Å miste sitt territorium

Terrorberedskapen var avslått den 22. juli 2011.
Hvorfor?
De mange Utøya ofrene er et stygt bevis på det.
Forumregler
Noe av de pårørende fra Utøya-omkomne anmeldte de ansvarlige, men hva skjedde med saken?
Er vi i Norge?

Å miste sitt territorium

UNREAD_POST BmOnline » Fre Nov 20, 2015 11:58 am

Norulv Øvrebotten

Å miste sitt territorium

«Og ærlig talt, hvis våre europeiske allierte ikke er villig til å stanse strømmen av et stort antall mennesker som ikke er innfødt til deres territorium, vil de vil miste deres territorium,» la han til.

http://www.standpunktet.no/.../vi-er-vitne-til-en.../
Vi er vitne til en ødeleggelse av den vestlige sivilisasjonen
standpunktet.no
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Å miste sitt territorium

UNREAD_POST Inspektør snusen » Fre Des 04, 2015 5:39 pm

Ja, vi er hjemsøkt av mordere, og nå begynner det å haste. Og det skjer i lys av nød og katastrofer at vi blir ofret. Snakk om drittsekker! Her ser dere ansiktene til de som har stått på for å ødelegge Norge:

http://bmonline.no/html/1world.html

Print ut og lagre. Men vi kan plusse på med 200 landssvikere til.
Fellesnevneren er at de er "russefanger." Jobber undercovered for en fremmed stat.
The global madness and darkness, the nazis face of true.
Inspektør snusen
 

Re: Å miste sitt territorium

UNREAD_POST Bjørn Till » Man Des 07, 2015 3:51 pm

Bjørn Till
På hviket tidspunkt ga det norske folk våre politisk oppnevnte (ikke-folkevalgte) politikere mandat til å føre hele den norske befolkning i døden via hemmelige avtaler med den store internasjonale legemiddelindustrien, slik de største og mektigste bankfamiliene gjorde da de finansierte og innsatte tyranner som Hitler, Stalin og Mao? Med ordre om å arbeide mot sine respektive befolkninger for å drepe så mange mennesker som mulig ved hjelp av krigshandlinger og massemord av jøder, krøplinger, psykisk utvklingshemmede, politiske motstandere og alle andre tenkere og filosofer som snakket dem imot på den tiden?

Og dette gjorde disse populære, nærmest forgudede djevlene, bak deres egne befolkningers rygg, på oppdrag av de samme private bankfamiliene, som i dag stort sett eier dagens legemiddelindustri, og som nå via deres politiske samarbeidspartnere, blant dem, en rekke utro politiske tjenere i Norge og ellers rundt om i verden, som blant andre, Jonas Gahr Støre, Gro Harlem Brundtland og Jens Stoltenberg gjør.

Det er mange skremmende punkter ved Jonas Gahr Støres tale i videoen fra Universitetet i Oslo, hvor Støre med all tydelighet gjør alt han kan for å lovprise både WHO, Gro Harlem Brundtland, og den internasjonale legemiddelindustriens viktige betydning som samarbeidspartner for Norge.

Og dette gjør han på sin typisk politiske, elegante, og smilende, manipulerende manér, på vegne av sitt meget velkjente nasjonalsosialistiske parti, Arbeiderpartiet, vår moderne tids virkelige nazister, hvor Støre i godt innpakkede formuleringer og beskrivning av verdens helsetilstand og nødvendigheten for tette bånd med legemiddelindustrien, som stort sett bare viderefører det arbeide Doktor Mengele påbegynte under 2. verdenskrig, og som han ble ettersøkt for- over hele verden.

I dag viderefører den kynisk, profittbaserte, internasjonale legemiddelindustrien Dr. mengeles idéer og ideologi med å finne måter å likvidere folk på som ikke direkte kan føre tilbake til de overlagte drap som dagens vaksiner og medikamenter og dødelige behandlingsmetoder etterlater seg i sine "fotspor" på vår tid politikerstyrte sykehus, takket være våre korrupte politikere, som lar dette skje, når det finnes millioner med eksempler på andre, naturlige behandlingsmetoder som helbreder.
Og dette gjøres mot oss i hemmelige møter i kulissene bak vår rygg uten bruk av synlige våpen i hånd, slik det ble gjort på Hitler, Stalin og Maos tid. Isteden føres verdens befolkninger bak lyset av sine lands utro politiske tjenere, som istedenfor å innvadere andre land med våpen i hånd som tidligere, nå undertegner skriftlige avtaler forfattet av verdens mektigste bank- og næringslivsmafia i deres egen favør, bak lukkede dører i hemmelige møter, hvor disse hemmelige avtalene signeres og senere snikgodkjennes på såkalt "lovlig" vis med vedtak i Stortinget.

Og så snart alle avtaler er i orden og snikinnført i Norges Lover, og dermed gjort bindende for deg og hele resten av den norske befolkning, uten at noen på forhånd er blitt informert! Og selvsagt uten at du har gitt din skriftlige godkjennelse! Og grunnen til at du aldri blir informert, er selvsagt at våkne, oppegående mennesker aldri vil gi sin tillatelse til en avtale som gir Legemiddelindustrien carte blanche til å snikmyrde deg uten å etterlate seg spor, hvilket kanskje blir den aller største forbrytelse mot menneskeheten noensinne!

Nettopp derfor foregår alt dette bak lukkede dører i hemmelige møter! Og på denne måten sørger våre korrupe politikere for at folket ikke får vite noe om hva vi har i vente av undertrykkelse og slaveri, med de dødelige konsekvenser dette kommer til å få for oss. Ifølge Infowars inneholder disse avtalene en rekke punkter, som på sikt fratar deg og meg og alle andre retten til selv å bestemme over våre egne liv.

Og det, mine damer og herrer, betyr kroken på døra for all den frihet vi har i Norge i dag. Nedenfor ramser jeg opp noen av punktene vi kan vente oss om vi, befolkningen, ikke setter endelig punktum for disse fornryternes planer, som blant annet forbyr deg å reise hvor du selv ønsker rundt i verden; eller kjøpe og spise sunn mat; Ei heller si nei til vaksiner som blir obligatoriske, og laget som våpen for å drepe flest mulig over hele verden; Lønningene dine reduseres kraftig, og tar deg gradvis til fattigdom; Pensjoner og velferd blir borte med et pennestrøk, og bankkortene dine fungerer bare til å kjøpe de produkter "de" har å tilby deg! TV og Internett blir bare en reklame- og informasjonskanal for the New World Order, og hele verden på kort tid befinner seg i frykt og fullt, undertrykket kaos som adlydende slaver a la jødene som marskjerte til togene i troen på en bedre verden, mens en etter en av oss får et nakkeskudd fra dødelige vaksiner som aldri kan spores tilbake til noen.

Hvis dette er hva du ønsker, så fortsett å leve i lykkelig, godtroende, og fornektende uvitenhet. Hvis du derimot, som jeg, ønsker reell frihet for deg og dine kjære, må vi samle oss og si NEI! til mer politisk korrupsjon og overkjøring! Og det haster! Hvordan lille, ubetydelige du kan gjøre noe? Først og fremst ved ikke å være liten, redd og ubetydelig! Og deretter ved å støtte arbeidet med å opprette et nytt politisk system i Norge, som fullt ut gir skriftlig garanti på å ivareta det norske folks rettigheter! Og gjøres ikke dette, vil underskriverne, som alle er eksperter innenfor de fagområder de representerer i samfunnet vårt, enten miste jobbene sine på dagen, miste friheten, eller i verste fall livet! Kun på denne måten kan vi sikre at våre fremtidige "tjenere", leverer de tjenester og produkter vi som befolkning eller enkeltmennesker til enhver tid trenger - når det trengs! Noen som melder seg frivillig til å være med på opprettelse av et slikt samfunn? Eller som ønsker å representere et av ekspertiseområdene, som lov og rett, helse, eldreomsorg, utdanning, Industri-tilretteleggelse, kommunikasjon (vei), kommunikasjon (annet), Idrett og Kultur, og alt annet som landet vårt kommer til å trenge i opprettelsen av det nye Norge? Skriv det i så fall i svarfeltet under. Og husk å dele dette innlegget med alle du kjenner, for dette må vi ta på alvor alle sammen, enten vi tror det, liker det eller ei, for virkeligheten blir desseverre ikke borte selv om en fornekter den!

Kommentar:
Vel blåst Bjørn Till
Bjørn Till
 


Gå til Terror i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron