Massakren på Valdresekspressen

Her er innlegg fra leserne om fremmedmixen som rikspolitikerne tvang på folket, imot deres vilje.
Det er en stor urett å fjerne en nasjon, uansett om det er Afrika eller Norge. Ingen har rett til å forfølge folkeslagene og utsette dem for terror.
http://bmonline.no/htm/innva.htm

Moderator: BmOnline

Massakren på Valdresekspressen

UNREAD_POST Stopp drepingen » Tir Nov 05, 2013 9:21 pm

Som vanlig er politiet for sent ute. Den 22. juli fikk de beskjed om å kjøre fra Drammen til Hønefoss og så tilbake til Utøya. En tur som hadde tatt to timer.
Hvem har godkjent at en asylsøker skal ta bussen idet han skal sendes ut av Norge? Det er jo helt uakseptabelt. Alle utviste asylsøkere må jo hentes av uniformert politi- for å sikre at de ikke begår lovbrudd etter avslag om asyl. Dvs helt til avgangshallen på gjeldende flyavgang. Når vedkommende så dreper 3 mennesker med kniv, så trenger man ikke å stille opp med 500 psykologer eller 3 psykiatere for å få vedkommende vurdert som tilregnelig. Den som har tatt livet av 3 personer med kniv i løpet av 1 minutt- må sies å ha bevist at han trenger politi-ledsagere ut av Norge. Med disse drapene på samvittigheten, så har han vel fått det slik han vil, nemlig et langt fengselsopphold på statens bekostning. Dette er jo en eneste lang reprise som i så mange saker før denne episoden. Når skal politiet slutte med slike "tante-pose eksperimenter" med våre liv?
Dette hadde aldri skjedd i et normalt samfunn. Det tippet over allerde i 1974.

Det er jo helt meningsløst at en galning med kniv får lov å reise med vanlige folk. Dette må få konsekvenser for neste utsending. Hva lærte man av mange hundre andre saker om drap på nordmenn- utført av innvandrere?
I dette tilfellet, ved massakren i valdres, hvem har ansvaret hos politiets utlendingsnemd? Første gangen dette skjedde var i 2003, skal vi oppleve om kort tid at det skjer igjen?
Det hjelper lite at politiet har møter etter møter, når de ikke har vilje til å utføre sin plikt. Her kan kanskje den nye justisministeren vise baller?
Stopp drepingen
 

Re: Massakren på Valdresekspressen

UNREAD_POST Passasjer » Tir Des 17, 2013 10:00 pm

Bussdrapene i Årdal tvinger frem en ny debatt om sikkerheten til både yrkessjåfører og passasjerer.

Marcus Husby

Vil disk sikkerhet etter bussdrap.jpg
Vil diskutere sikkerhet etter bussdrap på Valdresekspressen. Tenk det for noen smarts ass dere. Sparken skulle de hatt både purken og skurken.

Det mener både daglig leder i NOR-WAY bussekspress Bjørn Ragnar Østbye og forbundsleder i Yrkestrafikkforbundet, Svein Furøy.

Sist gang diskusjonen dukket opp, var etter knivstikkingen av bussjåføren Audun Bøland i 2003.

Den gangen var det en 26 år gammel mann som gikk amok med kniv om bord i Valdressekspressen.

- Vi er nødt til å ta diskusjonen om sikkerhet igjen. Men det er hverken tid eller sted for å trekke konklusjoner i dag, sier Østbye til VG.

Han mener både bransjen og busselskapet selv må sette seg ned for å se om det er tiltak som kan bedre sikkerheten om bord i bussene.

- Men det ligger noen begrensninger. Vi har 5000 stoppesteder rundt om i Norge, og det er praktisk umulig å sikre oss på samme måte som på en flyplass.

- Likevel er det viktig å sette i gang noen tankeprosesser på hvordan sikkerheten kan bli bedre, sier han.

Kommentar fra asylet:
Når jeg nå ser tilbake på elendigheten i Norge generelt, så skulle det nå bli slutt på å tvinge asylmottak og asylanter på nordmenn.
Tenk at purken snakker om sikkerhet, her kommer fasiten, purken i Norge gir blanke fan i sikkerheten til nordmenn. De er mye mer for sikkerheten til mulla brakar og alle andre kniv desperadoer, det er sannheten om kgb- statens donald duck purk, som er skurken i dette.

Det er helt ubegripelig at politiet ikke bringer samtlige asylanter ut av landet. Så snart en asylsøker har fått avslag, så er vedkommende en trussel og må aldri sendes med buss som vanlig passasjer. Det er utrolig at de som har ansvaret for dette, bare ser ut for å bry seg om asylsøkere? Hvilke hensikter er det de har i lommeforet, våre myndigheter? Så lenge vi har kgb syra inne på tinget- blir det aldri fred i landet vårt.

Nå må det bli en slutt på denne galskapen.
Passasjer
 

FN nekter å returnere asylsøkere

UNREAD_POST ASYLANTENE » Ons Jan 27, 2016 9:09 pm

Hvilke pappaskaller er det som styrer dette landet?

Om Noas eller FN- den russiske konstruksjonen har noe som helst de skulle ha sagt, hvor alle er ansatt av Putin, dvs muslimer?

Nå må det bli slutt med denne rødsausen av noen pappskaller på stortinget.

Listhaug liksom kjemper imot disse bandittene på tinget. Men folket forstår ikke at hun også sitter i Klisteret, jfr V-H aksens hemmelige Kartell som kun lytter unisont til en tverrpolitisk agenda om å RIVE Norges suverentitet og uavhengighet i filler. Det er hva asylantene er kommet hit til torgs for å utføre for NWO. Jonas G Støre bare gliser- og han fiser i de to Oljefond i Barentshavet han gav bort til Putin. En større forræder finnes knapt i Norge, jfr Synnøve Fjellbakk Taftøs vitneutsagn om ham og landsmorderen G H B.

Hele V-H aksen er en gedigen bløff, da alle som en hegner om ett parti, nemlig partiet Rødt, Kommunistene. Og det på en måte utad- at det nesten ikke nevnes og liksom ikke snakkes om disse stygge kommunistene, ser dere- der har dere det. På dette viset spiller alle med- og mange er blitt meget grundig lurt i alle år etter statskuppet den 10. januar 1940.

Fn nekt i retur.gif
Norge har ingen plikt å lytte til fremmede makter i indre anliggender! Er det noen som tror at våre politikere arbeider i trengsel for oss? Nix, det kan jeg trøste med at de ALDRI har gjort- men kun Seg Selv!!

Norge har ikke noe medlemsskap i FN- og har heller INGEN forpliktelser overfor FN eller Noas eller andre.
Det fordi nordmenn ble frastjålet sin soleklare rett til SELV å bestemme hvem som skulle inn på tinget i 1940.
Ved at denne uretten ble begått mot nordmenn, så har INGEN nordmenn plikt eller rett til å følge kuppmakernes ulovlige ønsker om hverken NRK lisens, bensinavgifter, skatter og avgifter eller bompengeringer. Alt er ulovlig, fordi det er et statskupp i bunnen for denne elendigheten vi som folk er blitt utsatt for. :twisted:
ASYLANTENE
 


Gå til Fra Leserne i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron