Helse miljø og sikkerhet skulle ivaretas i HMS

Ja, hva er dette fine ordet HMS? Hva skjedde egentlig etter at Arbeidsmiljøloven kom i 1977?
Forumregler
Etter at Arbeidsmiljøloven trådte i kraft, ble det historiens største rasering av bedrifter i Norge etter svartedauen!

Helse miljø og sikkerhet skulle ivaretas i HMS

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mai 29, 2016 7:47 pm

Ja, det har blitt hevdet at helse miljø og sikkerhet aldri har vært bedre enn nå? Men sannheten er akkurat det motsatte, i verste fall- værre.
Dette "skalkeskjulet" som er blitt opprettet av "bukken og havresekken" sier oss noe ganske annet når vi får viten om hva som egentlig foregår.
Hva er det som foregår? Joda, dette er et verktøy satt i verk av de som ønsker at det skal bli til det værre, under hård justis til og med. Les mer om hva som egentlig foregår.


Dagens lov trådte i kraft 1.1. 2006, og den bygger på arbeidsmiljøloven fra 1977. Loven gjennomfører EUs rammedirektiv om arbeidsmiljø. Loven gjelder både for privat og offentlige virksomheter, men sjøfart, fangst, fiske og militær luftfart er unntatt fra lovens virkeområde
[2]. Disse har imidlertid andre særlover som sier mye av det samme som arbeidsmiljøloven.

Loven regulerer mange sider av arbeidsmiljøet, blant annet noen grunnleggende krav til arbeidsmiljøet (kapittel 4), verneombud (kapittel 6), arbeidstid (kapittel 10), arbeid for barn og unge (kapittel 11), rett til permisjoner (kapittel 12), vern mot diskriminering (kapittel 13) og regler om ansettelse, oppsigelse og avskjed (kapittel 14 og 15).


Arbeidsgiveren skal stå for opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS), og sørge for at arbeidet er forsvarlig, altså at arbeidet skal være åpent for tilpasninger til personers forutsetninger og livssituasjon, og ikke være helsefarlig. Dette gjelder spesielt for unge arbeidstakere.

Arbeidsmiljøloven stiller krav om at arbeidsavtalen skal være skriftlig. [3].

På papiret ser det så flott og troskyldig ut, men sannheten er at denne loven undergraves i de offentlige etater og er en hemsko hos de private.

Hvis en offentlig bedift blir satt til granskning, pga et sykt arbeidsmiljø, så må du ikke tro at alle kluter settes til for at det skal bli bedre, tvert om.


Den store løgnen finnes i et statlig foretak som kalles Arbeidstilsynet. De har som oppgave å mønstre på straks det er meldt om ulykker, eller mobbing på arbeidsplassen. Men det er en laaang vei fra mobberen begynte til en arbeidsmiljøundersøkelse er i emning. Det kan ta 5 år før det skjer. Og så går det glatt et "svangerskap"- før en uavhengig aktør er kommet på banen for å granske arbeidsmiljøet.


Dette fordi systemet, dvs bedriften som skal granskes er offentlig og tilsynet som en ansvarlig aktør faktisk også er offentlig, altså to store i en sekk med andre ord, og de ønsker ikke at sannheten skal opp i dagen. Derfor treneres sakene, uansett hvor ille det er, det treneres og skyves fram i tid så lenge det måtte trenges. Det utstedes såkaldte dagmulkter, men det er et avtalt spill.

Hele det nydelige systemet med Hovedverneombud og tillitsvalgte er en stor vits. Fagforeningen som du har betalt kontigent til i mange, mange år er også en stor løgn og et bedrag den dagen du trenger hjelp.


Om det omkommer to tre stykker, så er det ingen grunn til bekymring. Det er noe du må regne med i slike etater.
Frimureriet og de skjulte makteliter forteller meget om disse kreftene som jobber imot sunn fornuft, vett og forstand. Det er det rene helvetes forgård vi er vitne til.

http://grunnlovens-vektere.com/html/rudstrom.html

Flere tusen bedrifter måtte legge ned etter at Arbeidsmiljøloven trådte i kraft. De hadde ikke råd til de omfattende investeringer som skulle til for å få sine anlegg godkjent etter de nye krav. Mange av de norske bedrifene flagget således til utlandet og er der fortsatt. Mange andre måtte legge ned. Dette er russe-EUs klamme hånd som griper om seg i vår hverdag, til det værre. Og når du nå får viten om at hele stortinget flyter over av dem, dvs 142 av 169 er russefanger, da ser du sannheten om disse høyt betalte bedragerne. EN løkke om deres hals skulle vært strammet til allerede i 1993.
Nå ser dere at alt er rasert, mange sykehustilbud er borte, nå planlegges å legge ned selvsagte fødestuer. Norske kirker og offentlige bygg skriker etter vedlikehold. Helse og sikkerhet? Nei, det er akkurat det motsatte som skjer, dessverre.

Bedre før
Før i tiden når du ringte etter dokter, så kom han om litt, men i dag så kommer likvogna i stedet. Det er den nye hverdagen i Norge vi snakker om. Og tenk deg dette, ingen, nesten ingen sliter seg i håret eller protesterer? Men da denne russejenta skulle sendes ut, da ropte og skrek de over all evne, ja, nrk, tv2, Aftenposten, VG og Dagbladet. Merk dere at disse avisene medier spiller på lag med lystløgnerne i Norge, som er rikspolitikerne.

http://grunnlovens-vektere.com/html/euforr_1.html

Så til firma som har overtatt mange fiskebruk i Norge, Norsk laksexport drives nå av underleverandører fra Litauen. Pga Eøs avtalen kan slike ting foregå som vi nå ser. Det er samme tendensen som skjer på land, som har skjedd på sjøen. På sjøen føres nå ALL fisk på store farbrikkskip i stedet for å landes lokalt på norskekysten. Således utarmes norskekysten, også Vardø i Nord. Dette skulle vært belyst i stedet for en vanvittig snøballkrig på Nrk tulltv.

Nå får litauere som arbeider på disse fiskemottakene en luselønn. En arbeider ble vist på Nrk nyhetene, hvor to fingre var kuttet av. Han fikk nå 2000 kr fra Litauen pr mnd. Nå skulle Arbeidstilsynet se på saken. Merk dere at Arbeidstilsynet er en del av dette makkverket. Det skjer LITE og Intet. Det er pengene og våre resursser som stjeles frekt og freidig ved at våre politikere har vært med på å bidra til at landet legges for rov og ran til land i Europa som allerede har ødelagt sine egne farvann. Nå er de kommet hit for å gjøre akkurat det samme. Kast dem ut!
viewtopic.php?f=81&t=2618

Hva har skjedd? Jo, våre rikspolitikere har ødelagt Norge ved å innføre Romas lover imot folket som de var betrodd til å ta vare på- land, folk og rikets sikkerhet. I stedet blir landet robbet og rasert av banditter fra/inne på Stortinget

http://grunnlovens-vektere.com/html/eos_04.html

Mer juks og fanteri, Seafood:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/trom ... /1.8354422

BmO


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Mai 29, 2016 7:47 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2550
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til HMS Helse miljø og sikkerhet?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron