Den Raude værhanen Aarebrot

Hvilke blindbukker og døvhørte individer er det som ansettes i domstolene her til lands?

Skal dette få lov til å fortsette som før?
Tore Sanberg har begynt å flytte fjell. Hipp, hipp...

Den Raude værhanen Aarebrot

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jan 21, 2015 11:01 pm

From: Gertrud
En rød norsk professor, Frank H. Aarebrot, ved Instituttet for sammenlignende Politik under det samfundsvidenskabelge fakultet ved Bergens Universitet finder det “urovækkende”, at “virkeligheden fortolkes af blogs og citeres uden “journalistisk kvalitetskontrol””.

Hvad mener manden? Ønsker han en højere (statslig?) kontrol med bloggernes journalistik?
Med hensyn til deres politiske holdninger? Noget som EU faktisk har været inde på.allerede for mange år siden, og gerne så realiseret.

http://www.uriasposten.net/archives/37499

http://snaphanen.dk/2012/06/01/advarsel ... t-netside/

Kommentar bmo:

Joda, den raude garde (rødgrønne) har egenproduserte experter til bruk for det meste fra høyskolene de har fostret opp.
Men hvorfor ønsker de å fremstå som sannferdige- og troverdige vitner? Merk dere at når rødt og grønt blandes, så får du NAZI brunt grums- og det er nøyaktig Adof Hitler. hvor de føyer seg pent inn- til venstre i V-H aksen- Ikke til høyre slik Nrk og Polpot nazzene sier. De er ikke gode andre steder enn der ryggen skifter navn, kort og godt.

NETTOPP fordi alt er snudd opp/ned. Løgnen har hatt bolig hos dem i mange år. Les 1920, da de endret at man ikke lenger kunne stemme på personer på Stortinget, bare parti. Dette er DEMON KRATIET i Norge i dag. Frimurernes fryd er det vi ser "skjellett-konturene" av. Hvorfor er det synd å ta vare på nasjonale verdier i verden? Jo, fordi det truer deres drøm om det andre babelske tårnet, som nå står i Bryssel, En ny Verdensorden. Merk dere at http://enverden.no er et underkontor til satan.
Her kan dere også lese om Partiet Venstre, hvor Einar Dørum har vandret i dørene sammen med Kjartan- et radarpar i å rive ned det trygge og bestående samfunnet vårt-. Kjartan Almenning skriver på Venstres side:"Eg vil arbeide for ein bærekraftig bydel i vekst, og ein levande bydel der småbedrifter og nærmiljø spelar på lag", så dere ser at denne "figuren" i venstre lyver så det renner.

Stem de ned alle sammen!!!

Les mer:
http://bmonline.no/html/grunnl.html
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2272
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Den Raude værhanen Aarebrot

UNREAD_POST BmOnline » Søn Des 24, 2017 6:03 am

Kjartan Almenning i Venstre er ikke god.

Han sier forskjellig på venstres portal, men da vi også vet at han er en ihuga blodbads-globalist- så lukter dette meget ille.

Ligg langt unna både SV-V-H-AP-FrP, Krf og Sp- de er tverrpolitisk enige om å RIVE ned Norge, og fhv Stm Kjell Magne Bondevik sa allerede for mange år siden at han hadde en TVERRPOLITISK støtte fra stortinget om å BOMBE Jugoslavia til steinalderen, ser dere mine venner?

Der ser dere Kartellet som INGEN vil snakke om, nemlig stortingets Kartell som gav Bondevik grønt lys for å slakte ned Jugoslavia i 1999. Kartellet ble opprettet den 7. mai 1969 på stortinget. Og det er Europabevegelsens stortingsgruppe dere. Tenk det. Denne foreningen ble etablert i Norge allerede i 1949, den 30. mai, men inne på stortinget i 1969.

Ser dere hvordan det hele griper inn i hverandre i et desperat forsøk- å få det til å se sååå fredelig ut?
Jusst det- slik er det massemordere arbeider, når de snakker om fred, så bomber de og lager flyktningestrømmer som VI skal "berge" og plages med, ser dere?

Et globalt komplott mot nasjonene, det er Venstre- Høyre aksen på tinget.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2272
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til LOV og RETT

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron