Russland kommer til å gå langt

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

Russland kommer til å gå langt

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tir Mar 20, 2012 9:23 am

Norulv Øvrebotten
Russland kommer til å gå langt

Jeg har skrevet flere ganger at Russland kommer til å gå langt for å redde dagens regjering, storting og det etablerte systemet som effektivt er kontrollert fra skyggene siden 1930-tallet i Norge.
De skutte ungdommene på Utøya kan fort bli glemt når den norske befolkningen må betale langt høyere priser for å beholde sine politikere. Følgen av spillet i det negative rom er alltid absurde.


http://www.dagbladet.no/2012/03/15/nyhe ... /20701099/

Hercules-fly på vei fra Norge til Sverige savnet
http://www.dagbladet.no
Det bekrefter hovedredningssentralen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Norulv Øvrebotten

‎"Godt synkronisert"

"Også justisministeren var godt synkronisert," sa reporteren i Dagsrevyen syrlig i kveld. Da han bemerket at justisminister Grete Faremo sto klar til å følge opp sin partikollega Øystein Mælands vurdering av hva som er vurdert før. På akkurat denne dagen, til akkurat dette tidspunktet.

Når en evaluering går gjennom et mellomnivå som kalles midlertidig, og spesielt når denne vurderingen blir ledet av en høytstående frimurer som gjør hva han får beskjed om til enhver tid, skal du lukte narrespill fra de hemmelige russiske tjenestene i Norge på lang avstand. Bedrag lappes på bedrag.

Her ble også bedrag et sted benyttet for å kamuflere en planlagt hendelse et annet sted noen timer fram i tid. Smart.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8036372

Faremo: – Ikke godt nok beredt
http://www.nrk.no
NYDALEN (NRK) Som øverste sjef for politi og beredskap i Norge, beklager justisminister Grete Faremo (Ap) at gjerningsmannen ikke ble pågrepet tidligere.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norulv Øvrebotten Våren 2010

Nå vet ikke jeg hva som er hendt med det norske militærflyet, men en slik hendelse var ventet innenfor den konteksten som jeg har identifisert.

I Polen våren 2010 var det ifølge vestlig etterretning blant annet falske radiosignaler som ble benyttet da flyet med presidenten og 95 andre mennesker fra den polske eliten ble styrtet ved Smolensk på vei til en markering av Stalins drap av 22 000 intellektuelle i Katyn-skogene i 1940. De ble alle skutt i hodet av Stalins bødler som sto i slakterfrakk og skjøt mennesker i flere uker.

Intelligens i andre nasjoner blir om nødvendig fjernet med ethvert middel. Hvis den truer russiske sikkerhetsinteresser.

Moskva dyrker systematisk middelmådigheten i andre lands politikk. Da som nå. Ingen er så trygg som politikere på Stortinget i Norge. Nasjonalforsamlingen vår trenger ikke vakthold overhodet.

En minnemarkering med løfte om forbrødring var honningen som ble benyttet til å lure den polske presidenten i en felle og drepe kremen av den polske eliten nok en gang. I april 2010. Ondskap har slike følger. De fleste vestlige ledere hadde egeninteresse av å kamuflere hva som virkelig var hendt.

President Barack Obama spilte golf da den polske presidenten ble begravd.

http://news.sky.com/home/world-news/article/15598482
Polish President Killed In Plane Crash
news.sky.com
Poles wept in the streets after a plane crash claimed the lives of President Lech Kaczynski, his wife and senior military figures.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norulv Øvrebotten

Bør pågripes før flere liv går tapt

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks ... 2JCUxHbQ2w
Barth Eide: Fem norske offiserer døde i flystyrt
http://www.aftenposten.no
Forsvarsminister Espen Barth Eide bekrefter at fem norske offiserer døde i en flystyrt i fjellene mellom Kiruna og norskegrensen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norulv Øvrebotten
Følgen av bedrag
Sjefen sto som en påle, politimesterne vaklet" er overskriften nå i kveld på førstesiden i Russlands beste avis i Norge, Aftenposten.
For dem som ønsker det, er det lett å la seg bedra. Etablerte norske medier beviser denne menneskelige svakheten hver dag.

Hvis politimestrene i dag fremsto som ubekvemme sammen med en sivilist i en gullbeslått uniform som han ikke har noe forutsetninger for å ha, kommer det ikke bare av at uniform og menneske ikke passer sammen, men mest fordi disse profesjonelle politifolkene forstår hva som i virkeligheten skjer i Norge. Øystein Mæland er mer en født forfører.
Han står som en påle selv om andre vakler.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks ... 2JRDhHbQ2w

"Suksess er maktens eneste målestokk. Slik er det bare. De som mener noe annet, lurer seg selv"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Norulv Øvrebotten

To av de beste flygerne i Norge

Også det polske presidentflyet hadde de beste flygerne i landet.
Det hjalp ikke i 2010.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10079151

Forsvarssjefen: - To av de beste flyverne i Norge - VG Nett om Forsvaret
http://www.vg.no

‎(VG Nett) Forsvarssjef Harald Sunde har flydd med Truls Ørpen og Ståle Garberg
15. mars kl. 22:55

Norulv Øvrebotten

Den russiske versjonen

Med dagens regjering i Norge vil du aldri få en sann forklaring på noen alvorlige hendelser av denne art. Her er den russiske versjonen av hva som skjedde i Smolensk i 2010.

Noe av det samme opplegget er hva som bruker å bli fulgt i Norge. Terroren 22. juli 2011 og alt bedraget før og etter, følger samme oppskriften som ble benyttet til å korrigere maktforholdene i Polen i samsvar med russiske ønsker og krav for to år siden.
De to beste flygerne i Polen var blant de dårligste i verden. Det er som regel slik det blir til slutt når alt blir snudd opp ned.
Norulv Øvrebotten
 

Fra Arabisk til vestlig vår

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Man Mar 07, 2016 7:29 am

Fra arabisk til vestlig vår

Det amerikanske folket er allerede i kraftig bevegelse og støtter opp om presidentkandidater som er mot hele maktsystemet i Washington D.C, og hva som skjer når amerikanerne oppdager at de også er styrt av puppets for Kreml, kan du bare tenke deg til.

I USA er det legitimt å ha våpen for å kunne forsvare seg mot overgrep fra egen regjering. I Norge er til og med offiserer i hæren blitt avvæpnet, så redd er den russiskstøttet makteliten i Oslo for at spillet skal ta slutt.

Å beholde Norge og redde marionettene i Oslo tror jeg er mulig for Vladimir Putin, men å redde president Barack Obama og de andre marionettene i Washington D.C. fra 325 millioner sinte og bevæpnede amerikanere blir verre. Langt verre blir det.

Norulv Øvrebotten
 

Falskt i ett, falsk i alt- oktober 2016

UNREAD_POST BmOnline » Fre Jul 21, 2017 7:10 am

Norulv Øvrebotten
26. oktober kl. 23:39 ·

Russland skjuler og befester makten i Vesten med en omgang kald krig


Hvorfor ble Jens Stoltenberg fra Norge plassert som generalsekretær i NATO?

Det får vi svar på i disse dager når Jens Stoltenberg fremstår som en fiende av Russland og medvirker til å skape en illusjon om en ny kald krig mellom øst og vest. Med stadig større spenning.


Vladimir Putin er gammel offiser i KGB, og bedragmetodene derfra kjenner jeg godt. Nye generasjoner blir imidlertid lurt like lett som gamle. Av klassiske kommunistiske knep.

Målet fra Kreml er at du skal oppfatte situasjonen i en falsk kontekst og ikke den sanne, som er at president Putin har den virkelige makten i de vestlige vasallstatene. Både i Europa og Amerika.
Noe Kreml har hatt siden Stalins tid, da vestlige stater ble doblet og slik frekt stjålet fra de respektive nasjonale befolkninger.

Det var Josef Stalin som indirekte satte i gang den kalde krigen i 1946, og bak denne smarte masken av spenning og opprustning mellom øst og vest, kunne han med KGB i det stille benytte femtekolonner og erobre vestlige nasjoner innenfra og bygge ut og befeste den fordekte makten overalt.


For hver generasjon som døde ut, forsvant stadig mer av klassiske vestlige verdier, og det er ikke tilfeldig at gjennom en ny omgang med glitrende strategisk bedrag fra øst gjennom et kvart århundre, sitter USA på åttende året med en gammel kommunist og profesjonell bedrager som president.

Barack Obama benytter til og med KGBs gamle teknikker innen bedrag mot eget folk. Slik jeg har identifisert dem.

Når Jens Stoltenberg begår massemord mot egen befolkning i en falsk flaggoperasjon for indirekte å styrke Russlands fordekte herredømme i Norge med underliggende mafiasystem, belønner Barack Obama, en annen marionett, ham med generalsekretærstillingen i NATO.

For kontinuerlig å lure Vestens befolkning på vegne av Kreml. Slik at reelle maktforhold blir enda mer kamuflert.

Alt henger sammen med alt. Ingenting er som det ser ut til ved første blikk i denne bransjen.


Konspirasjon er navnet som de hemmelige russiske tjenestene selv benytter på faget. Hva du ser for tiden er dyktig håndverk innen konspirasjon, og Kreml kan iscenesatte alt som følge av å være på begge sider av konflikter mellom øst og vest, slik de blir illudert på overflaten.

Handlingsmønsteret fra Putin er at han snur bunken fra slue Josef Stalin og andre sentrale ledere i Sovjetunionen og kommer med gamle knep i nye og sofistikerte innpakninger. På overflaten finner du alltid flere lag med maskirovka, og disse lagene kan være motstridende i den hensikt å lure alle og enhver.


President Vladimir Putin er flink, men så har han da også en flokk lydige marionetter i de vestlige vasallstatene sine som til og med medvirker til å drepe og bedra egen befolkning hvis han ønsker det.

For å befeste fordekt russisk herredømme gjennom dobbelstatene som Josef Stalin så utspekulert begynte å bygge opp i Vesten allerede i mellomkrigstiden.

Både 22/7 i Norge og 9/11 i USA er slike bedragoperasjoner for smart og indirekte å befeste det reelle russiske herredømmet. Begge steder.

Ingen kan falske flaggoperasjoner bedre enn de hemmelige russiske tjenestene i samarbeid med sine vestlige dødsskvadroner og mafiaadvokater.

Under krigen var tyske generaler forskrekket over at Stalin og hans militære ledere kunne ofre hele brigader og egne generaler i narrespill mot de tyske styrkene. Så antall liv betyr ingenting.

Å dra i gang kald krig nummer to er en reprise fra tiden mellom 1946 og 1989, og det underliggende målet er akkurat det samme. Nemlig å bygge ut og befeste den skjulte makten innen det nå store og godt kamuflerte russiske imperiet som strekker seg over flere kontinenter. Etter dyktig arbeid fra skyggene og ellers i mange generasjoner.


Den stadig større flokken av lykkelige slaver i vest er frihetens største fiende.


Friheten er derfor tapt for alltid i Vesten.


Friheten kommer aldri igjen. Slik våre forfedre kjente den.

Ikke under noen omstendighet. Statene er større og mer inngripende i menneskers liv enn noensinne.

Det du ser nå på alle bauer og kanter er velkjente kommunistiske oppvisninger av illusjoner og Potemkins kulisser, som skal lure deg til å slutte helt feil om de virkelige maktforholdene. Ikke minst globalt.


Først den dagen befolkningene i vestlige land gjør opprør mot Kremls marionetter for å gjenvinne nasjonal og personlig frihet, oppstår det reell spenning og fare.

Før den tid kan du bare ta det med ro.

For hva du er vitne til om dagen er bare enda flere narrespill for å lure deg og resten av verden.


Marionetter i USA og Europa er veldig opptatt av å kjøre slike narrespill for tiden. Sammen med den alltid maskerte føydalherren Vladimir Putin.

Det ene bedraget lappes derfor over det andre. For å lure og skremme.


Vestlige ledere på begge sider av Atlanterhavet frykter aller mest å bli gjennomskuet, så dette behagelige systemet for eliten i de vestlige hovedstedene skulle bli truet på noen måte. Da ville helvete være løs.

Så falskspillene mot egne folk i Vesten vil fortsette? Blant annet i Amerika. Der muligheten for opprør er størst.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2253
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

It's the Money, Stupid – Følg pengene og ikke fiksjonene

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Lør Mar 07, 2020 10:17 pm

Norulv Øvrebotten
It's the Money, Stupid – Følg pengene og ikke fiksjonene

Den organiserte kriminaliteten internasjonalt finner stadig på nye fiksjoner som kan brukes til å tappe norsk statskasse og oljefond med.

Jens Stoltenberg som statsminister røvet statskassen for Kjell Inge Røkke i en rekke år med KGBs nå identifiserte narrespill.

Ikke bare i utallige refinansieringer som Røkke og russisk mafia trengte for å styrke Kremls kontroll over norsk olje og gass, både når det gjaldt forsyningsindustrien og senere selve oljeutvinningen.

Gjenfangst av CO2 i det såkalte "Månelandingsprosjektet" til Jens Stoltenberg, hadde kun som virkelig formål å fylle opp lommene til Kjell Inge Røkke og russisk mafia med penger fra statskassen.

Det gikk da med nærmere ti milliarder kroner til det røveriet av statskassen som var basert på rene fiksjoner. Tull og tøys.

Stortingspresident for Høyre, advokat og frimurer Olemic Thommessen satte helt på egenhånd i gang et stort byggeprosjekt på Stortinget som endte i et milliardsluk av overskridelser som kun gikk til den organiserte kriminaliteten. Igjen var statskassen målet.

Begrunnelsen var latterlig. At Stortinget skulle ha behov for å forbedre den fysiske postombæringen i en tid hvor post stort sett går elektronisk, var et latterlig påskudd. Det gjorde likevel nytten for de kriminelle. Milliardene rullet inn.

Folk kan fortvile over hvor dumme politikere vi har som tror på at verden står foran en klimakatastrofe, men det er penger og intet annet som det dreier seg om, og en doblet stat under russisk herredømme må finne på stadig nye fiksjoner for å røve statskassen på falskt grunnlag for den internasjonale organiserte kriminaliteten.

Hvor særlig FN blir brukt til å hvitvaske penger til russiskstyrte oligarker.

EU og FN er begge gjennomsyret av korrupsjon og kriminalitet, og stadig nye overambisiøse unge menn og kvinner fra Norge, uten altfor mye i hodet, og som tror på julenissen om de må, fronter hele tiden slike enorme røvertokter fra russisk mafia i den norske statskassen og oljefondet.

Alt er bare tull fra ende til annen, selvsagt, men de virkelige følgene er astronomiske beløp fra rike Norge til den internasjonale kriminaliteten som alle norske forvaltningsorganer, medregnet Riksrevisjonen, pluss lov og rett, er kapslet inn i og har vært det i generasjoner.

Følg pengene. Ikke fiksjonene.

Dette er ikke politikk, men kriminalitet.
Norulv Øvrebotten
 


Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron