Dypstatens endelikt

Terrorberedskapen var avslått den 22. juli 2011.
Hvorfor?
De mange Utøya ofrene er et stygt bevis på det.
Det var dypstaten STAY BEHIND som var på Utøya og drepte ungdommer. 3 stk. ABB var bare en patsy. Purken er fortsatt skurken.
Og dere husker vel godt Sønderland og Refvik som skulle undersøke, granske om stortingskommiteen hadde gjort rett? De var med på det- og hadde ingen innvendinger. Bukken og havresekken med andre ord.
Forumregler
Noe av de pårørende fra Utøya-omkomne anmeldte de ansvarlige, men hva skjedde med saken?
Er vi i Norge?

Dypstatens endelikt

UNREAD_POST TerraZetzz » Søn Mar 31, 2024 7:30 am


Di Athena, [29.03.2024 10:06]
Project Looking Glass: The End of the Deep State Cabal (scenario 1)
Av TerraZetzz-Torsdag 28. mars 2024
Di Athena, [29.03.2024 10:16]

Prosjekt Looking Glass-oppdatering | 28. mars 2024
Innlevering mottatt fra Alliansens kilder.
Project Looking Glass bruker en kombinasjon av kvantedatainnsamling, kvantedatamodellering, kunstig intelligens og avanserte visualiseringsteknikker for å lage en virtuell modell for fremtiden. Denne modellen blir kontinuerlig oppdatert med nye data, slik at vi kan se hvordan ulike valg og hendelser kan påvirke resultatet.
Grunntanken bak Project Looking Glass er at det lar oss se inn i fremtiden. Dette er ikke en slags krystallkule eller spådomsapparat, men snarere et vitenskapelig verktøy som vil bruke avansert teknologi for å samle data fra nåtiden og projisere dem fremover i tid. Denne teknologien lar oss få en bedre forståelse av konsekvensene av våre handlinger og ta mer informerte beslutninger om fremtiden.
Project Looking Glass brukes av alliansen for å styre menneskeheten inn i en tid med velstand, raske teknologiske fremskritt og åpne offentlig kontakt med våre ET-venner. Målet er å gjøre vår sivilisasjon til en romfartsutopi.
Følgende informasjon er en av mange forutsagte scenarier levert av Project Looking Glass. Fremtiden er ikke hugget i stein, og derfor er hvert scenario levert av Project Looking Glass bare en enestående tidslinje blant uendelige tidslinjer. Merk også som en ansvarsfraskrivelse, vi kan ikke dele de endelige detaljene gitt av Project Looking Glass til offentligheten. Project Looking Glass gir også scenarier i visuell form. Derfor blir det som deles her beskrevet i ord og ble "skrevet på nytt" for å beskytte oss selv og publikum fra forstyrrende krefter.

The End of the Deep State Cabal (scenario 1)
I flere tiår har en liten gruppe mektige og innflytelsesrike individer manipulert globale hendelser, kontrollert regjeringer og diktert forløpet av menneskets historie. Denne gruppen, kjent som den dype staten, har operert i hemmelighet og brukt sine enorme ressurser og nettverk for å opprettholde makten.
Men nå går tiden deres mot slutten. Takket være innsatsen til modige varslere, undersøkende journalister og våkne borgere over hele verden, blir sannheten om den dype statens handlinger og agenda avslørt sakte men sikkert. Folk våkner opp til virkeligheten av sin kontroll og krever endring.
Den dype statens grep om verden svekkes etter hvert som flere og flere mennesker avviser deres korrupte systemer og institusjoner. Deres løgner og bedrag blir avslørt, og deres trusler og skremselstaktikker er ikke lenger effektive.
Folkets makt øker, og stemmene deres blir hørt. Regjeringer blir holdt ansvarlige, og ledere blir avslørt for sine bånd til den dype staten. Den store oppvåkningen brer seg, og den dype tilstanden mister evnen til å gjemme seg i skyggene.
Ettersom menneskeheten fortsetter å forene seg og stå opp mot den dype statens kontroll, vil deres innflytelse fortsette å avta. Deres dager med å manipulere verdensbegivenheter og undertrykke sannheten er talte.
Slutten på den dype stats-kabalen vil føre til en ny æra av frihet, åpenhet og rettferdighet. Det vil være en tid med stor transformasjon, ettersom menneskeheten tar tilbake sin makt og tar kontroll over sin egen skjebne.
Vi må fortsette å avsløre den dype statens handlinger og nekte å bli kontrollert av deres frykttaktikk. Dette hjelper Alliansen og fremskynder prosessen med å utrydde denne kreftsvulsten i vår sivilisasjon. Sammen kan vi få slutt på deres regjeringstid og skape en bedre verden for fremtidige generasjoner.

Oversatt av Di Athena
TerraZetzz
 

Re: Dypstatens endelikt

UNREAD_POST Katta klore » Tor Apr 04, 2024 7:39 am

Og det er denne DYPSTATEN som har ødelagt for Ola og Kari siden 1945, hvor denne illegale KRETSEN på 13 menn gjorde stats-kuppet.

viewtopic.php?f=10&t=3957

Katta klore
 


Gå til Terror i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron