Utøya og politiets manglende terrorinnsats 22. juli

Hvilke blindbukker og døvhørte individer er det som ansettes i domstolene her til lands?

Skal dette få lov til å fortsette som før?
Tore Sanberg har begynt å flytte fjell. Hipp, hipp...

Utøya og politiets manglende terrorinnsats 22. juli

UNREAD_POST BmOnline » Man Apr 16, 2012 1:05 pm

Det er både kritikk og klandreverdig alt som var den 22. juli 2011 av politiet.


http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/27- ... -terroren/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2272
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Utøya og politiets manglende terrorinnsats 22. juli

UNREAD_POST Terje Stensland » Lør Apr 28, 2012 8:15 am

Terje Stensland

Hei..
Skal bli spennende å se når de kommer til Ms Thorbjørn kallesignal LILU.
Sjøloven er meget streng, kapteinen stakk av uten å hjelpe ungdommene som var i livsfare og lå i vannet der de ble beskutt eller druknet.Det som forundrer meg er at ikke kapteinen er Politianmelt av foreldrene til de som var i livsfare på Utøya.
Norulv Øverbotten skrev litt om dette.

Mvh Terje.


Norulv Øvrebotten:
"Når medier er nyttige idioter"

"Alle som har jobbet sammen med meg som nyhetsreporter eller har hatt meg som sjefredaktør, vet at jeg er en profesjonell hai etter nyheter. Så jeg har ingen problemer med å se de bevisste unnlatelsene som norske redaksjoner begår i dekningen av terroren og hva som er hendt etterpå. Lenin kalte slike mennesker som dagens redaktører for nyttige idioter.

En leser av min profil her på Facebook påpeker at kapteinen ombord i ferjen "Thorbjørn", som stakk av fra Utøya med AUF-leder Eskil Pedersen og noen andre, med den følge at ungdommer druknet og ikke ble fisket opp, har klare plikter etter sjøloven. Ingen medier har skrevet om det. Ms Thorbjørn er registrert under Sjøfartsdirektoratet og kan ha 50 passasjerer ombord under normale forhold og langt flere i en redningsoperasjon. Leseren skriver:

"Sjøloven er meget streng du er pliktig å hjelpe til i havsnød, berging av mennesker som er falt på havet, søk etter overlevende. Ms Thørbjørn er landgangsfartøy som kan beskytes folk er i dekning. Ingen av mannskapet er kalt inn som vitner etter det jeg har lest. De stakk av fra mennesker i livsfare ! Kapteinen ombord er øverste befalshaver, skal se hvilken straff han får.Du kan søke opp sjøloven på nett."

og videre skriver leseren:

"Jeg er tidligere sjømann. Men tanken min er det ingen som kan ta fra meg. I nød får en instrukser fra land. Se til crusbåten som tippet rundt for en stund siden, redningsentralen i N Norge Bodø gir instrukser alt blir tadd opp på bånd. Vet ikke hvor redningssentralen i sør norge ligger i farten. VHF må ha vært i bruk omb på Ms Thorbjørn nødkanal 16.. Har nødkanal 16 vart i bruk under aksjonen på Utøya så er dette tadd opp på bånd!"

Senere skriver han:

"Reg 50 passasjerer 2 manskal . Kallesignal LILU Ms Thorbjørn. Den har VHF !"

"Det jeg stusser på er at ikke foreldrene anmelder skipes kapten, da han kunne ha medvirket til at mange ungdommer hadde overlevd, men kapteinen valgte å stikke av."

Avisen Vårt Land har fått så mye statstøtte gjennom årene at den anser seg for å være integrert i staten og vil ikke skrive om hva som hendte med ferjen, AUF-lederen og de mange som omkom som følge av flukten med ferjen, før staten har undersøkt hele terroren og innstillingen fra 22. juli-kommisjonen ligger på bordet. Det er bare utrolig at en sjefredaktør kan gi en slik begrunnelse!

At lederen for Kristelig Folkeparti, Knut Arild Hareide, har avsluttet saksbehandlingen i Stortingets 22. juli-komité og er ferdig med hele terroren, ser denne kristne avisen som anser seg integrert i staten, helt bort fra når den først begir seg inn på en argumentasjon med et slikt utenkelig grunnlag for enhver fri presse ellers i verden.

Finnes det virkelig ikke en redaksjon i dette landet som er interessert i nyheter og scoop lenger? Hvis det skulle være en redaksjon igjen som ikke er korrumpert, burde tipsene fra denne leseren som jeg har gjengitt, bli fulgt opp. Det skulle være ABC i en fri presse i et fritt samfunn." sitat slutt.

Kommentar BmOnline:
Ja, det er riktig- men så har ikke Norge hverken demokrati eller noe fritt land, tvert om. Merk, det er løgnen som klør globalistene i øret.
Les mer....:

viewtopic.php?f=88&t=352
Terje Stensland
 

Melder seg ut av Ap etter 22. juli-oppgjør

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 24, 2016 8:06 am

Melder seg ut av Ap etter 22. juli-oppgjør

Hildur Bakkenes lillesøster var en av de siste som ble drept på Utøya 22. juli. Nå melder den profilerte lokalpolitikeren seg ut av Arbeiderpartiet.

- Ansvaret etter 22. juli er blitt smurt så tynt utover, slik at det nesten ikke har noen mening lenger, sier Hildur Bakkene.

- Det er to ting som har mistet betydning for meg dette året, og det er ordene "ansvar" og "beklage".

En av de siste 69 ungdommene som ble drept på Utøya, var Andrine Bakkene Espeland (16). Hun ble skutt cirka klokken 18.30, rundt 65 minutter etter at politiet fikk melding om Utøya.

Nå melder hennes storesøster seg ut av Ap.

- Min søster var i AUF på grunn av meg. Hun hadde det utrolig bra i AUF og vokste veldig på å bli med politikken. Hun fikk mange nye og gode venner. Etter 22. juli var det veldig viktig for meg å engasjere meg enda mer i politisk arbeid, også av hensyn til henne, sier Bakkene.

- Men du kommer til et punkt, hvor du ikke blir hørt, hvor det ikke er lov til å kritisere, og hvor det er en liten kjerne som skal bestemme nøyaktig hva vi alle skal mene og si. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å melde seg ut.

En brennende sosialdemokrat

Som tenåring var hun medlem i Arbeidernes Ungdomsfylkning AUF. I 2009 meldte Hildur Bakkene seg inn i Arbeiderpartiet.

Etter 22. juli fremsto hun som ung og lovende politiker i Østfold Arbeiderparti. Hun kom inn i kommunestyret, ble nestleder i Sarpsborg Ap og holdt taler.

- Av natur er jeg opptatt av fakta. Derfor hadde jeg mange spørsmål fra starten av. Når ble egentlig Andrine drept? Når kom egentlig politiet ut på Utøya? Og hvorfor tok det så lang tid?

Hun fikk raskt beskjed om å dempe kritikken.

- Jeg fikk høre at det ble ikke bedre av at jeg kvernet mer om hva som gikk galt. Jeg spurte hvordan en mann kunne gå rundt å skyte 69 barn i over 70 minutter uten at politiet grep inn, og uten at noen ville kritisere politiet. De svarte at Arbeiderpartiet var rammet, og at alle gjorde så godt de kunne. Eskil Pedersen og MS Thorbjørn skulle vi heller ikke snakke om. Det var helt tabu.

- Jeg vil gjerne vite om de kunne ha vært raskere der ute

Kunne Unni Espeland Marcussens datter Andrine ha vært i live i dag hvis politiet hadde kommet raskere til Utøya?


Kommentar BmOnline:

Det har jo vært hevdet at politiet fra Drammen måtte kjøre opp til Hønefoss og møte der først. Hvilken dust har forlangt dette?
Slike ting sier jo oss tvert at ungdommene på Utøya ikke hadde en tjangs. Og på fastlandssiden stod det flust med purk og hørte på skytingen, jfr et vitnemål fra en trailersjåfør som var tilstede på fastlandsiden.

Når skal dagens regjering kastes i kasjotten for medvirkning til drapene på undommene våre?


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Okt 24, 2016 8:06 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2272
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til LOV og RETT

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron