Dødsstraff krever bødler og de må beskyttes

Hvilke blindbukker og døvhørte individer er det som ansettes i domstolene her til lands?

Skal dette få lov til å fortsette som før?
Tore Sanberg har begynt å flytte fjell. Hipp, hipp...

Dødsstraff krever bødler og de må beskyttes

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jan 10, 2017 7:33 pm

Norulv Øvrebotten
Dødsstraff krever bødler og de må beskyttes

"Det er jo ikke slik at Eirik Jensen som politimann eller en politimester over ham, eller en statsadvokat, uten videre kan arrestere noen i Norge som har gjort noe galt. Slik at Eirik Jensen som spaner kunne ha arrestert en mellomstor fisk som den nå narkodømte og lyvende Cappelen når han ville, slik altfor mange journalister og de fleste andre går rundt og tror.

Det kriminelle politiske systemet i denne doble vasallstaten under Russland fungerer ikke slik.

Riksadvokat Tor Aksel Busch har stanset politiet i å ta dødsskvadronen som gjorde jobben på Utøya i fem og et halvt år, men utenfor landets grenser kan han ikke greie det uten videre.

Nettopp dette faktum er nå i ferd med å felle ham og hele mafiastaten.

Å påføre tidligere statsminister, forsvarsminister og general Ariel Sharon i Israel hjerneblødning så han ble liggende i mange år i koma før han døde, er trolig største tabben som Kremls norske dødsskvadron har gjort.

Mossad har nå funnet tiden inne til å slå tilbake. Blant andre.

Da har det vært mye mindre farlig å drepe gamle homsevenner av Barack Obama og mennesker som er kommet i veien for ham og de andre marionettene Hillary og Bill Clinton i USA. Det har vært en smal sak.

Russland har Norge som fordekt vasallstat, og her hjemme utføres dødsstraff ved administrativ beslutning fra Kremls mafiaadvokater, og da må du ha bødler som setter beslutningen ut i livet. Akkurat som under krigen.

Drap blir alltid samtidig kamuflert. På de mest oppfinnsomme måter.

Det finnes ingen forskjell på krig og fred hos Kreml utenom formelle geberder. Krigen i det som andre tror er fredstid, utføres bare i stillhet og helt fordekt.

Snikdrap er en daglig rutine for Putin & Co.

Førstevalget som våpen er gift.

Ingen kjenner natten før solen er stått opp, hvis det i Oslo er besluttet at du skal dø.

Astrid Meland er en av de bedre journalistene i VG, men hun har ennå et stykke igjen til å ta inn over seg hva slags stat som hun er borger av.

Det vet derimot et menneske som kriminelle Gjermund Cappelen mer om.

Cappelen vet at hvis han ikke lyver, slik riksadvokat Tor Aksel Busch har lagt inn som en forutsetning for dette narrespillet for å beskytte russisk narkotrafikk over Norge, så vil Johan Fredrik Remmen eller noen av de andre mafiaadvokatene som styrer for KGB i Norge, beslutte å drepe ham.

Riksadvokatens oppgave er da som alltid å beskytte bødlene. Om det så må gjennomføres noen justismord for å klare det.

Journalister og alle andre må også være klar over at mafiaadvokater som Tor Aksel Busch og Johan Fredrik Remmen som hovedregel konstruerer og planter beviser på mennesker som de vil narre politi og domstoler til å ta.

Dette har jeg selv opplevd. Med den følge at riksadvokat Tor Aksel Busch i stedet for å verne meg mot Johan Fredrik Remmen og dødsskvadronen, tok ut hemmelig siktelse mot meg og tvang politiet til å etterforske meg i stedet for Remmen og hans snikmordere.

Så i den pågående rettsaken i Oslo må ingen tro på noen beviser. De må forutsettes å være fabrikkert og plantet.

Dette er mafiaen mot et redelig menneske.

Gjermund Cappelen lyver ikke om Eirik Jensen for å få strafferabatt, slik journalister tror. Han lyver på vegne av mafiaen som skal sikre og verne om Norge som viktig transittland for import av narkotika fra Latin-Amerika til Europa, og den rabatten som han vil oppnå er ikke fra noen dommere, men fra mafiaen som sparer livet hans. For jobben.

Så har du 22. juli som spaneren Eirik Jensen helt sikkert vet mye om ettersom politikk og narkotikaomsetning er uløselig bundet sammen i en slik kriminell vasallstat som Norge er, og med snikmordere blant annet her fra Sogn og Fjordane, hvor russisk etterretning fra ubåter losser narkotika nord for Florø for så å sendes med trailer til Nederland, Tyskland og andre land på kontinentet.

Alle som har forstått hva som skjer utenfor Hovden og bygdene innenfor er blitt drept. I våte operasjoner.

Etter å ha påført et menneske akutt kreft i et nattlig raid for en del år siden ute i havgapet, fikk jeg tømt senga full av en bøtte med vann før snikmorderen reiste tilbake til Førde.

Livet mitt har vært litt spesielt, for å leve med døden tett som dongery blir aldri en vanesak. Å måtte forhandle om å fortsatt få leve er ikke lett.

Den som dreper har makten.

Kunnskap om terroren 22. juli og forbindelsen til narkotikaimport og mafiadrap er grunn god nok til at riksadvokat Tor Aksel Busch vil ha domstoler til å sperre Eirik Jensen inne for resten av livet.

Spørsmålet er om dommer Kim Heger i Oslo tingrett er korrumpert og koordinert med riksadvokat Tor Aksel Busch på forhånd. Det vet jeg ikke. Min erfaring er at dommere er korrumperte i alle saker med politisk tilknytning.

Loven er et våpen for kriminelle. I stedet for å være mot. Som følge av bedragmetodene fra mafiaadvokater som snur alt på hodet ved å benytte det kommunistiske spillet i det negative rom.

Alt er så mye enklere å forstå når du i hovedtrekk vet hvordan Norge er skrudd sammen. Skjønt bare Putin og hans hemmelige tjenester har full oversikt over nettverkene sine og alle de utallige animerte tråder som de kan trekke i for å få viljen sin i alle forhold av betydning.

Kun Kreml vet alt om hvordan Norge er styrt, men slik er det i alle andre land i Vesten også. Befolkninger her har ikke peiling."
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Dødsstraff krever bødler og de må beskyttes

UNREAD_POST BmOnline » Tor Mar 09, 2017 6:48 pm

Norulv Øvrebotten

Du ofrer dine venner for å styrke deg selv og venner

"Kan det virkelig være sant at enkelte innen politiet visste om Cappelens virksomhet i alle disse årene, uten å klare, eller ville sette ham fast?"

Dette spørsmålet stiller forfatteren Ingvar Ambjørnsen, og jeg skal nok en gang gjøre det operasjonelle konseptet helt klart både for ham og alle andre, så det kan synke inn og virkeligheten blir forstått.

For det er samme motsigelsen av et prinsipp som brukes i dette narrespillet som i den underliggende falske flaggoperasjonen som har rullet og gått siden 22. juli 2011.

Her lappes den ene profesjonelle bedragoperasjonen over den andre. Noe som ikke er noe nytt fenomen. Nye bedragoperasjoner trekker oppmerksomhet bort fra underliggende gamle.

Du ofrer dine venner for å styrke deg selv og venner, er det styrende prinsippet bak også denne profesjonelle bedragoperasjonen fra russisk mafia og etterretning som har hånd om hele den norske staten generelt og påtalemakten med riksadvokat Tor Aksel Busch i spissen spesielt.

Gjermund Cappelen kunne hele livet innføre og omsette narkotika for milliarder av kroner uten å bli tatt fordi det tjente russisk mafia.

Når den organiserte kriminaliteten med vitale deler av staten i sin innerste hule hånd, er mer tjent med å ofre ham, pluss en uskyldig politispaner, og skape en klassisk gladiatorkamp på liv og død for åpen scene mellom disse to, for å styrke seg selv og alle sine venner, inkludert den norske stat med påtalemakt under fortsatt fordekt russisk herredømme, så gjør den det.

Hensikten helliger middelet.

Jeg er også stygt redd for at det ikke er noen tilfeldighet at en dommer fra kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag de siste fem og et halvt årene, Kim Heger, er satt til å dømme i denne saken, som også går for den notorisk korrumperte tingretten i Oslo.

Om Heger ikke er korrumpert i denne saken, så var han det i alle fall i det større narrespillet mot det norske folk som begynte 22. juli 2011.

Hvor han medvirket til forbrytelsen.

Sprekker hele narrespillet på grunnlag av massedrap på norske barn og ungdommer, kan Norge oppleve at en dommer blir arrestert midt i en nytt narrespill med det smarte mål å indirekte befeste den organiserte kriminalitetens grep om folk, stat og land.

Her kan alt skje.

Dette er den russiske mafiaen mot det norske folk. Denne mafiaen er internasjonal. Med samme fremgangsmåten overalt.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til LOV og RETT

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron