil gå ut med daglige smittetall så følger vi med.

ALLE som er blitt grundig lurt av Narvik Kommune- bør straks gå til motmæle å få oppfriskning i saken som en kriminell handling utført av helesepersonell-.
Du slette tid
 

Re: CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST R M Flesje » Tor Sep 15, 2022 8:32 am

SWEBBTV

De så kallade vaccinen mot covid-19 är den farligaste medicinska produkt som någonsin tagits fram. Det säger den amerikanske läkaren Ryan Cole i en ny intervju.

Det är i en intervju med USAWatchdog som specialistläkaren Ryan Cole bland annat talar om det ”mystiska” syndromet Sudden Adult Death Syndrome (SADS), som Swebbtv skrev om nyligen.

Unga människor dör plötsligt utan att någon dödsorsak går att fastställa.

Men enligt Ryan Cole finns det en förklaring till plötsliga dödsfall runt om i världen.

– Det beror på att människor får ett toxin i sin kropp som inflammerar deras hjärta. Det finns en tidig studie på möss som visar att mRNA-vaccinen förstorar hjärtat och gör att det förlorar volym att pumpa. Går det inte att pumpa tillräckligt med blod får man inte tillräckligt med syre, och till slut får man hjärtsvikt och dör. Jag har sett obduktionsvävnader från triathleter som fallit ihop och dött. Detta är personer som är på toppen av sin fysiska prestation.

– Dör atleter då och då? Visst. Vanligtvis handlar det om ett par per månad. Men nu handlar det om hundratals. Varför? Finns det något nytt i mänskligheten? Det kan du ge dig på. En toxisk lipidnanopartikel och toxisk modifierad RNA som inte stänger av. Det påstås att vaccinbiverkningar bara sker under de första dagarna. Men det här är genprodukter.

Enligt Ryan Cole kvarstår de farliga delarna av ”vaccinet”, som spikproteinet, under lång tid.

– Vi stoppar in något i kroppen som inte bryts ner, och som skapar ett giftigt spikprotein. Det är bestående. Sprikprotein kan kvarstå i upp till 15 månader. Det är galenskap att fortsätta pracka på människor den mest dödliga, farliga medicinska produkt som någonsin tillåtits att bestå i mänskligheten. Och vi har fortfarande vaccinmandat? Varför är vårt land så korkat?

Cole jämför också den hänsynslösa covidhanteringen med kommunism.

– Systemet har blivit hypnotiserat. Det är fascinerande att se till historien. Närhelst det skett en kommunistisk revolution tar de alltid över sjukvården först. De försöker göra samma sak nu. Och det man absolut inte får göra inom kommunism är att ställa frågor.

– Varför attackeras jag? För att jag ställer frågor och pekar ut det uppenbara.

Lyssna på en annan ny intressant intervju med honom i ämnet HÄR, där han bland annat säger att det är ett brott mot mänskligheten att använda ”vaccinet” på barn men även vuxna.

– Säkra och effektiva är en lögn, säger han om de så kallade vaccinen.

Se Ryan Coles hemsida HÄR.
R M Flesje
 

Re: CORONASHOWET avslørt som massemord!!!!

UNREAD_POST BmOnline » Tir Okt 04, 2022 8:09 am

Korona morderne stoppes nå.

Adv Dr. Reiner Fuellmich ble utsatt for et komplott som gikk ut på at han skulle ha svindlet til seg 1,3 mill i kontanter. Men det hele er icenesatt av korona-legene og systemet bak Covid19, som er BULLSHIT!

Her ser dere oversiktskartet i Verden- hvilke land som får Rottegift og hvor det blir satt placebo, saltvann. Ingen får vite om det er placebo eller gift de har fått. Fra sentralt hold og FHI blir hele showet arrangert etter plan demien de har icenesatt for å drepe millioner av mennesker i Verden.

Folkemord_2021-10-16_09-00-37.jpg
Her er oversikten som viser hvor der skal drepes- og hvor folketallet skal økes.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Fiskeoppdrettsanlegg

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron