Politikerne forsyner seg, folket betaler-.

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

Politikerne forsyner seg, folket betaler-.

UNREAD_POST BmOnline » Fre Sep 11, 2020 2:36 pm

Norulv Øvrebotten‎

Hva den norske staten holder på med mot det norske folk er terror og etnisk utrenskning - kort og godt et folkemord i langsom kino

Det norske folk trenger å forstå noen helt grunnleggende forhold om hva som skjer med det. Hvis dette folket skal berge seg.

Med bruk av en falsk høyreekstrem terrorist (ABB) som var fanatisk mot innvandring, klarte den norske staten å bringe all kritikk mot innvandring til stillhet ved å massedrepe 77 mennesker sommeren 2011, og deretter å bruke pøbler som Lars Gule og andre, pluss den statskjøpte pressen, til å æreskjelle alle som kom med kritikk av den muslimske invasjonen.

Som Norge blant annet laget mot seg selv ved å bombe Libya til demningen mot de afrikanske horder var skutt sønder og sammen i første halvår 2011, og samtidig bruke enorme summer på å lage krigen i Syria fra 2011 verst mulig for å skape flest mulig flyktninger inn til Norge og Europa derfra også.

De inkompatible unge mennene fra Midtøsten og Afrika benyttes av den norske staten til etnisk utrenskning av eget folk. Dette er det virkelige målet. Alt dreier seg om makt.

Ja, du leste riktig, så stor er nemlig ondskapen, og at det skjer, er flukten av etniske nordmenn fra Oslo øst allerede et godt bevis for.

Meningen er å gjøre det samme med resten av landet.

De som husker hva etnisk utrenskning innebar i Jugoslavia i 1990-årene, forstår straks hva de har i vente. Grusomhetene vil overstige all fantasi.

For å gjøre det vanskeligere å stå mot den etniske utrenskningen fra egen stat og bevare det fordekte russiske herredømmet gjennom doble stater i Vesten, benyttes også biologisk krigføring i form av viruset som kommunistiske Kina har laget til formålet.

Den norske regjeringen er en front som følge av den doble staten fra mellomkrigstiden, og gjør hva Moskva sier. Det samme gjelder Stortinget.

Dessuten vet de styrende i Oslo at nordmenn vil lynsje alle politikere, hele embetsverket og lyvende pressefolk hvis de oppdager faren i tide, og har i en rekke år blåst opp offentlig sektor som en buffer over hele landet som en del av forsvarsverket mot eget folk, slik redaktør Ragnar Larsen skriver om i denne kommentaren. Uten å sette det store antallet nye politikere og byråkrater inn i den rette konteksten.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Sep 11, 2020 2:36 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron