Smart terror, maskerte drap og bedrag går igjen

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

Smart terror, maskerte drap og bedrag går igjen

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tor Aug 27, 2015 8:50 pm

25 August-2015.

Norulv Øvrebotten:
Smart terror, maskerte drap og bedrag går igjen

"293 vergeløse mennesker, mange kvinner og barn, drept, og hele 650 andre like vergeløse mennesker skadet i Russland, som følge en rekke bombeangrep mot hjemmene deres fra egen statsmakt, mens de sov om natten, slik du nevner, er et ganske høyt tall. Dette var likevel fasiten etter at Vladimir Putin skulle bli den sterke mann i Russland på denne indirekte måten. I 1999. Befolkningen ellers ble lurt trill rundt og Vladimir Putin ble president. Det er han nå også - i 2015.

Hensikten helliger middelet. Alltid.


Du dreper dine venner for å styrke deg selv og venner. Det er kontradiksjonen av et prinsipp som ligger til grunn i alle disse store operasjonene der terror og bedrag blir kombinert for indirekte maktutøvelse. Befolkningen blir lurt til å slutte opp om deg og dine.

22. juli 2011 var et gangsteropplegg i klassisk russisk stil med en lokkedue på toppen, og hvor altså målet om å befeste statsmakt på intelligent og brutalt vis, ble oppnådd indirekte. Statsminister Jens Stoltenberg og en rekke andre medvirkende nøkkelpersoner fulgte instrukser som de fikk forløpende fra mafiaadvokater. Jeg kjenner personlig hvordan det blir gjort.


Stoltenberg ble meget populær og det gamle systemet fra Stalins tid her til lands ble befestet. Den indirekte metode fra Russland virket like godt i Norge. De som ikke ser parallellen mellom Moskva i 1999 og Oslo og Utøya i 2011, er blinde.


11. september 2001 med om lag 3000 drepte i Amerika var det samme bedraget i prinsippet.

Med blant andre Hillary Clinton plassert som senator i New York samme året som en del av opplegget. For kontinuerlig å medvirke til å bedra den amerikanske befolkningen i saksbehandlingen av terroren etter angrepet.

Igjen var det virkelige målet å indirekte befeste fordekt russisk statsmakt. Som i Norge i 2011.


Alt det andre var maskering. Absolutt alt. Følgene ikke minst.

USA med allierte som Storbritannia, Norge og andre vestlige land, har ført en krig på falskt grunnlag i fjorten år nå.


I Afghanistan, Irak og verden ellers. Alt har vært cover-up. Når du kjenner den kommunistiske fremgangsmåten, kan du lett slutte deg til det ut fra det identifiserte teoretiske grunnlaget for slike bedragoperasjoner.

Da vet du fra erfaringer med andre narrespill- at illusjoner også blir illusjoner, men når omverden blir lurt til å handle på grunnlag av dem, skapes følger som er virkelige, pga av bedrag.

Sannheten er alltid den stikk motsatte av hva den umiddelbart blir oppfattet som, når virkeligheten blir til som følge av de gamle kommunistiske bedragmetodene fra Stalins tid.


USAs erklærte "Operation Enduring Freedom" fra 2001 er for 320 millioner amerikanere blitt til "Operation Enduring Slavery". Med andre ord er det faktiske utfallet det stikk motsatte av det erklærte målet.

Logikken i et slikt negativt løp er at alt går fra vondt til verre. Hele tiden. Du får en sløyfe av hendelser som biter hverandre i halen og gir store utslag. Fenomenet er velkjent blant analytikere.


Jo mer krig på falskt grunnlag, desto mindre frihet og mer slaveri.


Slik er det også blitt. Amerikanerne drukner blant annet i svulmende gjeld og byråkrati på alle bauer og kanter. De er mer ufrie enn noensinne. Mellomklassen forsvinner og ender opp hos de fattige. Landets infrastruktur er til nedfalls.

For å få Hillary Clinton valgt som senator for New York før den kommunistiske kombinasjonen av terror og bedrag ble satt ut i livet 11. september 2001, var det nødvendig å drepe sønnen til tidligere president John F. Kennedy, John Fitzgerald Kennedy jr.

Han var folkelig, populær og vurderte seriøst å stille til valg til dette senatorembetet fra New York. Hillary Clinton hadde ingen mulighet til å komme seg forbi ham
. Hvis han stilte.

Så da trådte "Guds hånd" til som den ofte har gjort for Hillary og Bill Clinton. Likene ligger strødd etter dem fra Little Rock i Arkansas til Washington D.C.

Sovjetiske KGB og russiske FSB har hatt mer enn nok å gjøre med å rydde opp og klarere banen for dem. I alle disse årene. Dødsskvadronen i Norge måtte ofte ta en tur over dammen også, så vidt jeg har erfart. I slike ærend.


John Kennedy Jr. omkom i en beleilig flyulykke i juli 1999 sammen med kona og hennes søster. Så da var veien ryddet for Hillary.
Som hadde erklært sitt kandidatur to uker før hans mystiske død. Hillary Clinton gjorde som hun ble instruert til på forhånd. Dette er koordinert mafiaarbeid, og rekkefølgen av slike hendelser er ikke tilfeldig.


Hillary Clinton hadde kommet utenfra og benyttet mer enn de spisse albuene for å komme seg fram i Kennedys hjemby - New York. På hans bekostning.
Noe som irriterte Kennedy Jr. sterkt. I ettertid er det blitt fremstilt som om at Kennedy bøyde seg lojalt for partikollegaens vilje, og ikke tok kampen opp. Hans skjebne tyder på noe annet.

Maktens forbannelse innhentet også dette medlemmet av familien Kennedy. Denne familien var for selvstendig for Moskva. Den var også begynt å forstå for mye.

Den talentfulle og begavede sønnen til JFK hadde tidligere gjort suksess som sjefredaktør for sitt eget magasin "George" - som inneholdt stoff om politikk og livsstil. Kennedy Jr. var utdannet jurist og etterforsket også grundig mordet på faren i 1963.

Navnet "George" på magasinet hans oppfattet innvidde som et hint til farens mordere, som også Kennedy Jr. åpenbart fant ut var et team fra CIA som ble ledet av senere president George H. W. Bush (USAs 41. president fra 1989 til 1993).

Mine analyser på bakgrunn av å ha identifisert de smarte kommunistiske bedragmetodene, konkluderer med at Stalin indirekte grunnla både CIA og NATO mot seg selv, etter fordekt å ha doblet statsmakten i USA allerede under president Franklin D. Roosevelt under krigen. Det var følgen av å være alliert med Stalin mot Hitler.

Fikk venstresiden og Stalins agenter ene fingeren, tok de hele hånden. Roosevelts politikk før krigen var sosialistisk. Drømmen om himmelen på jorden levde sterkt også i USA på 30-tallet, så Stalin hadde en naiv femtekolonne å spille på, og de hemmelige tjenestene hans trivdes som fisken i vannet i president Roosevelts administrasjon. Agenter ble rekruttert i fleng.

USA tapte verdenskrigen så det sang og ble skrittvis transformert til en maskert vasallstat. Da hjalp det ikke mye med seier over Tyskland og Japan underveis mot eget tap i den fordekte krigen som Sovjetunionen samtidig førte mot Amerika. Det sto bare én seierherre igjen på valen noen år etter verdenskrigens slutt: Det var Josef Stalin. Tapere var Mussoloni, Hitler, Hirohito, Churchill og Roosevelt. Omtrent i den rekkefølgen.

Sovjetunionen som venn skjulte USAs største fiende og erobrer fra innsiden.

Stalin benyttet kontradiksjoner som hemmelig våpen. Han kriget både mot fiender og allierte til samme tid. Forskjellen var at det mot venner skjedde bare fordekt. En slik asiatisk fremgangsmåte er helt fremmed for vestlig tenkning. Så ikke noe forsvar blir satt opp og krigen er desto mer effektiv,

Den kalde krigen ble i stor grad maskirovka for å skjule at seieren var gått til øst før den begynte. Det er en lang prosess for en pytonslange å slynge seg rundt byttet og kvele det. I tillegg skal byttet fordøyes.

Josef Stalin var et strategisk geni med den russiske bondens jordnære sluhet. Han anså mennesker - høye og lave - som husdyr under seg, handlet under den opphøyde forutsetning og tenkte stort og grenseløst. For å si det mildt.

USAs ledelse var bemannet med amatører i forhold. Kretsen rund Roosevelt kalte lenge et av de største monster som verden har sett for onkel Joe. Stalin var som en av familien. For president Roosevelt. Som selv i ettertid er fremstilt som en stor helt i Amerika, selv om sannheten er at han førte egen befolkning bak lyset i viktige forhold og var omringet av agenter for Stalin. Roosevelt ble til slutt en stråmann for Moskva. Så innkapslet av Stalins folk var han.

Stalin ble nominert til Nobels fredspris både i 1945 og 1948, men marionettene hans i Norge kunne ikke gi ham den uten å kompromittere seg selv og Moksva. Den sjansen kunne ikke Stalin ta.

President Franklin D. Roosevelt døde under mystiske omstendigheter, mens han var alene sammen med en attraktiv russisk kvinne fra Stalins hemmelige tjenester NKVD, i april 1945 - en måned før Tyskland kapitulerte. Det var et beleilig tidspunkt å skifte leder i USA på. For Josef Stalin. Ut med nr. 1, inn med nr. 2. Stalin grafset til seg i Europa. Ingen kunne stanse ham. Verken i dagslys eller i mørket.

At Josef Stalins mål om verdensherredømme også omfattet Amerika, begynte ikke å synke inn før det var for sent.

KGB satt fra begynnelsen av i 1947 med kontrollen over CIA, som selvsagt ble doblet, så de virkelige herrene ikke var synlige, og sovjetrusserne kunne blant annet benytte CIA til å skifte ut nr. 1 med nr. 2 i USA på brutalt vis i 1963. Noe som går igjen som et mønster når de hemmelige russiske tjenestene skifter mellomledere rundt om i imperiet med kupp - enten det skjer med eller uten drap. Det samme som i USA i 1963 skjedde i Sverige i 1986.

Virkeligheten er langt mer spektakulær enn hva du kan forstille deg i fantasien. Når den blir skapt med kommunistiske kontradiksjoner og politiske gangstere. Fra skyggene.

John Fitzgerald Kennedy jr. - også kjent som John-John og JFK jr. - ble ikke senator for delstaten New York som planen var. Han ble et lik som faren bare 38 år gammel. Hillary Clinton derimot ble det. Hun var senator for New York fra 2001 til 2009. Senere ble Hillary Clinton utenriksminister og nå vil hun også bli president i Amerika. Med rette hjelpen blir hun vel det.

Perfekte slaver tror de er frie."

Remembering JFK Jr., 15 years after his death
CNN's Anderson Cooper looks back at the plane crash that killed John F. Kennedy Jr. and two others on July 16, 1999.Kommentar bmo:
Hvis Hillary blir president i USA, da er det den siste som kommer. Og med henne kommer djevelen til makten for alvor.
Det neste som skjer- er at atombomben blir sendt fra uventet hold...

https://www.youtube.com/watch?v=MsWt7Fl9BIs
Norulv Øvrebotten
 

Re: Smart terror, maskerte drap og bedrag går igjen

UNREAD_POST BmOnline » Tor Nov 16, 2017 8:57 am

Norulv Øvrebotten

Et falskt flagg kan skjule så mangt

Her i Norge hadde det falske flagget Anders Behring Breivik hår på hodet samme dagen som han var langt eldre og skallet. Et helikopter fra NRK var på Utøya før politiet kom fram 22. juli 2011 og tok dette bildet fra åstedet. Sju lik av barn og ungdommer ligger rundt denne mannen.

Det var altså flere mordere på Utøya, slik en rekke vitner også fortalte, men befolkningen er blitt lurt og hjernevasket til å tro at ABB var alene. I langt over fire år nå. Det var han slett ikke.

Narrespillet i Paris er snekret sammen over mye av den samme doble, kommunistiske lesten. Mens verden blir lurt til å forholde seg til det falske flagget som er IS, blir det virkelige målet om å befeste makt og gjennomføre unntakstilstand og andre tiltak som ellers ikke ville ha vært mulig uten terror, oppnådd indirekte.

Hele befolkninger blir lurt til indirekte å slutte opp om systemet som arrangerer denne sorten kombinasjoner av massedrap og kontinuerlig bedrag. Du skyter dine venner for å styrke deg selv og din venner, er den operative motsigelsen som går igjen.

http://www.dagbladet.no/.../terrorangre ... /17584395/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2354
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Loven som våpen mot dine politiske fiender og som forsvar

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jun 13, 2018 4:33 pm

Norulv Øvrebotten

Loven som våpen mot dine politiske fiender og som forsvar for dine venner

Jeg har lagt inn denne kommentaren til en artikkel på Resett.no om en begjæring om gjenopptakelse av politietterforskning fra en jente på den gang 16 år som mente seg voldtatt av olje- og energiminister Terje Søviknes i Fremskrittspartiet for 18 år siden:

"I Norge blir loven uansett ordlyd benyttet til å angripe politiske fiender og forsvare politiske venner, og politi, påtalemakt og dommerstand går latinamerikanske bananrepublikker i forrige århundre en høy gang i så måte. Dette vet alle som har hatt befatning med dette systemet i sensitive politiske saker.

Det var en skinnetterforskning mot Terje Søviknes som ble gjennomført sist gang. Det samme blir tilfelle nå. Dette er et helt dødfødt prosjekt og sikker henleggelse blir følgen uansett av en anmeldelse mot en olje- og energiminister som stort sett gjør hva makta vil.

Nordmenn er ikke alene om å miste tillit til alt som har med lov og rett å gjøre.

I USA stuper tilliten til både FBI, Justisdepartementet og domstolene for tiden. På grunn av deres politiske aktivisme bak paragrafene.

Slik er det stort sett i hele Vesten for tiden. Alt er blitt politikk."

https://resett.no/2018/06/13/begjaering ... -i-posten/
Begjæringen om ny Søviknes-etterforskning forsinket i posten
Påtalemyndigheten kommer tidligst til å behandle begjæringen om ny etterforskning mot Terje Søviknes til uka. Den har ennå ikke ankommet statsadvokaten. Saksmengden hos statsadvokaten i Buskerud, V…
resett.no
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2354
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Ikke mange offentlige ledere igjen i Norge

UNREAD_POST BmOnline » Ons Okt 24, 2018 6:22 am

Ikke mange offentlige ledere igjen i Norge etter medvirkning til massedrap på egen befolkning

I langt over sju år har ledere for staten kjørt et skittent spill mot eget folk som begynte med at statens hemmelige dødsskvadron fra Stay Behind i Forsvaret og tilhørende mannskap sprengte Oslo sentrum i lufta og drepte åtte mennesker, og deretter i et stort og godt planlagt angrep med en rekke skyttere, skjøt og slaktet ned og drepte 69 barn og ungdommer på Utøya og skadet 66 andre barn og ungdommer.

Det politiske målet ble oppnådd indirekte, slik som i andre bedragoperasjoner over samme lesten, hvor det drepes mange mennesker for deretter å spinne bedrag på dem med nå avslørte KGB-metoder som er benyttet på samme måte i nærmere 100 år og stadig blitt forbedret.

9/11 i USA er den mest kjente bedragoperasjonen hvor du finner akkurat samme teknikkene som i Norge innen kommunistisk bedrag og hvor det virkelige målet blir oppnådd middelbart og ikke umiddelbart, det vil si indirekte og ikke direkte.

22. juli i Norge er en forbrytelse som i seg selv og isolert, uansett sammenheng og mål, er så stor at det ikke skal være en eneste leder i det offentlige, og heller ikke i mediene, som alle har medvirket forsettlig til denne forbrytelsen mot menneskeheten i løpet av de siste sju årene, som ikke skal pågripes og settes i fengsel umiddelbart når nå sluttspillet og den totale avsløringen er i ferd med å komme.

Massedrap og terror mot eget folk fra staten og underliggende organer er ikke mulig å bagatellisere, selv om du vil se fantastiske forsøk på det også i tiden som kommer.

http://www.jostemikk.com/om-politiets-t ... -pa-utoya/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2354
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Loven som våpen mot dine politiske fiender og som forsva

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Søn Aug 02, 2020 6:28 am

Norulv Øvrebotten

Norge var med å åpne en ny rute for migranter fra Afrika over Middelhavet da Forsvaret bombet Libya sønder og sammen indirekte for Kreml i det store terroråret i 2011.

Krigen mot Libya i 2011 var et gedigent massedrap som setter 22. juli-angrepet fra den norske staten mot eget folk samme året i skyggen.

I alle fall når det kommer til antall drepte og de store dimensjonerne av slaktingen av vergeløse mennesker for indirekte politiske fomål gjennom terror.

Den norske staten var med på å drepe minst 250 000 mennesker i et vergeløst Libya for å importere et vern og fremtidig forsvar om seg selv og den doble staten fra øst, ved å etablere en helt ny rute over Middelahavet av muslimer og andre fra den tredje verden– til bruk som et terrorvåpen fra EU og doble stater i Europa mot egne befolkninger, mot oss nordmenn og andre folk i Europa.

Splitt og hersk har lenge vært opplegget fra den norske regjeringen, og fra underliggende mafiastrukturer av makt som til sjuende og sist gjennom labyrinter alltid er forankret i Kreml

En stor del av ofrene i Libya for den hemningsløse bombingen var barn og andre vergeløse mennesker.

Dette var ikke en krig egentlig, men et brutalt overfall bak en maske om å beskytte menneskerettigheter, og indirekte var den rabitate massedrepingen i måned etter måned vinteren og våren 2011, styrt gjennom Kremls doble stater i Vesten med bruk av nå avslørte kommunistiske bedragmetoder gjennom hele den lange bedragoperasjonen.

Denne forbrytelsen mot menneskeheten er lett å rulle opp når du kan det gamle kommunistiske spillet i det negative rom.

Dette terrorangrepet mot den libyske befolkningen var en bedragoperasjon som i helhet var fabrikkert i øst på strategisk nivå, og det underliggende reelle mål ble som vanlig oppnådd indirekte.

Derfor ble alt mulig i Libya bombet i grus.

Demningen mot de afrikanske horder ble sprengt i filler, og vi har alle sett den endeløse strømmen av grunnløse asylsøkere siden. I langt over ni år.

Denne strømmen av unge og sterke menn i våpenfør alder har ikke avtatt inn til Norge og andre land i Europa.

Det er slik EU og vestlige regjeringer som er i lomma på Kreml lager borgerkriger og blodig bytter ut eget folk.

Hensikten helliger middelet. Alltid.

Nordmenn lever i en drømmeverden, og da er det dømt til å bli ille.

I Norge er alt innen forsvar og sikkerhet, lov og rett, snudd mot egen etnisk befolkning.

Det finnes ingen ledere verken i politi, sikkerhetspoliti, militær etterretning eller Forsvaret generelt, som kommer til å forsvare eget folk.

Å være landsforræder, og uten personlig og faglig integritet, har vært et vilkår lenge for å bli ledere innen alle sikkerhetssystemer i Norge, og da inkluderer jeg også helsevesenet. Som brukes på sovjetisk vis mot opponenter av planene som er satt ut i livet.

Dette vet Pentagon.

Av hensyn til egen nasjonal sikkerhet på aller høyeste strategiske nivå, og det betyr den kjernefysiske avskrekkingen og beredskapen, kan ikke et fritt USA akseptere at Kreml fra dypet i en dobbel norsk stat fortsetter å sitte med den reelle kontrollen i Norge og begå svik kontinuerlig mot resten av Vesten generelt og USA spesielt. .

Mesteparten av det russiske arsenalet av atomvåpen som er rettet mot hjertet av Amerika, er å finne rett over den norske grensen i nord, på Kola-halvøya. Særlig på ubåter.

Å nedkjempe landsforræderne i politi og forsvar i Norge tar ikke lange tiden for US Marines.

En forutsetning for å forstå hendelser både i fortid og nåtid, er å sette dem inn i den rette og sanne settingen og konteksten.

Nettopp å identifisere den rette sammenhengen, konteksten, er hva vi innen vestlig etterretning hjelper dere med.

Gjennom analyser som blir gjort,på toppnivå.

Disse analysene blir nå publisert på Internett.

Da kan du forstå virkeligheten rundt deg langt bedre på egenhånd også.
Norulv Øvrebotten
 


Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron