Hvem er Stortinget i Norge?

Jeg har lagt inn en spamsperre pga spam motorene. Det medfører at du som ønsker å poste her må lese dette før du kan poste noe. Viktig info vedrørende spam sperren og hvordan du skal gjøre det.

Site Adm
Forumregler
All postings must be granted by the Administrator, this can for sure be the reason that your post not is visible. Porn or other spam, pirate sofware, will be ignored automatic.

Jeg har lagt inn en spamsperre pga spam motorene. Det medfører at du som ønsker å poste her må lese her før du kan poste noe.
Admin

Hvem er Stortinget i Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Man Mar 06, 2017 7:54 am

De fleste folk er blitt lurt opp i stry når det kommer til hvem og hva stortinget er.

I Donald Duck så må man huske å lese alt med liten skrift, ser dere? Men her er det motsatt dere- les det med stor skrift nøye- fordi der er sannheten om hva som egentlig foregår på tinget- hvor vi trodde ærlige mennesker hadde tilhold.
De fleste forstår ikke hvordan vi har en Russisk Føderasjon på stortinget. Som er blitt styrt i skyggene helt siden 1940.
De forstår ikke at Europabevegelsens stortingsgruppe er et russisk makt kartell som egentlig vanstyrer vårt land.
BLE DU LURT AV fhv Stm Jens Stoltenbergs massemord på Utøya?


1. Mange tror på løgnen om at Norge har et demokrati.
2. De færreste har fått viten om at Stortinget vårt ble kuppet i 1940, den 10. Januar.
3. Regjeringen i Norge er i beste fall selv klar over at de sitter på flere mord og bedrag mot det norske folket.
4. Det er bare et tidsspørsmål innen Erna S i Høyre må kaste kortene og bli kastet i kasjotten, jfr drapene på Utøya 2011.

5. Vi har i dag fått meget god dokumentasjon på at flesteparten av AP politikere med makt har tjent en fremmed makt i mange år, som KGB agenter, ergo landsforrædere. Einar G. var KGB agent Jan. Dermed må hele Einar G plass omdøpes til Einar landssvikeren G plass. Slik blir det nå fremover i stor skala innen AP spesielt. Men det er flere lik i skapet.

6. Mange nordmenn er blitt løyet huden full av disse politikerne, hvem er disse verste? Her ser du navnene på dem.
Vi kan begynne med fhv stm Chr Michelsen, som huserte et harem av jesuitter i sitt husvære. Jesuittene er mordere, og har INGEN adgang til Kongeriket Norge. Og denne Chr Michelsen er en av de første svikerne på min liste. Men listen er laaang. Her er begynnelsen på denne listen.

7. Einar Gerhardsen, Terje Wold, Jens Christian Hauge, Andreas Schei - Karl Evang, Gudmund Harlem, Stein Rognlien, Trond Dolva, Ingelin Killengreen, Per Tressett, Bjarne Lindstrøm, Eivind Reiten, Kaci Kullman Five, Morten WetIand, Jonas Gahr Støre, Hans Brattestå, Stein Kåre Kristiansen.


8. Gro H Brundtland, Jens Stoltenberg, Paal Berg.
De fleste i departementene. Husk fhv stm Einar Gerhardsen benådet quislingene som var dømt til lange fengselsstraffer og det var fordi de hadde jobbet i Quislings regjering under okkupasjonen. Disse fikk seg toppjobber i departementene, mens Krigsseilerne ikke fikk noe hjelp av Einar Gerhardsen, som hadde lovet dem det- hvis de bare stemte på han som ny statsminister i 1946.

Og samtlige som var/er med i En Verden.no

9. Høyesterett og embetet som utnevner dommere.
Samtlige dommere.

10. Forsvarsstaben, PST og Politidirektoratet.
Politistaben og spesielt juss seksjonen.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Mar 06, 2017 7:54 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2042
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord

Gå til Informasjon, les før du poster

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest