Har v i ytringsfrihet i Norge?

De fleste "PKere"- politisk korrekte hevder sannelig at vi besitter en høy standard når det kommer til å la folk ha sine ytringer, men nei- det er svada. Du får sannelig ikke et eneste innlegg på trykk i A pressen om det ikke faller pent inn under vær korrekt, "pk plakaten" til disse lystløgnerne- som kaller seg journalister.

Har v i ytringsfrihet i Norge?

UNREAD_POST Ballaklava » Tor Feb 17, 2011 9:45 am

Media og rikspolitikerne skryter over seg at Norge har det beste stedet for ytringsfrihet. Men sannheten er jo at vi ikke er håret bedre enn pol pot systemene som dagens statsfeminister jublet over på 70-tallet. Tenk det.

De liker å fortelle eventyr i beste sendetid, lyve så de søte små blir hjernevasket til å tro på deres eventyr.
Her hjemme sletter avisene det minste avvik i hva som tålereres, i ytringsfrihetens navn. Joda, det er snille pol pot systemer høyst oppegående i Norge. Flere av riksavisene har ikke til hensikt å fortelle folket om hva som egentlig foregår inne på Stortinget, til eksempel. At våre rikspolitikere premieres med jobber i utlandet etter å ha forrådt sitt eget folk er jo ganske avslørende og "gro"-teskt. Hva er det denne "klubben" enverden.no egentlig driver på med? Hvor minivenstre i Norge også figurerer. Tenk det dere, Venstre fikk makt ved å prostituere seg med AP, det er til å spy av!

Nei, våre folkevalgte skulle vært byttet ut for mange, mange år siden, og da mener jeg nøyaktig i 1968, før de opprettet den korrupte organisasjonen, Europabevegelsens Stortingsgruppe på Stortinget, tenk det.

Egentlig skulle riksavisene ha skrevet om dette hver dag derpå- for at dette skulle stoppes. Men de gjorde det ikke. Hvorfor? Fordi ytringsfriheten ble kjøpt opp av Europabevegelsen, gjennom at våre skattepenger ble gitt til å støtte disse rottene som lot seg kjøpe til taushet, vår presse. Derfor har vi ikke hatt ytringsfrihet her i landet etter den 7. mai 1969, da ble denne pressestøtten innført. Dette er grunnen til at vi skulle hatt flere revolusjoner om pressen vår var våken og oppegående. For avisa Tromsø sin del utgjør denne støtten ca 8-9 millioner pr år.

Nå skjønner dere sikkert hvorfor pressen ble steinet og banket gule og blåe i Egypt. Det er akkurat den samme forvregningen som foregår der. En tro blåkopi. Og jeg undrer meg over at det ikke har vært Egyptiske tilstander i Norge for lenge, lenge siden. Brød og sirkus, snart er det ikke mer sirkus å få....
Ballaklava
 

Re: Har v i ytringsfrihet i Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Tor Mai 17, 2012 3:30 pm

Ny pressestøtte, en skjult form for korrupsjon.

Pressestøtte med forventning om lojalitet.


Fredag 06.04.2012
Når politikerne ønsker å gi bort penger til noen, da gjør de dette kun for å få en gjenytelse. Når Anniken Huitfeldt "på død og liv" vil dele ut penger til "utvalgte" nettaviser, da bør det ringe en bjelle for de fleste av oss.

Det er åpenbart at hun med dette ønsker å skaffe seg lojalitet i form av at redaktørene skal frastå å trykke innhold som inneholder kritikk av APs politikk.

Siden hun selv kan bestemme hvem som skal motta den årlige pengegaven, diskrimineres de som ikke får slik pengestøtte, og for disse kan de være vanskelig i konkurere med dem som får støtten.

Det er heller ikke stort annet denne AP-regjeringen har gjort de siste årene enn å dele ut penger til sine egne lojale. Pressestøtten blir da en fordekt form for korrupsjon, der målet er å snikinnføre politisk sensur av kritikk mot AP.

Det at ikke alle nettavisene får lik obligatorisk støtte, er en grenseløs politisk frekkhet, og en ordning som undergraver ytringsfriheten, samfunnsåpenhet og demokrati. Det synes som om AP har vedtatt en regel for internt bruk, som sier at åpenhet og ærlighet i politikken har ingen verdi.

Det er kun de å kunne kontrollere flest mennesker og bli beskyttet mot kritikk, som har verdi.

http://www.abcnyheter.no/meninger/borge ... korrupsjon
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Har v i ytringsfrihet i Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 02, 2016 8:31 am

Amund Garfors,
Trålvn. 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206
MILLIARDENE RULLER OG POLITIKERNE ER TAUSE OG FEIGE.
En veit snart ikke om politikere og myndigheter har gått fra alt som heter vett og forstand? Men heldigvis har vi noen som passer på. Og derfor vil jeg gi full honnør til SSB og Finansavisen som kommer med tallene som vi har etterspurt i årevis. Der denne svada om det ”fargerike fellesskap” endelig er gjennomskuet, som den løgn og det bedraget det alltid har vært!
Nå sier finansdepartementet at innvandring ikke handler om penger og lønnsomhet! ”Vi tar ikke imot asylsøkere fordi det lønner seg, men fordi vi har forpliktelser i det internasjonale samfunnet, og overfor mennesker som trenger beskyttelse,” skriver statssekretær Hilde Singsaas i Finansdepartementet i en e-post.
Kan jeg få spørre denne Hilde Singsaas hvilke forpliktelser Norge har for resten av verden? Hvem som har skrevet under på de papirene, og om det er satt noe tak på disse hordene som tar seg inn i landet vårt? Ser ikke våre politikere at det er vi nordmenn som snart vil trenge beskyttelse mot dette galehuset de har sluppet løs på landet vårt?
Vi har i dag grupper i Norge som koster og vil koste oss vanvittige summer framover. Grupper som aldri har bidratt til vår velferd, og som heller aldri vil gjøre det! Vi går mot et økonomisk ragnarok som vi aldri tidligere har sett. Og jeg kan opplyse at tallene SSB kommer med er meget urovekkende, der påløpte og framtidige nettokostnader ved ikke-vestlige innvandrere og deres barn, som befinner seg i Norge, beregnes til 1200 milliarder kroner. Dette er tall som vil føre til at norsk økonomi før eller seinere knekker sammen, og vi blir trolig nødt til å rømme herfra. Samtidig som jeg kan minne om at det finnes ikke ett eksempel i hele verden på fleretniske, flerreligiøse eller flerkulturelle samfunn som er velferdssamfunn i vår forståelse av det begrepet!

Ankenes, 24.04.13. Amund Garfors


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Nov 02, 2016 8:31 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Har vi Ytringsfrihet i Norge?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest