SVINENE i NORSK JUS

Hvilke blindbukker og døvhørte individer er det som ansettes i domstolene her til lands?

Skal dette få lov til å fortsette som før?
Tore Sanberg har begynt å flytte fjell. Hipp, hipp...

SVINENE i NORSK JUS

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jul 09, 2019 7:35 pm

NØDHJELP MOT OVERGREP FRA STATEN AS NORGE

InfoWarriors of Norway·Onsdag 12. desember 2018

Lest 359 ganger

Advokater som forsøker svindle fra deg dine rettigheter ved oppstart av en sak
Vi har fått tilbakemeldinger om at noen advokater, kanskje alle for alt vi vet, ber folket skrive under på en form for "samarbeidsdokument" som betingelse for videre samarbeid med advokatkontoret før en sak kan opprettes. Samarbeidsdokumentet er utformet slik at du blir bedt om å samtykke til deres betingelser. På dette dokumentet blir du bedt om å underskrive ditt navn ved siden av ditt navn forhåndsskrevet med maskin med blokkbokstaver, slik: OLA NORDMANN, og ikke slik det skal være: Ola Nordmann. PÅ samme ark et sted står det et personnummer - mes sannsynlig ve siden av ditt navn i store blokkstaver.

OLA NORDMANN dd/mm/åååå 1234 - ADVOKATEN SVINDLER DEG OG FJERNER DIN TILGANG TIL NORSK LOV/GRUNNLOVEN = menneskebeskyttende loverk

Ole Nordmann dd/mm/åååå - Rettigheter i behold. Du har norsk lov/Grunnloven.

Du bør være klar over at, om du underskriver på et slikt dokument, samtykker du til å la advokaten frastjele deg dine menneskerettigheter samtidig som du IKKE kan bruke den norske Grunnlovens lovverk.
Du bør derfor nekte å skrive under på en slik avtale.
DOMSTOLENE I NORGE, lik AS POLITIET - et privateid selskap
Allerede DA må du kreve at advokaten lager ny avtale UTEN personnummer og med navnet skrevet riktig: Ola Nordmann, kreve at saken føres med norsk Grunnlovs lovverk, og kreve at all korrespondanse vedrørende din sak underskrives med fullt, lett lesbart navn slik at alle, både advokater, dommere og rettsfullmektige parter tvinges til å ta ansvar for sine presentasjoner og domsavsigelser.
Om du uskyldig anklages for noe du ikke har gjort og må stille i retten, blir saken automatisk ført med BLOKKBOKSTAVER og personnummer for at dommer ikke skal kunne rettsforfølges selv om de feilaktig dømmer deg til fengselsstraff. Legg merke til at ALLE rettsdokumenter er signert med uleselig krusedullsignatur SLIK at rettsvesenets representanter skal unngå å stå til ansvar i etterkant.

Hvordan returnere alle skriftlige henvendelser hvor du er ført opp som juridisk person:

Her er oppskriften for brev i retur: : "Dokumenter som adresseres til meg må være skrevet slik: Ola Nordmann. All korrespondanse til meg skal ikke signeres eller undertegnes med krusedulleunderskrift, men underskrives med klart, tydelig, leselig navn håndskrevet med maskinskrevet navn under, og med rettens eller advokats stempel slik at dokumentet er juridisk gyldig i norsk og internasjonal rett. Slike dokument skal inneholde hele saksforholdet med alle eventuelle anmerkninger og kjennelser. Dokumentet skal ikke innholde personnummer, kun fødselsdato.

Hvis det norske rettssystemet ikke er villig til å følge det norske Grunnlovsbaserte lovverk, vil enhver kjennelse være ugyldig i en internasjonal menneskerett og på bakgrunn av dette returneres disse dokumenter".

(Dette dokumentet må du underskrive på samme måte som du ber advokater eller dommere gjøre i teksten over). Husk å KREVE at din sak prøves med Norsk lov/Grunnloven.

Påminnelse: Norges Lover er et falskt lovverk som politikere selv har skrevet og vedtatt seg imellom for å frastjele deg alt, inkludert dine rettigheter i etterkant av innskrivningen i Bretton Woods avtalen 27. desember, 1946 da Grunnloven ble parkert. KREV Norsk lov/Grunnloven.

Det minnes om at advokater og politiet tenker likt: jo flere personnumre, jo flere andeler i egne lommer. Skriver du under på dokumentet beskrevet over hos advokaten, er det blankofullmakt for advokaten å iscenesette med avtalte bakmenn om en langvarig sak for at alle kan profitere på dine vegne gjennom personnummersvindelen. Det kan sidestilles med Norges mange politimenn som stopper forbipasserende bilister for å be om førerkort selv nå det ikke ligger grunn til dette og selv om det er en ulovlig handling. Politiet vil på pin og død få tak i et personnummer. Dette er rene Sheriff av Nottingham stil plyndring av folket.

Innad i AS POLITIET har noen “tjeneste”menn enkeltmannsforetak, INNAD i AS POLITIET. Nå forstår vi hvorfor så mange politi trakasserer folket uten grunn. AS POLITIET har ikke standardbøter for våre såkalt “overtramp” av deres lover. Alt peker i retning av at enkelte ansatte i AS POLITIETs filialer finner opp bøtestørrelsen der og da. Dette tenker vi fordi vi har hørt at malen bruker overfor flere at det samme. I forkant av å ibøtelegge vedkommende, ber polititjenestemann ber om utdanning og yrke antas for å beregne hvor mye vedkommende flås for, fulgt med trusselen “Betaler du nå eller ses vi i retten” i en og samme setning.

Det at polititjenstemenn og -kvinner tjener personlig på trakassering og bøtelegging av folket er videre bekreftet av selve botens utforming som kommer i posten som er tydelig utformet som en form for faktura, og står i den trakasserende politimannens navn = han fakturer deg for trakassering av deg. Dette igjen peker sterkt i retning av at enkelte, eller om mon tro, alle? politimenn og kvinner driver enkeltmannsforetak INNAD i politiet. Vær på vakt!

Husk at både AS POLITIET og AS DOMSTOLENE I NORGE er privateide selskaper som ikke jobber for oss.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jul 09, 2019 7:35 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2342
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til LOV og RETT

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron