Justisministeren -en vindpølse?

Grete Faremo var en gang her, ikke visste jeg at hun var "russefange". Se hva som skjer med purken nå? Se hva som skjer med krimmen nå? Se hva som har skjedd med innvandringen etter at UDI ble opprettet. Hvorfor gjør ikke purken jobben sin?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Krimpakket har aldri hatt bedre dager i Norge. http://bmonline.no/htm/muslim.htm Hva kommer alle justismord av i verdens beste land? http://bmonline.no/html/politi_1.html

Justisministeren -en vindpølse?

UNREAD_POST BmOnline » Tor Nov 27, 2008 7:49 pm

Er det slik at justisministeren skal være som en populist, dvs snu kappen med vinden eller skal han gjøre sin fordømte plikt i jobben som minister?

Med det jumbokorpset vi har som politi i dag, og med den kåte bøtelegging av bilistene hver dag, synes det for mange av oss at myntene i kassen klinger er mer poplulært- enn å fakke tyvpakket, og ta godt vare på narkohaienes lukrative milliard-omsetning?

Det lønner seg å være helårstyv i Norge. Aldri før har det vært så gode tider for kjeltringpakket. Ingenting straffbart, er nå resepten hos samtlige politidistrikt. Men ringer det ei frustrert kjerring og sier at hun er truet med gevær, da kommer "tusseladdene" kjørende for å plage vanlig uskyldige folk.

Hvorfor er politiet blitt en gjeng med udugelige "barnehagetanter"?

Er justisministeren ansatt av narkobaronene?

Her er noen "karameller" for de uinnvidde:
http://bmonline.no/htm/krim.htm

BmOnline

ps: Her kommer det flere interessante saker.
Om du blir kvalm av å lese dette, vent bare om litt...
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Tingrettsdommer Arne Lyng skal dømme i saken mot ABB

UNREAD_POST BmOnline » Lør Apr 14, 2012 7:19 am

Tingretts-'dommer' Arne Lyng som skal dømme i Breiviksaken som begynner til uken, har i flere år operert uten gyldige dommerpapirer og
bør straks avsettes og dømmes for bedragersk virksomhet mot
Staten og Norges befolkning!

At han nylig har underskrevet en dommerforsikring er helt uten betydning for hans kriminelle virksomhet som offentlig bedrager!

Dommerforsikringen han underskrev har ikke tilbakevirkende kraft og Lyng har dermed i flere år bedrevet undergravende virksomhet mot folket og 'rettstaten'.

Han bør også pålegges å fremvise sitt 'Bestallingsbrev' som man får når man blir utnevnt til dommer av Kongen i statsråd. Bestallingsbrevet er slutten på en tretrinnsprosess der man først sverger troskap til den norske forfatningen (embeds-ed) - deretter sikriver man under dommerforsikringen før man så etterhvert blir utnevnt i statsråd med alle påførte signaturer. Dommerforsikringen skal aldri komme til slutt, slik Arne Lyng tydeligvis tror at han skal slippe unna med! Derfor er han en offentlig bedrager!
http://www.dagsavisen.no/samfunn/terror ... orsikring/
Terror-dommer uten forsikring
BORTE: Tingrettsdommer Arne Lyngs dommerforsikring fantes ikke i arkivene da han ble utnevnt som dommer i terrorsaken mot Anders Behring Breivik. 8. mars avga han ny forsikring. Den lovbestemte forsikringen til 150 av 500 dommere er søkk borte.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Justisdepartementet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron