Når den hemmelige verdenen av og til åpenbarer seg

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

Når den hemmelige verdenen av og til åpenbarer seg

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Søn Okt 11, 2015 8:18 am

Norulv Øvrebotten
8. september

Når den hemmelige verdenen av og til åpenbarer seg


Da kan det vise seg at terror er en falsk flagg operasjon for indirekte å lure deg til å slutte opp om et gammelt system under fremmed overherredømme. Slik som i Norge i 2011, den 22. juli.


Å jobbe med kontraetterretning og kontraspionasje betyr at mange ikke tror hva du forteller, men jeg kan forsikre deg om at virkeligheten i denne verdenen ofte overgår thrillere som bygger på fiksjoner. Der fantasien stopper, begynner virkeligheten:

"Just don’t expect civilians, normal people – especially academics, mainstream journalists, and nearly all “deep thinkers” – to believe you.""

"There is a good reason the Russian word for espionage activities, what Americans term “tradecraft,” is konspiratsiya. Those who have labored in counterintelligence know that agents provocateurs, fronts, and even false flags happen all the time, indeed they are unexceptional, bread-and-butter things on Planet CI.

Just don’t expect civilians, normal people – especially academics, mainstream journalists, and nearly all “deep thinkers” – to believe you. Yet every once in a while the secret world jumps into open view, and the reaction to the revelation can be anything from outright denial to speechless confusion."

"A good reminder that some things are not quite what they seem to be."

http://20committee.com/…/what-if-everything…/comment-page-1/

NB! Jeg er blitt manipulert etter å ha postet dette innlegget, og linken til den rette artikkelen er byttet ut med en annen link som går til til en irrelevant artikkel. Så klikk på linken ovenfor og ikke på artikkelen nedenfor som har tittelen "What If Everything You Know About Terrorism Is Wrong". Den rette kommentaren har tittelen "What if everything you know is wrong?" og riktig link finner du altså lenger oppe. Slik smart manipulasjon med å bytte ut linker er jeg blitt mye utsatt for.
What If Everything You Know About Terrorism Is Wrong?
One of the points I consistently try to get across in my writings and talks is that international terrorism is a good deal more complicated than most portrayals of…
20committee.com

Norulv Øvrebotten
Norulv Øvrebotten Når sannheten er motsatt av hva du tror den er

Gammel sak med ny aktualitet - her på norsk - til ettertanke for Norge siden 22. juli 2011: For ikke å snakke om siden 10. januar 1940 og fram til dags dato. Siden fremgangsmåten fra skyggene er den samme i dag som på Josef Stalins tid.

Nordmenn i flere generasjoner har stort sett trodd på en løgn om nasjonen som de har bodd og levd i. Hvis du kan benytte betegnelsen nasjon på hva som i virkeligheten i kjernen har vært en russisk konspirasjon.

Hele grunnlaget som er manipulert fram med kommunistiske teknikker innen bedrag, er alltid falskt. Alt du tror og handler ut fra er notorisk feil. Med store historiske følger. Noe som går igjen fra mikro til makronivå. I et utall av betydningsfulle forhold.

Det kan gå lang tid før sannheten kommer for dagen. Hvis den noensinne gjør det. 75 år tok det i Norge. I andre tilfeller litt kortere tid. I mellomtiden kan mye vondt være skjedd. På det falske grunnlaget:

"VOLDEN MÅ BESVARES MED MOTVOLD! Samme kveld som Ohnesorg ble drept sto den senere RAF-terroristen Gudrun Ensslin på talerstolen og skrek at den volden de akkurat hadde vært utsatt for, bare kunne besvares med motvold."

"DANNET ROTE ARME FRAKTION: Gudrun Ensslin dannet senere RAF sammen med Andreas Baader. De venstreekstreme ungdommene terroriserte Vest-Tyskland helt til landet ble oppløst i 1990. De gjorde seg skyldige i en rekke terroraksjoner og drap."

(Dagbladet 28. mai 2009)

http://www.dagbladet.no/.../bader.../st ... d/6423261/

Benno_Ohnesorg.jpg
Bildet viser Friederike Hausmann med den skadde medstudenten


SKUTT OG DREPT: Studenten Benno Ohnesorg (26) døde av skuddene fra den tyske politimannen Karl-Heinz Kurras. Han ble skutt da han forvillet seg inn i en bakgård i kaoset under en demonstrasjon i Berlin i juni 1967. Bildet viser Friederike Hausmann med den skadde medstudenten. Ohnesorg tilhørte ikke de aktive i studentbevegelsen og var mer opptatt av kristelig ungdomsarbeid. Drapet fikk fart på organiseringen av venstreradikal ungdom i Tyskland. Foto: Ullstein Bild
Fikk skylda for det tyske ungdomsopprøret
Politimannen som drepte en demonstrant var i virkeligheten spion for den østtyske etterretningstjenesten Stasi. Nå kan 81-åringen miste pensjonen.
Norulv Øvrebotten
 

Re: Når den hemmelige verdenen av og til åpenbarer seg

UNREAD_POST BmOnline » Ons Feb 10, 2016 9:26 am

Norulv Øvrebotten 17. oktober 19:35
Strategisk forståelse er viktig

Hvis du skal forstå hva som skjer i Europa og Amerika, samt i et nøkkelområde som Midtøsten, må du legge av deg alle konvensjonelle oppfatninger om både andre verdenskrig og den kalde krigen. Du må i hvert fall ikke tro at Vesten vant noen av disse krigene. Tyskland var etter krigen delt i det kommunistiske DDR, populært kalt Øst-Tyskland, og Vest-Tyskland, som på overflaten var forankret i vest.

De fleste tror at Tysklands samling skjedde på Vest-Tysklands premisser, men sannheten er den motsatte. Den politiske kontrollen fra Stasi over hver enkelt innbygger i Øst-Tyskland var større enn hva hemmelige tjenester hadde hatt før i noe annet land i verdenshistorien. Verken Stalin eller Hitler var i nærheten av en slik kontroll. Ingen politikere med fortid fra DDR kan du regne med ikke er viklet inn i det gamle nettverket som til sjuende og sist de hemmelige tjenestene i Moskva kontrollerer. Tyskland ble samlet, men den største nasjonen i Europa er langt fra selvstendig. Suvereniteten ble mistet for godt 8. mai 1945.

Vi som arbeidet med forsvars- og sikkerhetspolitikk på vestlig side under den kalde krigen, og som normalt sett skulle ha kommet ut som vinnere etter Berlin-murens fall i 1989 og i årene etterpå, kom som følge av kommunistisk bedrag ut som tapere, mens dem som tilsynelatende hadde tapt den kalde krigen, kom ut som vinnere, som følge av den samme fremgangsmåten fra skyggene. Alt ble snudd opp ned og befolkningene i både Europa og Amerika ble narret til å handle på dette falske grunnlaget. Vesten ble lurt trill rundt.

Derfor har Tyskland i dag en statsminister fra gamle DDR, og hun ansetter gamle folk fra Stasi mens hun lar yttergrensene for Schengen falle og ensidig går på tvers av alle avtaler og inviterer nærmest hvem som helst fra den tredje verden til å komme til Tyskland.

Det tyske folk har latt seg grundig lure. Stasi er Stasi og hvem som bestemmer over Stasi enten det er i Norge eller andre steder, er Russlands hemmelige tjenester. De indirekte følgene av det blir vi nå konfrontert med. I et nytt strategisk narrespill. Fremover vil bedragene komme tett. De vil bli lappet over hverandre fortløpende.
https://l.facebook.com/l/oAQFiOABoAQHPU ... innlegg%2F
Facebook ønsker å sensurere innvandringskritiske innlegg - Frieordwww.frieord.no

De to ble avslørt, da de trodde at mikrofonen var slått av og hadde en fortrolig samtale. Isteden gi...


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Feb 10, 2016 9:26 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2359
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron