Hvem stoler på noe som helst innen lov og rett i Norge?

Hvilke blindbukker og døvhørte individer er det som ansettes i domstolene her til lands?

Skal dette få lov til å fortsette som før?
Tore Sanberg har begynt å flytte fjell. Hipp, hipp...

Hvem stoler på noe som helst innen lov og rett i Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Man Jun 18, 2018 8:51 pm

Norulv Øvrebotten
Hvem stoler på noe som helst innen lov og rett i Norge?

Eller sikkerhet og forsvar?

I så fall har du ikke forstått hvordan systemet virker.

Den norske staten er doblet og korporativ og noe skille mellom statsmaktene finnes ikke andre steder enn på glanset papir og i propaganda.

Frimurere og jurister ellers fusker uten risiko for å bli tatt i alle ledd innen sikkerhet og forsvar, noe 22. juli bare er ett eksempel på.

I det hele tatt kan du ikke stole på noe som helst fra staten når det gjelder beskyttelse og anvendelse av lover som stort sett blir brukt til å forsvare venner og angripe fiender samme hva ordlyden skulle være.

Det er vel mulig at henleggelsen er riktig fra en statsadvokat av en begjæring om å gjenoppta etterforskning av olje- og energiminister Terje Søviknes for en angivelig voldtekt for mange år siden på en seksten år gammel jente fra Stryn i Fremskrittspartiet.

Det spiller ingen rolle, for ingen som kjenner hvor korrumpert politi og påtalemakt, samt domstoler er i Norge, og det blir stadig flere som oppdager realitetene, kan stole på noe som helst fra myndighetene i så måte.

Og tro meg: Når hele sannheten om 22. juli 2011 straks kommer, vil du ikke bare stole enda mindre på alt som er av lov og rett i landet, men det vil klø i fingrene dine å gjøre noe med disse korrumperte menneskene med høye lønninger som du finner overalt i landet, og som i en doblet stat etter Josef Stalins mønster utgjør en okkupasjonsstyrke i nasjonale uniformer mot eget folk, på vegne av en fremmed makt.

Ingen skal si at russerne ikke er smarte.

Det er djevelsk dyktig gjort å doble vestlige stater på denne måten, og i realiteten stjele dem fra folket, og med årene snu statene for godt mot egne befolkninger. Slik Norge er et så godt eksempel på.

https://www.nrk.no/norge/soviknes-saken ... 1.14088739
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2272
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til LOV og RETT

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron