Narrespill og justismord er normalt i Norge og Russland

Terrorberedskapen var avslått den 22. juli 2011.
Hvorfor?
De mange Utøya ofrene er et stygt bevis på det.
Forumregler
Noe av de pårørende fra Utøya-omkomne anmeldte de ansvarlige, men hva skjedde med saken?
Er vi i Norge?

Narrespill og justismord er normalt i Norge og Russland

UNREAD_POST BmOnline » Ons Sep 14, 2016 9:53 am

Narrespill og justismord er normalt i Norge og Russland
Norulv Øvrebotten

Hvem la opp til narrespillet i Oslo tingrett etter massedrap og terror i Norge i 2011?

Svar: Riksadvokatembetet.

Befolkningen ble lurt og sveket.

Dommere ble plukket ut utenom tur, med andre ord ulovlig.

Hvem la opp til narrespill i domstolene etter trippeldrapet på Orderud gård i 1999?

Svar: Riksadvokatembetet. Befolkningen ble lurt like mye.

Forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretær, Anne Orderud Paust, hadde to gamle foreldre som lå og sov på Orderud gård, da dødsskvadronen slo til våren 1999, etter at politimesteren i Oslo og senere politidirektør Ingelin Killengreen beleilig hadde unnlatt å beskytte henne, til tross for at mannen, diplomaten Per Paust, var blitt drept med gift noen uker før.

Det to gamle menneskene ble skutt og drept bare for at riksadvokat Tor Aksel Busch skulle kunne bruke dem som falske flagg i en rigget straffesak mot fire mennesker som alle helt opp til Høyesterett ble dømt for medvirkning uten et eneste bevis. De strengeste dommene var på 21 års fengsel.

Justismordene som avsluttet den rettslige prosessen var en del av å hjernevaske den norske befolkningen, slik at den trodde på et falskt motiv og en falsk kontekst om en strid om en gård som viste seg ikke å eksistere, men som tjente nytten likevel. Med andre ord ble underliggende virkelighet kamuflert på samme mafiaviset som etter massedrapet 22. juli 2011. Ved hjelp av konstruksjoner. Fra Riksadvokatembetet.

Hva er dagens domstoler? Her finner du svaret på wikip- på hviket sett man fremstiller seg troverdig, og lager en falsk fasade om at alt er såre vel, mens tilstanden egentlig er motsatt: Potemkinby forteller dere om en "gammel kunst".
https://no.wikipedia.org/wiki/Potemkinby

Når alle handlet på gunnlag av den fabrikkerte fiksjonen som påtalemakten hadde laget, maskerte det stadig mer hva som egentlig var det virkelige målet og den virkelige konteksten. Med drapene.

Handlingsmønsteret går igjen. Det går også igjen i Russland.

Fremgangsmåten har KGBs bumerke på. Når den kriminelle prosedyren er identifisert, brennmerker den jurister som benytter metoden og plasserer dem nøyaktig hvor de hører hjemme. På samme måte som politiet gang på gang lett kan ta en original innbruddstjuv som benytter samme fremgangsmåten for å komme seg inn et sted.

Dette er grov politisk kriminalitet med opprinnelse i Sovjetunionen. Nå Russland. Den blir utført av riksadvokat og dommere i Norge.

Jeg ledet utvalget som vurderte Forsvarets informasjonsberedskap etter skredulykken i Vassdalen i 1986, da seksten soldater mistet livet, og jeg ledet saksbehandlingen av hele forholdet i Forsvarsdepartementet fram til en stortingsmelding ble levert vinteren 1988. I den forbindelse avslørte vi et smart gjennomført bedrag i saksbehandlingen av eventuelle straffbare forhold hos de høye offiserene som var ansvarlige. Igjen var det bedrag fra riksadvokaten. Ingen ble tiltalt. Sakene ble tryllet bort.

Tiltalt ble derimot et helt uskyldig menneske ved Kongsberg Våpenfabrikk, etter at USA i 1987 oppdaget at den norske fabrikken ilag med japanske Toshiba hadde levert avansert utstyr til Sovjetunionen som gjorde at de nye ubåtene østfra hadde så stillegående propeller at de ikke lenger lot seg oppdage av overvåkningsutstyr for milliarder av dollar.

Også denne saken opplevde jeg på nært hold på toppen av Forsvarsdepartementet.

Kongressen var rasende, og både forsvarsminister Johan Jørgen Holst og statsminister Gro Harlem Brundtland måtte reise til Washington D.C og roe gemyttene. Det gikk bare så noenlunde, for viseforsvarsminister Richard Perle ble ikke blidere av at han kunne ta dem i løgn. Etter å ha avlyttet begge to.

Noen måtte straffes for å stilne sinnet i Amerika, og arkitekten bak hele eksporten av det ulovlige utstyret, maktens ansikt i Arbeiderpartiet og Norge, Jens Christian Hauge, som var nestleder i bedriftens styre, kunne ikke bli tatt. Det ville ha kostet riksadvokaten livet umiddelbart.

Så da fant riksadvokat Georg Fredrik Rieber-Mohn en perifer engelskmann innen Kongsberg Våpenfabrikks markedsavdeling som ble tiltalt og dømt til flere års fengsel. Mannen var helt fortvilet. Venner og familier var sjokkerte over kommunistiske Norge.

Justismord er med andre ord ren rutine fra Riksadvokatembetet, som også beskytter dødsskvadronen i Norge og alltid finner en uskyldig syndebukk å kaste i fengsel når medlemmer av denne drapsgruppen myrder på fritiden. Også i de hemmelige russiske tjenestene FSB, tidligere KGB, kan ansatte drepe på fritiden uten konsekvenser. Det er et frynsegode.

Tidligere riksadvokat Georg Fredrik Rieber-Mohn har også vært sentral i narrespillet som er spunnet på massemordet for å befeste Russlands fordekte herredømme siden 2011.

Moskvas bærebjelke for makten i Norge er ikke minst kontrollen over lov og rett. Slik tilfellet er også i andre vestlige land.

Dette gjør militært forsvar av en vestlig nasjons befolkning irrelevant. Siden den største fienden er kommet inn bakdøren for mange generasjoner siden.

Det originale innslaget om de stillegående propellene på Dagsrevyen fra 1987 er fjernet i løpet av de siste årene fra YouTube og erstattet med denne skamklipte versjonen. Å fjerne kompromitterende dokumentasjon fra nettet om Noregs forhold til Kreml, er for øvrig gjort helt systematisk etter 22. juli 2011. Å viske ut og forvrenge fortiden er så sovjetisk som det går an å bli, men slik er livet i Norge etter at den fordekte mafiamakten strammet grepet om befolkningen.

https://www.youtube.com/watch?v=kmiSJ8kaZjE


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Sep 14, 2016 9:53 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Terror i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron