Når referater og dommer blir skrevet på forhånd i mafiastate

Hvilke blindbukker og døvhørte individer er det som ansettes i domstolene her til lands?

Skal dette få lov til å fortsette som før?
Tore Sanberg har begynt å flytte fjell. Hipp, hipp...

Når referater og dommer blir skrevet på forhånd i mafiastate

UNREAD_POST BmOnline » Fre Mai 19, 2017 4:57 pm

Norulv Øvrebotten

Når referater og dommer blir skrevet på forhånd i mafiastater

"Hvis du blir for god politimann, arrangerer den Kreml-kontrollerte påtalemakten i Norge narrespill av noen rettssaker mot deg når russisk mafia ønsker det.

For å være sikker på at utfallet blir som planlagt, brukes det en sikker dommer, i dette tilfelle Kim Heger i den notorisk korrumperte Oslo tingrett. Som også sto for narrespillet av en rettssak etter 22. juli 2011. Hvor en hel verden ble lurt trill rundt. Våren 2012.

Kim Heger er en mafiajurist som har vist sin lojalitet til den organiserte kriminaliteten tidligere ved nettopp å være sentral saksbehandler i Oslo tingrett i den falske flaggoperasjonen som nå sprekker i Norge etter nærmere seks år med spinning av bedrag på 77 lik for indirekte å befeste den doble mafiastaten under forsterket russisk herredømme fra skyggene.

Å bestemme hvem som skal straffes eller ikke, var fra Stalin helt avgjørende å ha kontrollen på i Vesten, og har vært det siden for alle ledere i Kreml. Så legg til grunn at denne viktige delen av samfunnet og staten er i hendene på Russland i alle land i Vesten.

Den forfulgte politimannen som ble for ideell for kriminelle Norge, kan ikke i alvor mene at han har tillit til lov og rett i landet, men annet valg har han vel ikke i slike mafiaopplegg. Jeg kjenner så altfor godt til dem. Du finner ikke hel ved i noe som har med lov og rett å gjøre i Norge. Alt er råttent og kriminelt hvis du biter litt i fasaden.

Da Jens Christian Hauge og hans høyre hånd, advokat Johan Fredrik Remmen, kjørte en bedragoperasjon mot meg i 1996, sa jeg til Remmen at han oppførte seg som Hauge da han diktet opp referater som ikke var til å kjenne seg igjen i etter møter med ham.

"Helt feil," sa Remmen med et lite smil. "Jens Christian skriver alltid referater før han går i møter."

Det samme gjorde Remmen.

Nå har nok terroristen av en dommer, Kim Heger, skrevet dommen mot denne politimannen lenge før noe rettsmøte ble satt, siden disse mafiajuristene i Oslo oppfører seg stort sett på samme måten, men han bør vel bli arrestert før dommen blir gyldig.

Hvis hele spillet fra russisk mafia og norske venner er i ferd med å sprekke.

Vi får se om det onde fortsetter å vinne."
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2272
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til LOV og RETT

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron