DAB radio er Kgbs stutumradio, null dekning

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

DAB radio er Kgbs stutumradio, null dekning

UNREAD_POST BmOnline » Man Nov 28, 2016 11:24 am

Norulv Øvrebotten

Når noe er ubegripelig, legg inn Russland i bildet og forstå

NRK har i dag som sjef en tidligere personlig sekretær for lederen i Sosialistisk Venstreparti, Erik Solheim, som satt i regjeringen Jens Stoltenberg, som på grunnlag av terror og 69 lik dag ut og dag inn lurte befolkningen til å slutte opp om seg selv og gammel maktstruktur fra Stalins dager under fortsatt hemmelig russisk herredømme.

Målet med terroren, massedrapet og bedraget er blitt oppnådd indirekte. Det er fast prosedyre fra de hemmelige russiske tjenestene og deres mafiaadvokater i Norge.

Dagens regjering under Erna Solberg har sørget for at Erik Solheim har fått en høy og godt betalt stilling i FN. Hvordan det gikk til kan du bare tenke deg til. Så korrupt som Norge er i slike forbindelser. Penger har vi nok av til slike formål.

Den gamle politikeren fra SV i NRK, Thor Gjermund Eriksen, har som den forrige kringkastingssjefen, Hans-Tore Bjerkaas, medvirket til bedragoperasjonen som snart har rullet og gått mot eget folk i fem og et halvt år. Med 69 lik som grunnlag.

NRK og TV 2 er på grunn av sin karakter og sine privilegier fra staten de tyngste aktørene blant mediene. Med absolutt størst gjennomslagskraft.

De har hamret fast og fått deg til å svelge en stor løgn. År ut og år inn.

Denne foringen av deg med falske nyheter er gjort med vilje. Med klart forsett. For ledelsen begge steder har utmerket godt visst at hva de fortalte det norske folk var usant.

Dette har vært ren hjernevasking over solid kommunistisk lest.

Politisk propaganda kan bli sublimt utført, men hovedregelen fra øst er at løgner må være store, og de må gjentas inn i uendeligheten om så er. Enten det skjer direkte eller indirekte.

Uten det gode grepet om pressen ville det ha vært umulig å gjennomføre et så stort terrorangrep i Norge.

Dette var en omfattende operasjon med mange aktører, og som krevde sikker regi fra skyggene og koordinasjon av alt fra dødsskvadron til riksadvokat, politi, domstoler, det politiske liv, den norske kirke og medier. Pluss mange andre.

I slike kommunistiske narrespill lages en snøball av medvirkning med "Cosa Nostra" - "Vår Sak" som resultat. Det er slik mafiastater fungerer. Samme hvor godt kamuflerte de er utad i godhet og menneskerettigheter.

Kreml ønsker ikke å ha noe landforsvar igjen i Norge, og fronten av en regjering som russerne har her i landet oppfyller lydig alle krav i så måte. Beredskapen generelt er gjort om til en illusjon gjennom en omfattende fragmentering av ansvar og ubegripelige omorganiseringer. Alt blir rotet til.

Kreml vil heller ikke ha det robuste FM-nettet av hensyn til hvilken beredskap som er ønskelig i Norge.

Det meste innen forsvar, sikkerhet og beredskap blir rett og slett demontert i Norge, og Moskva gjør dette skrittvis og indirekte ved hjelp av marionettene sine i Oslo. Du finner alltid argumenter som kan dekke den reelle hensikten i en dobbelstat som har eksistert under fordekt russisk herredømme i så mange generasjoner.

Tommelfingerregelen i en doblet stat med doble sammenhenger, og hvor den underliggende fremmede er den styrende til sjuende og sist, er at alt som betyr noe i virkeligheten blir bestemt i Moskva. Selv om det legges ut som å være nasjonalt bestemt.

Så legg inn Russland i bildet når noe blir ubegripelig, og bitene i bildet faller som regel på plass og alt fremstår svært så forklarlig.

Den dårlig begrunnede stengningen av FM-nettet er neppe noe unntak.

http://www.klassekampen.no/art.../20161 ... /161129979
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2546
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Å styres av kriminelle har følger for sikkerheten din

UNREAD_POST Norulv Øvrbotten » Tor Feb 23, 2017 7:45 am

Å styres av kriminelle har følger for sikkerheten din

Så lenge statsminister Erna Solberg fra Høyre og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet, ikke får beskjed om noe annet, legger Stortinget ned FM-nettet denne uka, vil jeg anta.

Dette skjer samme hvor dårlig dekningen er for DAB utover landet, og samme hvor lett det er å ta kontroll over en bil ved hjelp av DAB.

Erna Solberg er bare en robot og marionett i spørsmål som angår forsvar, sikkerhet og beredskap. Med en tittel utad som statsminister. Som bedrar deg til å tro noe annet.

Erna Solberg er i likhet med forgjengeren Jens Stoltenberg en massemorder som ikke gjør annet enn å fortsette med landssvik.

Det finnes ikke noen vei tilbake for dem og mange andre. Spesielt ikke etter 22. juli 2011.

De må danse så lenge Vladimir Putin & Co spiller. Det betyr livet ut.

Du styres av kriminelle, og fjerningen av FM-nettet og svekket beredskap, er bare en del av følgen.

Dette er terrorister mot eget folk. De har intet mål om å styrke beredskapen og ta vare på nordmenns liv og helse på sjø og land.

Tvert om er faren stor for nye terroraksjoner fra Oslo for indirekte å befeste makten deres på Russlands gamle premisser. Slik som i 2011.

Erna Solberg har ikke uten baktanke importert et ukjent antall krigere fra den islamske staten til Norge, etter med vilje å ha unnlatt å sikkerhetsjekke dem.

Bare i 2015 kom det over 31 000 ukjente mennesker til Norge. For det meste sterke menn i våpenfør alder fra alle andre muslimske land enn kirgsherjede Syria. Som var påskuddet.

Jeg tør der andre tier, for maktforholdene i Norge har jeg godt grep om. I motsetning til andre journalister og redaktører som ikke ønsker å ha det, fordi de er tjent med følgene av terror og tiltakende politisk kriminalitet i landet.

Pressen kan ikke spille mer fallitt i et samfunn enn når den er blitt avhengig av følgene av statens politiske kriminalitet og ikke en gang prøver å avsløre den, men til overmål isteden medvirker, fordi frykten for tap av penger og jobb er blitt for stor.

Slik er likevel situasjonen i Norge i 2016, med eller uten DAB.

Dette er faktum, og slett ingen mening.
Norulv Øvrbotten
 

Re: DAB radio er Kgbs stutumradio, null dekning

UNREAD_POST BmOnline » Lør Okt 14, 2017 4:16 pm

IT-ekspert om DAB: – Stortinget ble ført bak lyset av NRK

60 prosent av Norges innbyggere har sagt at de ikke er fornøyd med DAB. IT-ekspert og tidligere leder av IKT-Norge, Per Morten Hoff, er svært kritisk til radiodigitaliseringen i Norge.

– Jeg mener at man burde holdt liv i FM i noen år til, og latt det leve til det beste for alle, sier Hoff til ABC Nyheter.

I løpet av 2017 skal de tre riksdekkende radiokanalene i Norge, NRK, P4 og Radio Norge over på DAB+. Det betyr at disse tre kanalene utelukkende sendes på DAB+ over hele landet ved utgangen av året.

Den omfattende omleggingen for de tre kanalene begynte i januar. Men det blir ikke helt stille på FM-nettet av den grunn. De fleste lokalradioer har muligheten til å fortsette å sende på FM til minst utgangen av 2021.

Enkelte lokalradiostasjoner har fått en oppsving i lyttertallene sine etter at de har fått FM-nettet for seg selv.

For eksempel har Nea Radio i Trøndelag fått mange flere lyttere.
D-dag for FM-exit på Østlandet

I dag ble FM-senderne til NRK i Oslo, Vestfold, Østfold og Akershus slukket. Det betyr at 94,5 prosent av befolkningen vil være uten NRK-signaler på sine FM-radioer. Dagens slukking berører alene 34 prosent av befolkningen. Etter dagens slukking sender kun NRK på FM i Troms og Finnmark. Statskanalens FM-sendere i fylkene skrus av i desember. P4 og Radio Norge skrur av sine FM-sendere samtidig som NRK i våre nordligste fylker.

Sist fredag slukket Radio Norge og P4 sine FM-sendere i Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Agder-fylkene.

Rundt tre millioner nordmenn har dermed blitt berørt av digitaliseringen bare i løpet av den siste uka.

Fakta om DAB-radio

* Digital Audio Broadcasting ( DAB), på norsk digital lydkringkasting, er en europeisk standard.


https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge ... set-av-nrk

Kommentar BmO:
DAB radio er helt ubrukelig- og er også årsaken til at det ble innført. FM nettet var for godt, nå har ALT dere har sett av rasering av Norge på tur til å fullbryrdes. Slaktingen kan snart begynne.

Våkn Opp FOLKENS!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2546
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

DAB radio = null dekning

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 29, 2017 10:37 am

Vi som er godt voksne skjønner meget godt de som er fortørnet over fjerningen av det meget gode FM båndet,- kontra BAD radioen som er blitt innført IMOT folkets vilje.

De har sannelig lite å tenke på disse broilerne på tinget som har håndtert denne saken, man skulle tro at ALLE var mer eller mindre lobotomert.

Nå er det slik at HELE nord norge er uten radiodekning utenfor bykjernene. Det er jo utrolig at dette kan få godkjent?

Jeg anbefaler at ALLE som hører, leser om dette DAB tullet vasler ifra om at dette kan vi ikke aksteptere. ALLE fiskefartøy mister radioen og værmeldinger mv. Det er jo helt bak mål hva som har skjedd.

Norge er mer enn Spikersuppa, dvs Oslostan. Spark stortinget på fyllinga, det er på HØY tid- fordi det er nemlig der de hører hjemme- noe de har bevist ved nedlegging av FM båndet. Jeg ser for meg at FM båndet skal tilbake i 2018. Og jeg vet at HELE nord norge er enig med meg i dette syn.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2546
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: DAB radio er Kgbs stutumradio, null dekning

UNREAD_POST BmOnline » Man Apr 16, 2018 9:33 pm

Støv og tøv om DAB- sjure radioen. Tenk at tufsene i sikkerhet både til land og sjøs går ut og fjerner FM nettet som har total 100 prosent dekning og fungerer prikkfritt i landets alle Fylker.

At vanlige folk kan ta feil, det er så- men disse "dab ekspertene" må jo være dopet av Kgb.

http://nordnorskdebatt.no/article/fullb ... er-slukket
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2546
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: DAB radio er Kgbs stutumradio, null dekning

UNREAD_POST BmOnline » Fre Sep 11, 2020 2:38 pm

Nå har DAB sjura kommet inn i kaos-regjeringen Erna KGB Agent Simone.

Aldri har det før vært mer farefullt og usikkert på havet som nå, etter at Linda H Helleland fjernet det meget gode FM båndet. Tenk for noen naut vi har i styre og stell. Slik går det når man har landssvikere ved makten i Norge.

Og værre skal det bli.

Hører mindre radio.jpg
Folket lytter mindre på Radio- skriver NRK som har vært med på fjerningen av FM båndet.

Folk lyttet mye mer på radioen før- enn i dag, takket være Dab-sjura i Høyre!
Og ikke bare det- de annonserer til og med i ettertid fra NRK at det er færre som lytter på radio. Er de DUMME i NRK?

Ja, det ser slett ikke værre ut- eller så er kort-tids hukommelsen elendig-??

BmOnine


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Sep 11, 2020 2:38 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2546
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron