Bare Kreml vet hvordan dobbelstaten Norge er organisert

Terrorberedskapen var avslått den 22. juli 2011.
Hvorfor?
De mange Utøya ofrene er et stygt bevis på det.
Forumregler
Noe av de pårørende fra Utøya-omkomne anmeldte de ansvarlige, men hva skjedde med saken?
Er vi i Norge?

Bare Kreml vet hvordan dobbelstaten Norge er organisert

UNREAD_POST BmOnline » Ons Sep 14, 2016 9:56 am

Norulv Øvrebotten

Bare Kreml vet hvordan dobbelstaten Norge er organisert

Tidligere høyesterettsdommer Ketil Lund fra Sosialistisk Venstreparti, gikk etter straffesaken ut i NRK i 2012 og sa at ABB ville være ute igjen som helt fri mann om ti år, så det fikk ABB fort vite offentlig. Fra en autoritet fra Høyesterett og den politiske venstresiden. Om han ikke visste det fra før.

Breivik ble i august 2012 dømt til 21 års forvaring med 10 års minstetid for terrorangrepene på Utøya og i regjeringskvartalet 22. juli 2011, der 69 mennesker ble drept og et stort antall alvorlig såret. Både det gjennomgående narrespillet i prosessen og dom var smart utformet i Oslo tingrett. Befolkningen ble lurt trill rundt.

Jeg ble ikke lurt. Fremgangsmåten var kjent for meg. Derfor ble jeg overfalt, terrorisert, torturert og forsøkt drept, da jeg offentlig fortalte hvordan hele narrespillet var satt sammen.

ABB tjener nok svært mange millioner kroner årlig på å spille sin rolle i dette narrespillet.

ABB kan garantert pensjonere seg som førtiåring med en stor formue. Det står ikke på penger i denne mafiastaten. Hvor det fordekte russiske overherredømmet med underliggende politiske system med alle sine labyrinter av makt, er blitt kraftig befestet i den falske flaggoperasjonen som er spunnet på 69 lik siden 22. juli 2011.

Dødsskvadronen som gjorde den virkelige jobben, blir beskyttet av Riksadvokatembetet. Så politiet kan ikke gjøre noe med de virkelige morderne. Riksadvokat Tor-Aksel Busch sperrer enhver arrestasjon av medlemmer av den faste dødsskvadronen i Norge. Det har alle riksadvokater gjort. Også når det gjelder drap utenfor tjeneste.

Det samme privilegium har ansatte i de hemmelige russiske tjenestene FSB. Også de kan drepe unge jenter og slenge dem fra seg i veikanten uten at de blir stilt til ansvar. Som regel blir det funnet noen annen som blir kastet i fengsel. Justismord er rutine i Riksadvokatembetet for å kamuflere Russlands herredømme over Norge.

Det er slik Kreml har skrudd Norge sammen etter dette hemmelige herredømmet ble etablert med et statskupp med virkning fra 10. januar 1940.

Du finner både demokrati og rettsstat som maske og kamuflasje, men ingen av delene stikker dypt. Kjernen er en forbryterstat som ble grunnlagt av Josef Stalin og siden bygget ut fra skyggene med utallige skjulte nettverk som griper inn i hverandre. Med mange frontfamilier. Særlig i Oslo.

Bare russerne og Kreml selv vet egentlig hvordan dobbelstaten i Norge er bygget opp og fungerer. Siden det er russerne som har stått for det i flere generasjoner. Narrespill og bedrag går igjen i måten vi styres på. 22. juli 2011 følger den faste malen i så måte.

Dette er riksadvokaten i Norge, Tor-Aksel Busch.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Sep 14, 2016 9:56 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Terror i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron